Ynt: Ankara Offroad Ve Outdoor Etkinlikleri Grubu
Merhaba arkadaşlar pek çok arkadaşımın bildiği gibi bu aralar işlerimdeki sıkıntılardan dolayı aranızda olamadım ama bugün duyduklarım beni oldukça üzdü, bizler hep beraber bu grubu oluşturduk bir çok da güzel işe hep beraber imza attık hepimizin birbirimize pek çokta emeği vardır en çok emek veren de Savaş başkandır bunu da kimse inkar edemez sanırım ama zaten etkinliklere katılan harici görüşmelere gelen her arkadaşımızın da ayrı bir emeği vardır dolayısı ile öküz öldü ortaklık bitti deyip geçmişi yok sayamayız.
Bizim gibi yeni gruplar sürekli kurulur ve dağılır neden şu veya bu ama en önemli dağılma nedenlerinin başında gelen de ideolojik fikir ayrılıklarıdır Bu yüzden de denir ki burada spor siyaset din dil ırk vs.vs. konuşmak yasaktır, tabi bu kavramlar hayatımızın tam da göbeğinde olduğu için onlarsız bir müddet ayrı kalsakta sonuçta bir herhangi bir yerde bu konular mutlaka gündeme gelir ve tehlike çanları çalmaya başlar, bu ne bizim grubumuzda ne ilk ne de son olacaktır ama sosyal yaşam içinde hep kendi düşüncelerimize uyan bir çevre veya arkadaş ortamı kurmak pek te kolay bişey değildir hoş orada da bu sefer başka sorunlar çıkıp yine bu dağılma ayrılma seleksiyon adına ne derseniz deyin ama bu seyrelme sürekli olacaktır, mesele zaten bu fikir ayrılıklarına rağmen birbirimize olan hoşgörü ve saygıyla bir arada olabilmek.
Unutmayın arkadaşlarım en tehlikelisi şudur ya benim gibi düşüneceksin yada benden değilsin, bunun adı faşizm'dir zaten sıkıtılarda burada başlıyor. Çok ahkam kestim
benim çıkardığım sonuç şudur ;
'' Anoff devam edecektir. ''
Giden arkadaşlarımıza yolları açık olsun diyorum ama ayrılış şekilleri hiç şık olmadı Kendi tercihleri ama bir laf vardır ya bir gün döneceğini düşünerek çıktığın kapıyı sonuna kadar kapatma, mutlaka bir aralık kalsın, keşke daha güzel bir yöntem belirleselerdi ama dedim ya herkesin kendi tercihi....
İşler yoluna girdiğinde yine kaldığım yerden devam edeceğim grubumuz için güzel günler bizi bekliyor diyor ve herkese iyi geceler diliyorum...