Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan jeomad Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 8,847
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 646,581

Etiketler
Ynt: Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu

Günaydın arkadaşlar, saat 6 gibi hoşdere deki kız evinden konvoy halinde çıkış yapılacaktır. Ciplerde bu konvoyda boy gösterirse gerçekten güzel bir etki yaratır. Şöyle diyelim o zaman saat 6 da Hoşdere cd. alper sokak ta buluşmak üzere ;) müsait olan arkadaşları bekliyoruz.

mesut kose' Alıntı:
Günaydın arkadaşlar, saat 6 gibi hoşdere deki kız evinden konvoy halinde çıkış yapılacaktır. Ciplerde bu konvoyda boy gösterirse gerçekten güzel bir etki yaratır. Şöyle diyelim o zaman saat 6 da Hoşdere cd. alper sokak ta buluşmak üzere ;) müsait olan arkadaşları bekliyoruz.
ozaman Güzergahta konvoya katılabileceğim saat 6:30 işten çıkıcam tahminen 6:40 gibi Atatürk caddesi üzerinde olurum (k.ören girişi halil ibrahim sofrası önü..)sizde sanıyorum anca gelirsiniz.Yakalayamazsam konvoyu düğün salonuna çıkarım...

bende güzergahtan katılacağım. mesut abi özelden bir tel numarası gönderebilirmisin bana ? Burak Mehmet Bey bende sizinle aynı güzergahta olabilirim.

Arkadaşlar akıllı telefonlar (android- iphone vs. ) ve pc üzerinden kullandığımız zello adında bir telsiz programımız var. Grubumuzun kanalının adıda Ankara Offroad ve Outdoor . Kanalın şifresini bana ö.m atarsanız sizlere ulaştırabilirim. İnternetin olduğu her yerden görüşme yapabilirsiniz. Programı www.zello.com adresinden inderebilirsiniz. Bilginiz olsun.

ANKARA OFFROAD VE OUTDOOR ETKİNLİKLERİ GURUBU 7. BÜYÜK ETKİNLİĞİ
YER :Çubuk Karagöl
TARİH/SAAT :03/Şubat/2013 Saat;08.30 (saat 9 teker döner 40 kişi bir kişiyi bekleyemez)
BULUŞMA YERİ :TÜVTÜRK (İvedik)
YEME/İÇME :HERKES KENDİNE AİT(tavuk,kaz,dana,koyun,balık,sarma,açma,börek,ÇEKİRDEK)

1.Savaş Tanır WJ 3 kişi
2.Mesut Köse CJ8 3 kişi
3.Ersin Güzel TerranoII 4 kişi
4.Erkan Nezir Suzi 2 kişi
5.İsmail Abi Dev ZJ 5.9 2 kişi
6.Salih Yardımcı Suzi 3 kişi
7.Salih Özen Lada 2 kişi
8.Salih Turan Freelander 2 kişi
9.Çağın Kaya Jımny 2 kişi
10.Dinçer İzzet Cano XJ 2 kişi
11.Murat Özbay XJ 2 kişi
12.Burak M.Üçkol XJ 2 kişi (bebiş doğmazsa)
13.Yiğit Abi Amarok 5 kişi (2 araç olabilir)
14.Akın Bey Frontera 2 kişi
15.Orhan Abi Pajero 3.2 4 kişi
16.Erem Ergüder XJ 4 kişi
17.Oytun Bey ZJ 2 kişi
18.İlker/Gökhan Suzi 2 kişi
19.Necati Samuraı 2 kişi
20.Eflatun Bey Pajero 3.2 3 kişi
21.Veysel Pathfınder 2 kişi
22.Aytaç ZJ 5 kişi
23.Çiğdem Tabanvay 1 kişi

NOT:Etkinliğimizde genel geçer ahlak kurallarının, her zamanki muhabbet ve samimiyetin oluşturulması, konvoy kurallarına uyulması, kesinlikle ve asla sollama yapılmaması, geçen yabancı araçlara yol verilmesi, asla alışveriş ve yakıt için artçının bekletilmemesi ve durulmaması, silah kullanılmaması,kesinlikle ALKOL kullanılmaması, piknik alanında araç kullanırken bir kişi nezaretinde dikkatli hareket edilmesi, offroad ın sadece belirlenen parkurda ve bir düzen çerçevesinde yapılması ricalarımızla yine güzel bir buluşmada siz dostlarım, abilerimle görüşmek dileği ile.Lütfen yakıtımızı,yiyecek ve içeceğimizi akşamdan alalım.Lütfen odun ve mangal kömürümüzü tedarik edelim.Yürekten Selamlar Saygılar.
öNEMLİ NOT:Guruptan bir referansımız yoksa lütfen listeye isim yazmayalım.Gelmeyi düşünen diğer arkadaşlarla özelden görüşelim.

Yeni evli çiftimize allah bir ömür mutluluk versin, yaşamın tüm güzellikleri sizinle olsun

yeni evli çiftimiz bir ömrü beraber geçirirler inşallah...

IMG_0122.JPG

IMG_0123.JPG

IMG_0121.JPG

IMG_0120.JPG

IMG_0124.JPG

Günaydın Ankara!!!

çamur var hava yumuşak..bugün çamurla oynaşacak varsa mühyeye gidelimmi ?

bu arada avatarım değişti...

burak mehmet' Alıntı:
Günaydın Ankara!!!

çamur var hava yumuşak..bugün çamurla oynaşacak varsa mühyeye gidelimmi ?

bu arada avatarım değişti...

Günaydınlar herkese Burak harika avatarın ayrıca düğündede beğendim resimleri paylaşımlar için teşekkürler.

Gidelim bi yerlere oynayalım çamurda.

mesut kose' Alıntı:
Gençler kürekti oltaydı derken benimde aklıma da baltam geldi, en son güvenç etkinliğinde görmüştüm, Erkanın arabasını kurtarmak için çalıları esiyorduk sonra bir daha haber alamadık kendisinden insaniyet namına duyan gören haber versin :smiley: bu arada İsmail senin kırmızı mapa benim halatın ucuna takılı kalmış, görüştüğümüzde yerine montajını bizzat yaparım ;)

Mesut abi baltayı en son ben kullandım abi güvenç de sonra sanada CJ nin arkasına dayıyorum dedim ben en son orada gördüm abi ;D ;D ondan sonra kim se görmemiş sanırım :smiley:

Gunaydin herkese, Burak resimler icin tesekkur ellerine saglik, daha simdiden grubumuzun bir bebegi oldu bir dugunu oldu eli kulaginda insaallah bir bebegimiz daha olacak masaah ne bereketli bir grup bu
Cagin ben karismam en son sendeymis balta kendin de itiraf ediyorsun ben baltami isterim :smiley:)

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,682
Kayıtlı Üye Sayımız
166,528
Kaydolan Son Üyemiz
yusufkaptan41

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR