Nedemek abim asıl ben sana teşekkür ederim en çok sen fotoğraf çekmişsinki tüm fotoğraflarda ben varımmesut kose' Alıntı:Gunaydin herkese, Burak resimler icin tesekkur ellerine saglik, daha simdiden grubumuzun bir bebegi oldu bir dugunu oldu eli kulaginda insaallah bir bebegimiz daha olacak masaah ne bereketli bir grup bu
Cagin ben karismam en son sendeymis balta kendin de itiraf ediyorsun ben baltami isterim )
amanın aramızda askerliğini yapmayan vaaaarburak mehmet' Alıntı:Nedemek abim asıl ben sana teşekkür ederim en çok sen fotoğraf çekmişsinki tüm fotoğraflarda ben varım
Bide Çağınla Murat ı askere göndersek süper olcak
CKAYA' Alıntı:Ben askerliğimi yaptım Burak karıştırıyor olmayasın
erka' Alıntı:buluşmaya tezkereleri de getirsin herkes
erem abi, yüce insan.. 3 şubat da büyük bir ihtimalle yok yazılacağım vekaletim sende.. seviyorum sizi...Erem' Alıntı:demez mi.. sanki tüm buluşmalara geliyor da kendisi...
Dönem arası aktivitelerde hep YOK yazıldın. Bir de büyük aktiviteyi aksat, senin üyeliğinin sorgulanmasını gündeme getireceğim...
grubumuzda, yanı başımızda, iş yerimde bir şöhret varmış da haberim yokmuş ilk imzalı foto benim erem beyburak mehmet' Alıntı:Erkan abi Çağın yapmış yanlış ihbar
bu arada dün akşam muhabbeti geçmişti
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=AzZvLHExro0[/youtube]
erka' Alıntı:erem abi, yüce insan.. 3 şubat da büyük bir ihtimalle yok yazılacağım vekaletim sende.. seviyorum sizi...
çağın abi o nasıl söz öyle.. sizi sevmeyen ölsun gözü çıksın inmeler insin iş için il dışında olacağım ama aklım kalbim gönlüm sizinle olacak 3 şubat daCKAYA' Alıntı:Erkan abi ??? böyle yapmazdın artık bizi sevmiyor musun yoksa abi