outlaw06
2002 WJ 4.7 ( Düplü )
Ynt: Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu
Hay maşallah pencere her zamanki gibi tıklım tıklım)))))
Hay maşallah pencere her zamanki gibi tıklım tıklım)))))
mozbay1907' Alıntı:yok baskan ben dincer abıyı cektıkdrn sonra sen battın dinçer abi seni kurtarmısdı ona bı sor ıstersen
benımde baltanın bi parcasında sıkıntı var aslında ama şimdi muhabbet farklı yerlere felan gider hoş olmaz ))outlaw06' Alıntı:Ya nasıl bir ortama düştük kimin mapası kimin halatında, kimin küreği kimin bagajında,kimin baltası kimin arabasında belli değil.Yahu şu işleri çözün de yarın akşam mıstaa nın düğüne gidek))
outlaw06' Alıntı:Ya nasıl bir ortama düştük kimin mapası kimin halatında, kimin küreği kimin bagajında,kimin baltası kimin arabasında belli değil.Yahu şu işleri çözün de yarın akşam mıstaa nın düğüne gidek))
mozbay1907' Alıntı:benımde baltanın bi parcasında sıkıntı var aslında ama şimdi muhabbet farklı yerlere felan gider hoş olmaz ))
b sıkkı dıyeyim içimden d şıkkı gecsedeburak mehmet' Alıntı:Tüm samimiyetimle soruyorum...Ne yaptın baltanın sapını?
A)üşüdüm şöminede yaktım
B)eskimişti kırıldı
D)daha güzel bir sap yapmak için kalıp olarak kullanıyorum
C şıkkını eledim bunlar içinden bi cevap ver yeter...
ayarlayabilirsem bende gelmeye calısıcam konvoyda guzel olur ciddenmesut kose' Alıntı:Hatta ciplerle bide konvoy yapsak fena da olmaz hani...
ne ayarı LPG ayarımı ? gel olm işte sıkma adamın canını çıkıştada bizim arka bahçeden başbakanın evinin oraya tırmanırız macera olur...mozbay1907' Alıntı:ayarlayabilirsem bende gelmeye calısıcam konvoyda guzel olur cidden
Bencede güzel olur.Şöyle müsait olan 10-15 arkadaş gelse eğlenceli olur.Ve gurubumuza yakışır bir ortam oluştururuz.E tabii ki müsait olanlar, işi olmayanlar.mesut kose' Alıntı:Hatta ciplerle bide konvoy yapsak fena da olmaz hani...
Batman falan biton iş yaptın abi Bir demlik çay peşine cumba yatakserdar06' Alıntı:Çok fena yorgunum millet. Nası olcak da dinlenicez?
Aynen ya Savaş, öyle yapmak lazım. Bu pazar var mı bi güzel faaliyet? temiz hava alalım en azındanoutlaw06' Alıntı:Batman falan biton iş yaptın abi Bir demlik çay peşine cumba yatak