Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan jeomad Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 8,847
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 646,757

Etiketler
Ynt: Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu

mozbay1907' Alıntı:
yok baskan ben dincer abıyı cektıkdrn sonra sen battın dinçer abi seni kurtarmısdı ona bı sor ıstersen

Tamam ona sorayım yoksa orada kendi kaderine mi terk edildi ??? ??? unuttuk mu biz onu orada :eek: Bir sorayım ben.

Gençler kürekti oltaydı derken benimde aklıma da baltam geldi, en son güvenç etkinliğinde görmüştüm, Erkanın arabasını kurtarmak için çalıları esiyorduk sonra bir daha haber alamadık kendisinden insaniyet namına duyan gören haber versin :smiley: bu arada İsmail senin kırmızı mapa benim halatın ucuna takılı kalmış, görüştüğümüzde yerine montajını bizzat yaparım ;)

Ya nasıl bir ortama düştük kimin mapası kimin halatında, kimin küreği kimin bagajında,kimin baltası kimin arabasında belli değil.Yahu şu işleri çözün de yarın akşam mıstaa nın düğüne gidek:smiley:))

outlaw06' Alıntı:
Ya nasıl bir ortama düştük kimin mapası kimin halatında, kimin küreği kimin bagajında,kimin baltası kimin arabasında belli değil.Yahu şu işleri çözün de yarın akşam mıstaa nın düğüne gidek:smiley:))
benımde baltanın bi parcasında sıkıntı var aslında ama şimdi muhabbet farklı yerlere felan gider hoş olmaz :smiley:))

outlaw06' Alıntı:

Hatta ciplerle bide konvoy yapsak fena da olmaz hani...

mozbay1907' Alıntı:
benımde baltanın bi parcasında sıkıntı var aslında ama şimdi muhabbet farklı yerlere felan gider hoş olmaz :smiley:))

Tüm samimiyetimle soruyorum...Ne yaptın baltanın sapını?

A)üşüdüm şöminede yaktım
B)eskimişti kırıldı
D)daha güzel bir sap yapmak için kalıp olarak kullanıyorum

C şıkkını eledim bunlar içinden bi cevap ver yeter...

burak mehmet' Alıntı:
Tüm samimiyetimle soruyorum...Ne yaptın baltanın sapını?

A)üşüdüm şöminede yaktım
B)eskimişti kırıldı
D)daha güzel bir sap yapmak için kalıp olarak kullanıyorum

C şıkkını eledim bunlar içinden bi cevap ver yeter...
b sıkkı dıyeyim içimden d şıkkı gecsede :smiley:

mozbay1907' Alıntı:
ayarlayabilirsem bende gelmeye calısıcam konvoyda guzel olur cidden :smiley:
ne ayarı LPG ayarımı ? gel olm işte sıkma adamın canını çıkıştada bizim arka bahçeden başbakanın evinin oraya tırmanırız macera olur...

ÖNEMLİ NOT;YARIN AKŞAM (26/01/2013 C.TESİ) SAAT 19,00 DA,KEÇİÖREN AKTEPE STADI ARKASI, KG DÜĞÜN SALONUNDA GURUBUMUZ ÜYESİ MUSTAFA KARDEŞİMİZİN DÜĞÜN TÖRENİ VARDIR.GELMEK İSTEYEN TÜM DOSTLAR MESUT ABİ VE MUSTAFANIN DAVETLİSİDİR.VE TABİİ BENİMDE:smiley:SAHİPLENMİYOR GİBİ OLDU:smiley:SELAMLAR

outlaw06' Alıntı:
Batman falan biton iş yaptın abi:smiley: Bir demlik çay peşine cumba yatak:smiley:
Aynen ya Savaş, öyle yapmak lazım. Bu pazar var mı bi güzel faaliyet? temiz hava alalım en azından :smiley:

SEVGİLİ DOSTLAR, ABİLERİM;
Mustafa kardeşimizin bu cumartesi günkü düğününe, gurupça bir hediye alalım derim.Katılım kesinlikle ve kesinlikle keyfekederdir.Daha önce yaptığımız doğum günleri, çocuk görmesi vs diğer paylaşımlarımızda da 10-15 tl ile herkes kendi gönlünce katkıda bulundu.Ben buradan kendim ..... şu kadarla hediye için katkıda bulunuyorum demekten ziyade herkesin kendi keyfine bırakıyorum.Eskisi gibi 10-15 tl katılımla bir altın, bir de çelenk yaptıralım derim.şayet hiç katılan olmasa dahi, ben kendi adıma değil! gurup adına hediyemizi,altın ve çelengi zaten almak durumundayım.Herkese selam ve saygılar
Not;Mustafa net i hiç kullanmadığından durumdan haberi yoktur, olsa da umurum değil:smiley: evlenmeyeydi, başımıza iş açmayaydı:smiley:Dileyen alta adını ekleyebilir.

Mustafa ,düğün hediyesi listesi: Savaş, Mesut Köse,Erkan Eroğlu, Dalca Cömert , Burak Mehmet Üçkol,Çağın Kaya, Salih Özen,Erkan Nezir,Gökhan Tosun,Oytun Kurt,Yiğit Değirmencioğlu,Salih yardımcı,Serkan Aydoğan,Salih Turan,Aytaç Mutlu,

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,684
Kayıtlı Üye Sayımız
166,532
Kaydolan Son Üyemiz
Tanersezen

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR