Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan jeomad Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 8,847
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 647,427

Etiketler
Ynt: Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu

outlaw06' Alıntı:
Abi sen ve Mesut abinin ve diğerlerinin abiliği olmasa ben tek başıma bişey yapamam.Sizler sağolun abi.

Savaşım seninde belirttiğin gibi, bu grup bizim grubumuz. dostlukların arkadaşlıkların dibine kadar yaşandığını bir topluluğuz biz. Bizi bazı (ismi lazım değil) gruplardan ayıran en önemli ve en temel özelliğimiz kimsenin kimseden bir çıkar gözetmeksizin grubumuza gönül vermeleri. Bence de en önemli unsur bu olsa gerek. Çok katılımlı gezilerde illaki sıkıntılar pürüzler olur ve olacakta. Asıl önemli olan bunlardan ders çıkartıp yolumuza devam etmektedir. Başta Sen ve Mesut olmak üzere grubumuzu bu noktalara getiren arkadaşlarımın, abilerimin hakları ödenemez. Elimden geldiğince, gücümün yettiğince her türlü desteği vermeye hazır olduğumu bilmenizi isterim. Ayrıca bir çok kişi sadece organizasyonlarda birbirleriyle görüşüyor. Bu yaşlarda sağlam dostluklar kurmak kolay olmuyor, hazır bu dostluklar kazanılmışken birbirimizle daha çok irtibat kurup, bunu pekiştirmemiz lazım. Lakin bir çoğumuzun birbirinde telefon numaraları bile yok. Buna istinaden, beni seven ve görüşmek isteyenler için benim numaram. 05337783718 'dir. Hepinize saygı sevgilerimi sunuyorum. Mutlu ve huzurlu hafta sonlarınız olsun.

Sağol İsmail abi.Her etkinlikte defalarca bişey lazımmı diye araman, etkinliklerdeki gayretin yeter abi.Bende herkesin numarası var.Sadece yeni dostlardan Salih Turan, Oytun, Selami abi,Sertan beylerin tel i yok.Onlarda özelden yazarsa sevinirim.Selamlar Benim cep;5323645804

Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu

İste bu yüzden, bu saygı, sevgi, sahiplenme yüzünden bu grup herkesin gözdesi, Ankara'nın bir numarası :smiley:

Herkese güzel bir hafta sonu dilerim.
Evet yarın ne yapıyoruz bir fikri olan varmı :smiley:

P5063316.JPG

P5210221.JPG

P5220021.JPG

P5220042.JPG

mesut kose' Alıntı:
Birde bunu izleyin.

http://www.youtube.com/watch?v=Rug4jaPczls

Bayılıyorum bu araçlara mesut abi, yerli üretim tuzla jeep leri kullanmak bile büyük bir keyif ve mutluluk veriyor ki orjinalleri ile arasında dünya kadar fark var

Yine dalca abiyi kızdırıcam galiba kışın ortasında bahar fotoğraflarını paylaşarak :smiley: :smiley:

P5220056.JPG

P5220066.JPG

P5220079.JPG

P5220090.JPG

Erkan çok güzel resimler çekmişsin ellerine sağlık, ama bak gaza getiriyorsun beni, bir vakit olsa açıcam ben de arşivi buraya ;D ;D ;D

mesut kose' Alıntı:
Sen aşıksın arkadaş, aşıksin dın dın dın dınının aşıksın.... :smiley:) bende cj lere aşığım nolcek şimdi
mesut abi willys cj jeep benim hepsine giderim var ;) aşkın yolu bir abi.. :smiley:

534267_440373622679826_1619248135_n.jpg

644080_562519847096724_1639034248_n.jpg

mesut kose' Alıntı:
Erkan çok güzel resimler çekmişsin ellerine sağlık, ama bak gaza getiriyorsun beni, bir vakit olsa açıcam ben de arşivi buraya ;D ;D ;D

Mesut abim senin arşivini görmeyi çok isteriz kim bilir ne kadar güzel, muhteşem yerleri fotoğraflamışsındır, keşif gezisinde bir kaç fotoğraf paylaştın mest oldum, acaba arşivinde ne kadar muhteşem manzara ve offroat fotoğrafların vardır tahmin bile edemiyorum.

Estağfurullah iltifat ediyorsun :D ama dur bir kaç fotoğraf atayım birçoğumuzun bildiği ama pek de tanımadığı bir coğrafya

553148_10151273910699745_1375761169_n.jpg

IMG_0032.JPG

IMG_0061.JPG

mesut kose' Alıntı:
Estağfurullah iltifat ediyorsun :D ama dur bir kaç fotoğraf atayım birçoğumuzun bildiği ama pek de tanımadığı bir coğrafya

Abi attığın fotoğraflar iltifatlarımın doğruluğunu tastik ediyor, çok güzel fotoğraflar ellerine sağlık

Bir çok turist özellikle Japonlar tuz gölünde çamur banyosu yapmaya geliyorlar içeriğindeki yoğun mineraller sayesinde vücuda çok sayıda faydası olduğu biliniyor, bir çok deri hastalığına faydası olan tuzlu suyun içine girebilmek ise cesaret gerektiriyor, zira fazlasıyla yakıyor, özelikle ;)

IMG_0152.JPG

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,704
Kayıtlı Üye Sayımız
166,547
Kaydolan Son Üyemiz
Tsukuyomi

SON KONULAR

Geri