Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan jeomad Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 8,847
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 649,810
Ynt: Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu

mesut kose' Alıntı:
Bir çok turist özellikle Japonlar tuz gölünde çamur banyosu yapmaya geliyorlar içeriğindeki yoğun mineraller sayesinde vücuda çok sayıda faydası olduğu biliniyor, bir çok deri hastalığına faydası olan tuzlu suyun içine girebilmek ise cesaret gerektiriyor, zira fazlasıyla yakıyor, özelikle ;)
mesut kose' Alıntı:
Aynen Erkan'cım bu yaz inşallah gideceğiz hep beraber .

İnşallah abi yaza güzel bir kamp etkinliği ayarlıyalım. ben de 3 tane cadır var biri tek kişilik diğerleri 3 kişilik geciyor fakat 2 kişi için daha kullanışlı cadırlar, diğer iki çadırı kamp için arkadaşlarla paylaşabilirim kullanımlarına tahsis edebilirim kamplı etkinlikte

Etiketler

Ayrıca Tuz gölü Flamingoların göç yolu üzerindedir, yazın buraya gittiğimizde inşallah görmek nasip olur, yüzlercesi bir arada.

P1170096.JPG

P1170100.JPG

P1170413.JPG

P1170421.JPG

outlaw06' Alıntı:
Mehmet bey selam.Gezilerimize ve etkinliklerimize saygı,sevgi,dostluk,4x4 yaşam stili,doğa sevgisi ilkelerini benimsemiş herkes katılabilir.Lakin; ayda bir kere düzenlediğimiz büyük etkinlilklerde araç sınırı koymamamızın yanında arada yaptığımız spontan,anlık etkinliklere sadece gurupta samimi olduğumuz arkadaşlarla ve araç sınırı ile çıkıyoruz.Çok sert yerlerede gittiğimiz için küçük etkinliklerde 6-7 araçtan fazla gidemiyoruz.Elbette büyük etkinlik olduğunda sizide bekleriz.Logomuza bayrak eklemek konusundaki fikriniz için teşekkürler, lakin ben bayrağımızı çamura, kire, pis e, kuş pislemesine maruz bırakmak istemediğimden, çok düşünmeme ve istememe rağmen bayrak figürünü eklemedim.Ankara zaten başkentimiz, hayvan ve ağaç resmi doğa ve hayvan sevgisini, araç ta offroad ve 4x4 ü temsil ediyor.Gelelim renkler konusuna.Bununla ilgili geçmiş sayfalarda; yahu seçtiğim renklerden bir mana çıkarmayın, en güzel 3 renk buydu ifademe arkadaşlar gülmüşlerdi:smiley:Sanırım siz pkk bayrağıyla özdeşleştirdiniz:smiley:Ağrılı biri olarak size şunu söyleyeyim acizane; it çakal bu renkleri bir çaputta kullandı diye biz bu 3 renkten kaçarsak ;onların çaputunu kabul etmiş oluruz sanırım:smiley:Selamlar

herkese iyiakşamlar Savaş bey henüzacemi olduğum için mesajı bu gün okuabildimcevabınız içinteşekkürler hepsini okumaya çalıştığıım için bu mesajıda gördüm cevap yazıyorum daha öncede yazdığım gibi gezilere aile ile katılmayı düşündüğümiçin bunları sorup öğrenmek istedim ortamı iyice anlamak için benim hiçbirönyargım yok ama vazgeçmeyeceklerim var bayrağımız bunlardan ilksırada gelenlerden biri başkanı ve kurucusuolduğunuz grubunuzun logosunda bayrağımızı görmek benim için öncelikli gerekirse gezilerde bütün araçları tektek dolaşıp gerekli temizliğiben yaparım gerekirse sırfbuişiçin gezilerede gelmekisterim diğerrenklerleilgili olarak itçakal deyip bu hayvancıklara hakaretetmeiş olmayım ama logoda bayrağımız olmadığısürece malesef benimaklıma gözümün önüne hep başkaşeyler gelecek güzel fotolariçinde teşekkürler selamlar saygılar

abiler merhaba,
yarın yoldan çıkacak olan varmı? ben yarından sonra en az br ay çıkamayacağım bi yere bi geçici jübile yapayım diyorum...

twinax' Alıntı:
herkese iyiakşamlar Savaş bey henüzacemi olduğum için mesajı bu gün okuabildimcevabınız içinteşekkürler hepsini okumaya çalıştığıım için bu mesajıda gördüm cevap yazıyorum daha öncede yazdığım gibi gezilere aile ile katılmayı düşündüğümiçin bunları sorup öğrenmek istedim ortamı iyice anlamak için benim hiçbirönyargım yok ama vazgeçmeyeceklerim var bayrağımız bunlardan ilksırada gelenlerden biri başkanı ve kurucusuolduğunuz grubunuzun logosunda bayrağımızı görmek benim için öncelikli gerekirse gezilerde bütün araçları tektek dolaşıp gerekli temizliğiben yaparım gerekirse sırfbuişiçin gezilerede gelmekisterim diğerrenklerleilgili olarak itçakal deyip bu hayvancıklara hakaretetmeiş olmayım ama logoda bayrağımız olmadığısürece malesef benimaklıma gözümün önüne hep başkaşeyler gelecek güzel fotolariçinde teşekkürler selamlar saygılar

Sen takmışssın bir kere logonun renklerine Başkan açıklamayı yapmış zaten gerektiği gibi, bu ideolojik, siyasi veya resmi devlet dairelerinin bir grubu değil adı üstünde Off Road ve Outdoor Etkinlikleri grubu dolayısı ilede illede logosunda bayrak olacak renkler de şunlar şunlar olacak diye bir kaide yok zaten en başında okumuş olsaydınız görürdünüz burada din, siyaset, Politika değil Off road, doğa sporları, 4x4 ler üzerine samimi ve dostça bir sohbet ve arkadaşlığa dair paylaşımlar var bunları konuşacaksak buyurun sizde buradan gördüğünüzü, gezdiğinizi paylaşın dediğm gibi diğer paylaşımların yeri burası değil.

burak mehmet' Alıntı:
yok abim hatta iyi bişey.. 31 ocak 4 şubat arası bebek geliyor o yüzden 1 ay kadar çıkamam bir yere...

Alllaaaaah bitane daha minik Off Road'cu geliyor gruba, hadi bakalım inşallah sağlık ve sıhhatle vatana, millete, ailesine hayırlı evlatlar inşaalah.

Twıntax arkadasım abd de artık bayragı bikini,şort yapıyorlar.bizdemı oyuncak edelim?ben doguanadolu ulkuocakları koruma ekıbının gozbebegıyken bayragı goturdum herbır yere,sıkma canını:smiley:ankarada bayrak sevmek kolay:smiley:bayrak gönulde ve gönderde guzel.logolarda değıl.selamlar(mesut abı gerekenı yazmıstın sıyaset yasak diye ama bende yazayım bıseyler dedım)

iyi geceler abiler kardeşler hani yokmu yarine yarinde olmuş gerçi yokmu bir atraksiyon

Burakcım sağlıklı sıhhatli doğsun inşallah. Yarın için bende gelmek isterim, yok mu abiler bir program?

outlaw06' Alıntı:
Twıntax arkadasım abd de artık bayragı bikini,şort yapıyorlar.bizdemı oyuncak edelim?ben doguanadolu ulkuocakları koruma ekıbının gozbebegıyken bayragı goturdum herbır yere,sıkma canını:smiley:ankarada bayrak sevmek kolay:smiley:bayrak gönulde ve gönderde guzel.logolarda değıl.selamlar(mesut abı gerekenı yazmıstın sıyaset yasak diye ama bende yazayım bıseyler dedım)

Savaş kardeşim, aman deyim, sözlerimize dikkat edelim, biz ABD değiliz, ABD Kurtuluş Savaşı'nı bilmez, hak, helal nedir bilmez, namus bilmez, bizler hiçbir zaman işgalci olmadık, işgalcilerin desteğiyle kurulmadı bu ülke, işgalcilere hiç bir zaman boyun eğmedik. Aman deyim dikkat et, ilk cümlendeki karşılaştırmaya sakın girme!

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,762
Kayıtlı Üye Sayımız
166,577
Kaydolan Son Üyemiz
suyesili

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR