Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan jeomad Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 8,847
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 647,480

Etiketler

Ynt: Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu

Savas beyden kareler...

IMG_1072.jpg

IMG_1074.jpg

Dün yazdım kimseden ses çıkmayınca saat 11 gibi Hanımla çıktık alışveriş merkezi gezdim can sıkıntısından patladım.Telefonumuda nereye koyduysam bulamıyorum anlayacağınız bedavadan harcadım pazar gününü çok üzüldüm ya :(:(:( Neyse size tebrikler güzel eğlenmişsiniz :(

burak mehmet' Alıntı:
Dün yazdım kimseden ses çıkmayınca saat 11 gibi Hanımla çıktık alışveriş merkezi gezdim can sıkıntısından patladım.Telefonumuda nereye koyduysam bulamıyorum anlayacağınız bedavadan harcadım pazar gününü çok üzüldüm ya :(:(:( Neyse size tebrikler güzel eğlenmişsiniz :(

Burak bugun seni 3 kere aradım mesaj attım ama ulaşamadım neyse kısmet değilmiş, bir dahakine bebek sağlıkla doğsunda gerisi olur zaten. Bugün için herkese teşekkür ederim. Dalca abime kendisi şeref verdi benimle seyahat etti seninle gezi bir zevkti Dalca abi ve kamerasi ile guzel videolar cektik. Bugun geziye katilan herkese tesekkurler. Allah kimseyi çamurlarda bir başına koymasin hep sevdiğimiz insanlarla toplu çamurlanmalar yaşayalım. ;D ;D ;D

Vay vay süper keyif yapmışsınız.
Aranızda olmak vardı maselef bütün gün bilgisayar başında sunum hazırladım.
Artık 3 ünde gezeriz inşaallah...
Selamlar...

sarıkamış TRT haber............. izlemeyenlere güzel olmuşş

https://www.facebook.com/groups/546243568722297/photos/#!/photo.php?v=4733056158821&set=o.546243568722297&type=3&theater

CKAYA' Alıntı:
Burak bugun seni 3 kere aradım mesaj attım ama ulaşamadım neyse kısmet değilmiş, bir dahakine bebek sağlıkla doğsunda gerisi olur zaten. Bugün için herkese teşekkür ederim. Dalca abime kendisi şeref verdi benimle seyahat etti seninle gezi bir zevkti Dalca abi ve kamerasi ile guzel videolar cektik. Bugun geziye katilan herkese tesekkurler. Allah kimseyi çamurlarda bir başına koymasin hep sevdiğimiz insanlarla toplu çamurlanmalar yaşayalım. ;D ;D ;D
O zevk tamamen bana ait Cagin dostum. Guzel sohbetin, Cılgın Jimnynin, korkusuz kendinden emin halinle super gun gecirttin bana.

Cilgin Cagina ve Cılgın Jimnye tesekkurler... ;D ;D ;D

Yarin 6-7 tane video geliyor. Su anda bi kismini, yukledim bilem. ama uzun suruyor sıkıcı olmasın diye montajliyorum ;) ;) ;)

cidowsky' Alıntı:
sarıkamış TRT haber............. izlemeyenlere güzel olmuşş

https://www.facebook.com/groups/546243568722297/photos/#!/photo.php?v=4733056158821&set=o.546243568722297&type=3&theater

Çiğdemciğim, tebrik ederim seni; o ruhu yaşamışsın, şehitlerimizi ziyaret etmişsin, neler yaşadıklarına tanık olmuşsun, darısı başımıza. Sağol, varol paylaştığın için.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,709
Kayıtlı Üye Sayımız
166,548
Kaydolan Son Üyemiz
scinier

SON KONULAR

Geri