Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan jeomad Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 8,847
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 647,511

Etiketler
Ynt: Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu

Arkadaşlar,sevgılı abılerım bu harıka gun ıcın hepınıze tesekkurler.oglen 12 de çıksakmı yazıyorum,saat 1.30
da 7 arac arazıdeyız:smiley:supersınız!Allah bırlıktelıgımızı artırsın...

Monti' Alıntı:
O zevk tamamen bana ait Cagin dostum. Guzel sohbetin, Cılgın Jimnynin, korkusuz kendinden emin halinle super gun gecirttin bana.

Cilgin Cagina ve Cılgın Jimnye tesekkurler... ;D ;D ;D

Yarin 6-7 tane video geliyor. Su anda bi kismini, yukledim bilem. ama uzun suruyor sıkıcı olmasın diye montajliyorum ;) ;) ;)

Eline koluna sağlık abi. Merakla bekliyorum ::smiley: 8)

GÜNAYDIN KALPLERİ BİR ATAN SEVGİLİ DOSTLAR.. YENİ HAFTANIZ ÇOK GÜZEL OLSUN... dün çok güzel geçmiş fotolardan çok belli eğlenmişsiniz.. çamurunuz bol olsun dostlugunuz daim olsun.. harikasınız... videoları merakla bekliyorum dalca abi..

334465_10150337012203024_1289407070_o.jpg

outlaw06' Alıntı:
Arkadaşlar,sevgılı abılerım bu harıka gun ıcın hepınıze tesekkurler.oglen 12 de çıksakmı yazıyorum,saat 1.30
da 7 arac arazıdeyız:smiley:supersınız!Allah bırlıktelıgımızı artırsın...

Çok iyi, bu uyum bu arkadaşlık olduğu sürece süper gerçekten arkadaşlar, hepinize iyi haftalar diliyorum.

burak mehmet' Alıntı:
Dün yazdım kimseden ses çıkmayınca saat 11 gibi Hanımla çıktık alışveriş merkezi gezdim can sıkıntısından patladım.Telefonumuda nereye koyduysam bulamıyorum anlayacağınız bedavadan harcadım pazar gününü çok üzüldüm ya :(:(:( Neyse size tebrikler güzel eğlenmişsiniz :(
Burak allah canını almasın iyimi:smiley: yazdığı yazıya bak:smiley:))
-Hanımla dolaştım
-Yani bedavadan harcadım pazar gününü:smiley:))
ilk etkinlikte yengeye bir fısıltı gazetesi yapmam lazım (yazın tabi) :smiley:

Dün Mühye -Karataş turumuzun rotasını çizen Erem abi/Erdem abiye, geziye katılan Dalca,Hüseyin,Tuncay,Salih Turan abiler ve Dinçer, Çağın,Murat kardeşlerime bu güzel gezi için teşekkürler.İyiki varsınız!Ben çooook eğlendim:smiley:Hiç bu kadar yanlamamıştım:smiley:))

sujaa' Alıntı:
Suphi bey; bu mesajınıza cevap alamayınca ... şeklinde msj atmışsınız.Ben nete dün telden girip ;arkadaşlara dolaşmak isteyen benim büroya gelsin yazmıştım ve sonraki mesajları dün gece gördüm.Size yanıt yollamadım yada okudumda dönmedim sanmayın lütfen.Ama çok küçük bir not; Ayda 1 kere büyük etkinlik yapıyoruz.1-2 haftada birde; ya küçük bir tur yada daha sert offroad gezisi düzenliyoruz.Bu spontan durumlarda sadece 6-8 civarı araçla sadece önceden tanıdığımız arkadaşlarla çıkıyoruz.3 ünde olacak yada ilerdeki yapılacak bir büyük etkinlikte tanışır kaynaşırsak elbette her zaman beraber de çıkarız.Selamlar saygılar...

Beyler dün Salih abi ve Akın abi tel imi aramışlar.Oysa burdan çok kere numaramı yazmıştım
5323645804...Hala tel im olmayanlar için numaram bu. Bende cebi olmayanlarda lütfen yazsınlar.Selami abi, Oytun bey gibi..Saygılar

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,709
Kayıtlı Üye Sayımız
166,549
Kaydolan Son Üyemiz
musaözbilmez

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR