Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan jeomad Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 8,847
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 646,581
Ynt: Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu

Sevgili arkadaşlarım Rabbim inşallah 2013 yılında bizlere Onurlu, Sağlıklı, Huzurlu ve Bol kazançlı bir yıl nasip eder,

************************* Yeni Yılınız Kutlu Olsun **************************

Etiketler

Tüm dostlara, arkadaşlara mutlu, sağlıklı ve huzurlu yıllar dilerim.

Yeni yılınız kutlu olsun!... 2013 mükemmel bir yıl olacak inşallah.

Tüm değerli dostalırımın yeni yılını kutlar,
En başta Sağlık, Huzur, Mutluluk,Aile Saadeti,Başarı ve Bereketli bol kazançlar dilerim.
Selam,Sevgi ve Saygılarımla...

suzuki_grand_vitara_bandit_concept_1.jpg

Yeni yılın ilk gunünden hepinize Günaydin Ankara. Mutlu, huzurlu, bol kazancli, kazasız, belasiz bir sene hepimizin olsun...

Bu sene(2013) sağlık,mutluluk,barış ve huzur dolu,bol kazançlı geçer inşallah...
Hürmet eder saygılar sunarım......

Beyler nasıl bir duygu?Girdik 2013 e.Bende değişen bişey yok:smiley:Yeni yıl hepimize güzellikler getirir, dostluğumuzu muhabbetimizi sevgimizi artrır inşallah.Dilerim ki şu an ankaranın en iyi gurubu olan gurubumuz, daha güzel etkinliklere imza atar hepiniz sayesinde.13 ocak 2013 te 6. büyük etkinliğimiz de diğer etkinliklerimiz gibi bol katılımlı, dostluk,mutluluk,eğlence içinde geçer.Herkese en içten muhabbetlerimle:smiley:

Biletler de fos çıktı gene ya, degisen bisey yok, aynen devam... :smiley:

arkadaşlar,
Tüm yurdum insanının yeni yılı kutlu olsun. Hafta sonu Ankara'ya kuzenimin yanına yılbaşını kutlamak için ailem ile geldik. cumartesi ve pazar günü koskaca Ankara içi veya civarında ailecek piknik yapacak, bir kaç kadehte bir şeyler içecek, sayfiye yeri türünde bir yerler aradım durdum.. maalesef eskiden bu tür yerlerin olduğunu,ama şimdilerde meşhur belediye başkanınızın bu yerleri kapattığını ve Ankara içinde olmadığını, dışında olduğunu öğrendim. Ankara'lılar adına çok üzüldüm. İnşaallah yeni yılda herşey istediğiniz ve gölünüzce olur diyorum..
saygılar
Kemal Sarıgül

Yeni yıla dakikalar kala bende askıda kaldım :smiley:) :D
Sizce bu iyi bir başlangıç mı yoksa kötü bir başlangıç mı , hani derler ya yeni yıla nasıl girersen öyle devam eder diye :smiley: :smiley: :D

PC310005.JPG

PC310009.JPG

PC310020.JPG

PC310012.JPG

günaydın dostlarım.. yeni yılın ilk iş günü..hepimizin işleri rast gitsin, 2013 de 2012 den daha iyi bir yıl olması dileğimle.. SEVİN..SEVİLİN...

182345_121483724678805_372006979_n.jpg

Tum grup uyelerine ve uyesi olmayanlara mutlu bir yıl geçirmeniz umuduyla, gunaydın deyip, kendime de 2013 yılı için bi tane Jimny diliyorum. Bu konuda yardımlarınızı bekliyorum ;) ;D ;D

JIMNY-LG.jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,682
Kayıtlı Üye Sayımız
166,528
Kaydolan Son Üyemiz
yusufkaptan41

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR