Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan jeomad Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 8,847
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 651,646
Ynt: Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu

iroqua' Alıntı:
Bahadır bey türkiyede bildiğim bir örneği olmadığı için tüvden gectimi geçmedimi bunu bilemiyorum ama projenizi makine mühendisleri odasına danışırsanız bir cevap alabilirsiniz sanırım onların onay verdiğine de tüv den olumsuz rapor almazsınız sanırım ama araştırmaya devam edeceğim somut birşeylere ulaşırsam sizi bilgilendiririm

Tesekkurler.

Etiketler

erka' Alıntı:
GÜNAYDINNNN.. TÜM DOSRLARIMA GÜZEL BİR HAFTA SONU OLMASI DİLEĞİYLE..

Günaydın abi yine turuncu yine çok güzel bir resim :D herkese iyi haftasonları 2012 nin son haftasonu.

Çiğdem Hanım Geçmiş olsun ,

Herkese günaydın...Elmadağdan haberi olan varmı ? Kar varmı elmadağda ?

mozbay1907' Alıntı:
:smiley:)) anlamammı canım benim :smiley: Bizim yaprakdan haber varmı la ?
Yaprak spora başlamış vücut geliştiriyormuş. Gelin Erzuruma Offroad un kralını yapın burada heryer kar diyor...

Günaydın millet.herkese güzel bir haftasonu dilerim...Biri erzurum mu dedi:smiley:2000-2002 de erzurumdaydım iyi bilirim erzurumu.11 yıldır ankarada olmama rağmen hala palandökenin karşısındaki evimi satmadım.gidip yerleşesim var birgün.senede 7 ay karda offroad:smiley:

outlaw06' Alıntı:
Günaydın millet.herkese güzel bir haftasonu dilerim...Biri erzurum mu dedi:smiley:2000-2002 de erzurumdaydım iyi bilirim erzurumu.11 yıldır ankarada olmama rağmen hala palandökenin karşısındaki evimi satmadım.gidip yerleşesim var birgün.senede 7 ay karda offroad:smiley:
Benimde çok fena güneye yerleşesim var :smiley:

Hafta sonları bizim sitede in cin top oynuyor:smiley:)) Nerdesiniz yahu?Kontağı çeviren kaçmış yine anlaşılan:smiley:Bu hafta etkinlik falan da açmadık kimseyi bulamıyoruz:smiley:
13 OCAKTA 6 BÜYÜK ETKİNLİĞİMİZDE YİNE YENİDEN TÜM DOSTLARI BEKLİYORUZ....

Erem abiyle teldeydik şimdi.Yarın öğlen ballıkpınarda , andoff un pistinin yanındaki motocrosçuların antrenman pistinde toplanıyorlarmış.Bende giderim büyük ihtimal.Yarın öğlen canı sıkılan, hanımından izin alan, izin alamayıp temizlik var diye süpürge ile dışarı atılan, haftası zor geçip kurtlarını dökmek isteyen deneyebilir.Biz motorcu rdem abilerle 2 hafta önce çoookk acaip eğlenmiştik:smiley:Deneyin bence.Umarım işlerim erken biterde bende gidebilirim:smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,777
Kayıtlı Üye Sayımız
166,595
Kaydolan Son Üyemiz
anilcanats

SON KONULAR

Geri