Cok guzel Erkan abide bunu gece yatarken koycan. Uykum geldi bi anda nedense ;D ;D ;Derka' Alıntı:GÜNAYDIN ARKADAŞLAR ..
ttogan' Alıntı:Sayin Erkan Nezir portal aks uygulamasi Makina Muhendisleri Odasi'ndan onay alinsa bile yasak mi?
Konuya vakif oldugunuzu dusunerek soruyorum.Bilgilendirirseniz memnun olurum.
Bir de vermis oldugunuz resimdeki disli grubuna gore devir dusuruluyor anladigim kadariyla.
Devri dusurmeden uygulamayi planliyordum.Bir de forumdan bir arkadas epey ugrasmisti.
Henuz denemeleri sonuclanmadigi icin piyasaya surmedi,sonuclari bekleniyor.
Eger olumlu olursa onun yaptiklarindan,olmazsa kendi aracima deneyerek yapmayi planliyorum.
Her sartta MMO bile onay vermiyorsa bosuna ugrasmayayim diye soruyorum.
Iyi calismalar dilerim.
cidowsky' Alıntı:herkese ünaydın hayırlı cumalar ve hayırlı işler bi süredir hasta idim giremedim gene offroad bilgilerini döktürenler bundan istifade edenler offroad muhabbeti edenler ben birazyabancıyım bu konulara çok bişi yazamıyorum buraya outdoor etkinliklerine geçtiğimiz zaman bende sık sık burda olurum inşallah
5-6 ocakta yapacağım bir yürüyüşten bahsetmek istiyorum 18 yıldır düzenlenen vesarıkamış şehtilerine athfedilen bu yüryüşte olacağım. bu anlamlı yürüyüşte tabiki ekibimizin afişini umarım açma şansım olacak fotoğraflarda. TDF (türkiye dağcılık federasyonu) bu etkinliğin tırmanış ayağınıda gerçekleştiriyor ama onun için ekstrem bir kaç malzemeye ihtiyaç var bende mevcut olmayan bu malzemeler nedeniyle sadece yürüyüşe katılmak durumundayım. ileriki zamanlarda bu malzemeleri edinebilirsem şayet orda kamp ve tırmanışı yapmayı istiyorum 1 geceyi orda geçirme duygusunu çok merak ediyorum. yaşamayı istiyorum. eğer seneye bu yürüyüşe gelmek isteyecek arkadaşlarımız olur ise hep birlikte gitmeyi çok isterim. bütün masrafları il gençlik ve spor bakanlığı karşılamakta buda bir küçük bilgi
uyumak yok dalca abi iş zamanı bunun sabaha karşı olduğunu farzetMonti' Alıntı:Cok guzel Erkan abide bunu gece yatarken koycan. Uykum geldi bi anda nedense ;D ;D ;D
geçmiş olsun çiğdem hanım sarıkamış yürüyüşüne bende gidecektim fakat izin işini halledemedimcidowsky' Alıntı:herkese ünaydın hayırlı cumalar ve hayırlı işler bi süredir hasta idim giremedim gene offroad bilgilerini döktürenler bundan istifade edenler offroad muhabbeti edenler ben birazyabancıyım bu konulara çok bişi yazamıyorum buraya outdoor etkinliklerine geçtiğimiz zaman bende sık sık burda olurum inşallah
5-6 ocakta yapacağım bir yürüyüşten bahsetmek istiyorum 18 yıldır düzenlenen vesarıkamış şehtilerine athfedilen bu yüryüşte olacağım. bu anlamlı yürüyüşte tabiki ekibimizin afişini umarım açma şansım olacak fotoğraflarda. TDF (türkiye dağcılık federasyonu) bu etkinliğin tırmanış ayağınıda gerçekleştiriyor ama onun için ekstrem bir kaç malzemeye ihtiyaç var bende mevcut olmayan bu malzemeler nedeniyle sadece yürüyüşe katılmak durumundayım. ileriki zamanlarda bu malzemeleri edinebilirsem şayet orda kamp ve tırmanışı yapmayı istiyorum 1 geceyi orda geçirme duygusunu çok merak ediyorum. yaşamayı istiyorum. eğer seneye bu yürüyüşe gelmek isteyecek arkadaşlarımız olur ise hep birlikte gitmeyi çok isterim. bütün masrafları il gençlik ve spor bakanlığı karşılamakta buda bir küçük bilgi
iroqua' Alıntı:Bahadır bey kusuruma bakmayın dün akşam yazıcaktım ama uyumuşum daha önce bu linkte yine gezenbilirde tartışılmıştı portal aks lar size link gönderiyorum incelerseniz size yardımı mutlaka olacaktır
http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=17010.
ttogan' Alıntı:Merhaba Erkan bey zaten takipte oldugum konular.
Daha resmi bir bilgi var mi diye merak etmistim.
Ilginiz,cevabiniz icin tesekkurler.