Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan jeomad Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 8,847
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 646,649
Ynt: Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu

GÜNAYDIN ARKADAŞLAR ..

192515_119813861512458_977333754_o.jpg

Etiketler

herkese ünaydın hayırlı cumalar ve hayırlı işler bi süredir hasta idim giremedim gene offroad bilgilerini döktürenler bundan istifade edenler offroad muhabbeti edenler ben birazyabancıyım bu konulara çok bişi yazamıyorum buraya outdoor etkinliklerine geçtiğimiz zaman bende sık sık burda olurum inşallah

5-6 ocakta yapacağım bir yürüyüşten bahsetmek istiyorum 18 yıldır düzenlenen vesarıkamış şehtilerine athfedilen bu yüryüşte olacağım. bu anlamlı yürüyüşte tabiki ekibimizin afişini umarım açma şansım olacak fotoğraflarda. TDF (türkiye dağcılık federasyonu) bu etkinliğin tırmanış ayağınıda gerçekleştiriyor ama onun için ekstrem bir kaç malzemeye ihtiyaç var bende mevcut olmayan bu malzemeler nedeniyle sadece yürüyüşe katılmak durumundayım. ileriki zamanlarda bu malzemeleri edinebilirsem şayet orda kamp ve tırmanışı yapmayı istiyorum 1 geceyi orda geçirme duygusunu çok merak ediyorum. yaşamayı istiyorum. eğer seneye bu yürüyüşe gelmek isteyecek arkadaşlarımız olur ise hep birlikte gitmeyi çok isterim. bütün masrafları il gençlik ve spor bakanlığı karşılamakta buda bir küçük bilgi:smiley:

ttogan' Alıntı:
Sayin Erkan Nezir portal aks uygulamasi Makina Muhendisleri Odasi'ndan onay alinsa bile yasak mi?
Konuya vakif oldugunuzu dusunerek soruyorum.Bilgilendirirseniz memnun olurum.
Bir de vermis oldugunuz resimdeki disli grubuna gore devir dusuruluyor anladigim kadariyla.
Devri dusurmeden uygulamayi planliyordum.Bir de forumdan bir arkadas epey ugrasmisti.
Henuz denemeleri sonuclanmadigi icin piyasaya surmedi,sonuclari bekleniyor.
Eger olumlu olursa onun yaptiklarindan,olmazsa kendi aracima deneyerek yapmayi planliyorum.
Her sartta MMO bile onay vermiyorsa bosuna ugrasmayayim diye soruyorum.
Iyi calismalar dilerim.

Bahadır bey kusuruma bakmayın dün akşam yazıcaktım ama uyumuşum daha önce bu linkte yine gezenbilirde tartışılmıştı portal aks lar size link gönderiyorum incelerseniz size yardımı mutlaka olacaktır

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=17010.0

cidowsky' Alıntı:
herkese ünaydın hayırlı cumalar ve hayırlı işler bi süredir hasta idim giremedim gene offroad bilgilerini döktürenler bundan istifade edenler offroad muhabbeti edenler ben birazyabancıyım bu konulara çok bişi yazamıyorum buraya outdoor etkinliklerine geçtiğimiz zaman bende sık sık burda olurum inşallah

5-6 ocakta yapacağım bir yürüyüşten bahsetmek istiyorum 18 yıldır düzenlenen vesarıkamış şehtilerine athfedilen bu yüryüşte olacağım. bu anlamlı yürüyüşte tabiki ekibimizin afişini umarım açma şansım olacak fotoğraflarda. TDF (türkiye dağcılık federasyonu) bu etkinliğin tırmanış ayağınıda gerçekleştiriyor ama onun için ekstrem bir kaç malzemeye ihtiyaç var bende mevcut olmayan bu malzemeler nedeniyle sadece yürüyüşe katılmak durumundayım. ileriki zamanlarda bu malzemeleri edinebilirsem şayet orda kamp ve tırmanışı yapmayı istiyorum 1 geceyi orda geçirme duygusunu çok merak ediyorum. yaşamayı istiyorum. eğer seneye bu yürüyüşe gelmek isteyecek arkadaşlarımız olur ise hep birlikte gitmeyi çok isterim. bütün masrafları il gençlik ve spor bakanlığı karşılamakta buda bir küçük bilgi:smiley:

Geçmiş olsun çiğdem hanım şimdi nasıl oldunuz

cidowsky' Alıntı:

geçmiş olsun çiğdem hanım sarıkamış yürüyüşüne bende gidecektim fakat izin işini halledemedim :(

@ÇİĞDEM cim çok geçmişler olsun.Sarıkamış yürüyüşüne kadar seni eskisinden daha dinç görmek istiyorum:smiley:Orada gurup flamamızı dalgalandıracaksın unutma:smiley:

erkan teşekkür ederim dileklerin için şimdi daha iyi gibiyim ama baş ağrısı ve kan çanağına dönmüş gözler ve sıkıntılı bir surat ifadem var görenler için çok içaçıcı bir görünüş değil ama daha iyiyim çok şükür burun akıntısı olmasa daha iyi olurum :smiley:

ersin bey valla ayarlayabilseniz güzel olurdu kısmetse seneye beraber yürürüz ben ordan tırmanışa devam ederim artık :smiley:

savaş valla beni eskisi gibi yapın yeter bu yürüyüşte sağlam olmam lazım saatte 80 km hızla esen rüzgar - 35 derece soğukta yoksa fena olur hoş ben çok kampta deli gibi hastayken gittim iyileşip geldimbunada bu haldeyken giderim herhalde :smiley: ben zaten böle uzun aralar verince hasta oluyorum ayda 2 kere gittimmi hiç bişi olmuyo ;D

iroqua' Alıntı:
Bahadır bey kusuruma bakmayın dün akşam yazıcaktım ama uyumuşum daha önce bu linkte yine gezenbilirde tartışılmıştı portal aks lar size link gönderiyorum incelerseniz size yardımı mutlaka olacaktır

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=17010.

Merhaba Erkan bey zaten takipte oldugum konular.
Daha resmi bir bilgi var mi diye merak etmistim.
Ilginiz,cevabiniz icin tesekkurler.

ttogan' Alıntı:
Merhaba Erkan bey zaten takipte oldugum konular.
Daha resmi bir bilgi var mi diye merak etmistim.
Ilginiz,cevabiniz icin tesekkurler.

Bahadır bey türkiyede bildiğim bir örneği olmadığı için tüvden gectimi geçmedimi bunu bilemiyorum ama projenizi makine mühendisleri odasına danışırsanız bir cevap alabilirsiniz sanırım onların onay verdiğine de tüv den olumsuz rapor almazsınız sanırım ama araştırmaya devam edeceğim somut birşeylere ulaşırsam sizi bilgilendiririm

GÜNAYDINNNN.. TÜM DOSRLARIMA GÜZEL BİR HAFTA SONU OLMASI DİLEĞİYLE..

178152_305023559613700_79178000_o (1).jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,683
Kayıtlı Üye Sayımız
166,531
Kaydolan Son Üyemiz
musaitbiryer

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR