Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan jeomad Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 8,847
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 646,581

Etiketler
Ynt: Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu

Hayırlı olsun Savaş abi. Cherokee'nden ayrılmadığına sevindim doğrusu.

Hafta Sonu Katılımcı Listesi ;

1- Murat BALCI L 200 5 Kişi 0 533 546 88 42
2- Ersin GÜZEL Terrano 2 Kişi
3- Savaş ÜNLE Cheroke Kişi
4- Cem Defender Kişi
5- Eray CENGİZ Daihatsu Roky Kişi
6- Metin Erdoğan Kişi
7- Salih Yardımcı Kişi
8- İlker YOLDAŞ Kişi
9- Gökhan Tosun Kişi
10-Erem Ergüler Kişi
11- A. MUTLU Grand Cherokee 4 Kişi
12-
13-
14-

Muratçım, Mesut bey, Aytaç cım ve diğer tüm dostlar sağolun. Allah hiç birinizi ve hiç kimseyi darda sıkıntıda koymasın.( çokmu yaşlı duası oldu:smiley:)) ) .
Bu arada neziroğlu 2. ele de teşekkürler.
Listede hala 15 araç geçilmemiş:smiley:KIMILDANIIINNNN:smiley:))
EN SON GÜVENÇ E 18 ARAÇ GİTMİŞTİK.GÜZELDİ !

(FACE TE BULUNAN LİSTEYE İSİM EKLEYEN DOSTLARLA GÜNCEL LİSTE AŞAĞIDAKİ GİBİDİR)
Hafta Sonu KUZU ÇEVİRME&OFFROAD Katılımcı Listesi ;

KATILIM; KİŞİ SAYISI; ARAÇ MARKA

1- Murat BALCI 5 kişi L 200 0 533 546 88 42
2- Ersin GÜZEL 2 kişi Terrano II
3- Savaş ÜNLE kişi Cheroke 5.2
4- Cem kişi Defender
5- Eray CENGİZ kişi Daihatsu Roky
6- Metin Erdoğan 2 Kişi CHEROKE 5.9
7-Bilgehan Erdoğan 2 kişi RUBİCON 2.8
8-Adnan Algün 3 kişi XJ 4.0
9-Mahmut Ceyhan 3 kişi DİSCO 3.9
10-Erhan Eryılmaz 3 kişi XJ 4.0
11- Salih Yardımcı Kişi
12- İlker YOLDAŞ Kişi
13-Gökhan Tosun Kişi Frontera
14-Erem Ergüler Kişi XJ 4.0
15-
16-
17-
19-

3- Savaş ÜNLE kişi Cheroke 5.2
4- Cem kişi Defender
11- Salih Yardımcı Kişi
12- İlker YOLDAŞ Kişi
15-Mesut Köse 2 Kişi Suziki G.V 2,5

outlaw06' Alıntı:
Çido sana varya 3 tane çentik attım...Cezalısın.
Birincisi nerelerdesin? Dağlardan in artık (geçen hafta tırmandınmı neler yaptın? )
İkincisi face gurubumuzdan çıkmışsın..Hayırdır?
Üçüncüsü arada yaz özletme.Biz dost dedikmi dostdoğru dost oluruz.Sende öylesin ki; ara uzamasın.
Altını çizdiğimizin üstünü çizmeyiz:smiley:))))
Çok edebi oldu özür:smiley:
savas sonbaharla beraber benim sezon açıldı tırmanıslar başladı.ama her hafta değil pazarları yürüyüşlere sırf senin gittiğin etkinlikler için gitmem arada ama şunu bıl senın oldugun her yerde bende olurum can dostum gıbısın adam gıbı oturup her şeyı konusabıleceğım yeri gelince t artışıp kavada edebileceğım ama hep tatlılıkla bitireceğimiz sohbetlerimiz oldu olacakta( sen bana katlandığın sürede:smiley:) evet bi koşu uludağ yapıp geldim pasımı attım :smiley: face de ki gruptan çıkma işine gelince onun hesabını bana değilde beni çıkarıp üstüne beni banlayan çok sevili arkadaşıma sorsan daha net yanıt alırsın bir gecede yönetici olduk uludağ zirveden inip şehree bir geldim gruptan çıkarılmışım :smiley: ee kısmetmiş ama dostlarımın olduğu her yerde bende olacağım bir kişi değil bu grup nede olsa çok güzel insanlar var. buradan takiip edeceğim artık etkinlikleri listede ilk başta sen ve diğer arkadaşlarım olduğu sürece proramım yoksa ordayım arayı uzatmam bu arada eğer birgüngrup olarak kahvaltı vs etkinlikleride yapar isen katılmayı çok isterim gece sineması olabilir(pijamalarımızla gelmek şartı ile:p) şaka tabi eğlence katalım şehir hayatımıza biraz
sende benim için altı çizilecek arkadaşlardansın o kalemde hiç çıkmaz inan özletmem kendimi bende özledim çünkü sizi

cidowsky' Alıntı:
savas sonbaharla beraber benim sezon açıldı tırmanıslar başladı.ama her hafta değil pazarları yürüyüşlere sırf senin gittiğin etkinlikler için gitmem arada ama şunu bıl senın oldugun her yerde bende olurum can dostum gıbısın adam gıbı oturup her şeyı konusabıleceğım yeri gelince t artışıp kavada edebileceğım ama hep tatlılıkla bitireceğimiz sohbetlerimiz oldu olacakta( sen bana katlandığın sürede:smiley:) evet bi koşu uludağ yapıp geldim pasımı attım :smiley: face de ki gruptan çıkma işine gelince onun hesabını bana değilde beni çıkarıp üstüne beni banlayan çok sevili arkadaşıma sorsan daha net yanıt alırsın bir gecede yönetici olduk uludağ zirveden inip şehree bir geldim gruptan çıkarılmışım :smiley: ee kısmetmiş ama dostlarımın olduğu her yerde bende olacağım bir kişi değil bu grup nede olsa çok güzel insanlar var. buradan takiip edeceğim artık etkinlikleri listede ilk başta sen ve diğer arkadaşlarım olduğu sürece proramım yoksa ordayım arayı uzatmam bu arada eğer birgüngrup olarak kahvaltı vs etkinlikleride yapar isen katılmayı çok isterim gece sineması olabilir(pijamalarımızla gelmek şartı ile:p) şaka tabi eğlence katalım şehir hayatımıza biraz
sende benim için altı çizilecek arkadaşlardansın o kalemde hiç çıkmaz inan özletmem kendimi bende özledim çünkü sizi
madde 1) ablacım anlayamadım , face gurubundan atılma işini?kim yönetici yaptı kim attı?
madde 2) insanlar katlanmak,çekmek ,sabır yerine ,dönmek en kolay diyor.yapmam korkma.katlanırım:smiley:
madde 3)Listede ismi en başta olmak demişsin:smiley:O listedeki isimleri dikkatli oku bakayım benim ismim yokki:smiley:Ben bu hafta gitmiyorum.Savaş ÜNLE o.Ben Savaş Tanır ım:smiley:Murat yazmış.Sanırım Muratın arkadaşı Savaş Ünle.Ben değilim yani.Ben sadece DESTEK OLMAK adına listeyi yeniliyorum, düzenliyorum.Eeee böyle böyle DOSTLUK kavramını öğretecez birilerine:smiley:Gerçi adamın içinde yok öğretsen ne! (anladın sen)

2- Ersin GÜZEL 3 kişi Terrano II
3- Savaş TANIR kişi Cheroke 5.2
4- Cem kişi Defender
11- Salih Yardımcı Kişi
12- İlker YOLDAŞ Kişi
16-Erkan Eroğlu 1-2Kişi
17-Aytaç 4 Kişi
18-
19-
20-

outlaw06' Alıntı:
madde 1) ablacım anlayamadım , face gurubundan atılma işini?kim yönetici yaptı kim attı?
madde 2) insanlar katlanmak,çekmek ,sabır yerine ,dönmek en kolay diyor.yapmam korkma.katlanırım:smiley:
madde 3)Listede ismi en başta olmak demişsin:smiley:O listedeki isimleri dikkatli oku bakayım benim ismim yokki:smiley:Ben bu hafta gitmiyorum.Savaş ÜNLE o.Ben Savaş Tanır ım:smiley:Murat yazmış.Sanırım Muratın arkadaşı Savaş Ünle.Ben değilim yani.Ben sadece DESTEK OLMAK adına listeyi yeniliyorum, düzenliyorum.Eeee böyle böyle DOSTLUK kavramını öğretecez birilerine:smiley:Gerçi adamın içinde yok öğretsen ne! (anladın sen)

madde 1 e cevap : isim vermek istemedim aslında savaş ama kısaca site kurucusu ve yöneticisi diyeyim. nedenini birde ben bilsem oturup konuşulsa hatammı var ne diye yeri gelir özür de dilerdik yaptığımız bir hata var idiyse 5 yaşında çocuklar değiliz küstüm deyip gitmek olmaz yada ergen değiliz dinleyip konuşmadan hayatımdan sildim demek olmazda
madde 2ye cevap: ben orda bana katlanma olayını şaka yapmıştım aşk olsun savaş katlanılacaak neyim var sanki bazı kadınsal tavırlarım dışında çok mantıklı ve harika biriyim :smiley:

madde 3 e cevap : senin olmadığını biliyorum bu etkinlikte zaten benimde bi ihtimall işim olabilir belli değil senin olduğun her ortam eğlencel i zaten e
e kim dosttun ya da değilse zaten bazı tavırlardan ortaya çıkıyor bilmem kaç yaşına gelmiş insanlarada dostluk sevgi kavramını öğretemiyorsun acı bi durum buinsanlar ömür boyu yanlız kalmaya mahkumdurlar.

murat bey dedikodu birisi hakkında yalan yanlış ve gizliden yapılan sohbetlerdir burda biz herkese açık alanda bir olay ya da kişi hakkında yalan yanlış ithaflarda bulunmadan muhabbet ediyoruz grup sayfasından neden çıkarıldığım sorusuna yanıt vermek burdaki olay, dedikodu değildir.

sorunu olan sorunu olan ile konuşşsun cümlenizide bir daha düşünün derim çünkü ben şundan eminimki burda ki genelde yetişkin olmuş herkes bunu zatenyapıyordur eee yapmayanvarisedeo kişiler ben ve savaş değiliz bundan eminolabilirsiniz

3- Savaş TANIR kişi Cheroke 5.2
4- Cem kişi Defender
11- Salih Yardımcı Kişi
12- İlker YOLDAŞ Kişi
16-Erkan Eroğlu 1-2Kişi Renegade 2.8
17-İsmail 06 Kişi ZJ 5.9
18-
19-
20-

savaş farketmez ben her yerde herşeyi konuşurum yeterki konuşalım densin kapattım nokta.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,682
Kayıtlı Üye Sayımız
166,528
Kaydolan Son Üyemiz
yusufkaptan41

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR