Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan jeomad Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 8,847
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 646,757
Ynt: Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu

Orhan bey çok geçmiş olsun

P9200191.JPG

P9200214.JPG

P9200226.JPG

P9290049.JPG

P9290057.JPG

Etiketler

arkadaşlar çok teşekkür ederim yapacak çok birşey yok çözüm bulmak için hukuk adamı olmak ve bol vakit gerekli çamura yatma politikası uyguluyorlar şikayet forumlarına baktım çözüme ulaşan yok fakat opetin yakıtı konusunda bu kadar şikayet olduğunu hiç bilmezdim çoğu yakıt firması ile şikayet var ama opet başta geliyor. Ne yapalın oldu artık sağlık olsun diyelim arkadaşlar

orhan19' Alıntı:
arkadaşlar çok teşekkür ederim yapacak çok birşey yok çözüm bulmak için hukuk adamı olmak ve bol vakit gerekli çamura yatma politikası uyguluyorlar şikayet forumlarına baktım çözüme ulaşan yok fakat opetin yakıtı konusunda bu kadar şikayet olduğunu hiç bilmezdim çoğu yakıt firması ile şikayet var ama opet başta geliyor. Ne yapalın oldu artık sağlık olsun diyelim arkadaşlar
gecmiş olsun orhan bey

erkan bey ellerinize sağlık görseller harika daralan ruhuruma ilaç gibi geldi

İLETİŞİM :Murat BALCI :0533 5468842
BULUŞMA YERİ/SAATİ :Tüv/Türk Muayene İstasyonu SAAT:09,00
TARİH :21/10/2012 Pazar
BİTİŞ :18.30 İstanbul yolu

KATILIM; KİŞİ SAYISI; ARAÇ MARKA

1- Murat BALCI 5 kişi L 200 0 533 546 88 42
2- Ersin GÜZEL 3 kişi Terrano II
3- Savaş TANIR kişi Cheroke 5.2
4- Cem kişi Defender
5- Eray CENGİZ kişi Daihatsu Roky
6- Metin Erdoğan 2 Kişi CHEROKE 5.9
7-Bilgehan Erdoğan 2 kişi RUBİCON 2.8
8-Adnan Algün 3 kişi XJ 4.0
9-Mahmut Ceyhan 3 kişi DİSCO 3.9
10-Erhan Eryılmaz 3 kişi XJ 4.0
11- Salih Yardımcı 2,5 Kişi Suzuki Grand Vitara 2.0
12- İlker YOLDAŞ Kişi
13-Gökhan Tosun Kişi Frontera
14-Erem Ergüler Kişi XJ 4.0
15-Mesut Köse 2 Kişi Suziki G.V 2,5
16-Erkan Eroğlu 1-2Kişi Renegade 2.8
17-Aytaç Mutlu 4 Kişi ZJ 5.2
18-İsmail 06 Kişi ZJ 5.9
19-murat çelik 3kişi xj 4.0
20-mehmet çakmak 2 kişi zj4.0
21-

Erkan seni daha önce uyardım dostum, yoklamalarda 2 keredir mazeret kağıdın yok, raporun yok ve bu hafta da programım var diyorsun...Ahada benden son uyarı.:smiley:))
Seni özledik kardeşim, umarım programın iptal olur:smiley: İptal olmazsa şayet çok eğlenmeni dilerim.Öpüyorum kardeşim.Unutma bu oluşumda Murat, Savaş, Ersin kadar sende kuruculardansın.Mazeretleri askıya al biraz biraz:smiley:

LETİŞİM :Murat BALCI :0533 5468842
BULUŞMA YERİ/SAATİ :Tüv/Türk Muayene İstasyonu SAAT:09,00
TARİH :21/10/2012 Pazar
BİTİŞ :18.30 İstanbul yolu

KATILIM; KİŞİ SAYISI; ARAÇ MARKA
1- Murat BALCI 5 kişi L200 - 0 533 546 88 42
2- Ersin GÜZEL 3 kişi Terrano II
3- Savaş TANIR kişi Cheroke 5.2
4- Cem kişi Defender
5- Eray CENGİZ 1 kişi Daihatsu Roky
6- Metin Erdoğan 2 Kişi CHEROKE 5.9
7-Bilgehan Erdoğan 2 kişi RUBİCON 2.8
8-Adnan Algün 3 kişi XJ 4.0
9-Mahmut Ceyhan 3 kişi DİSCO 3.9
10-Erhan Eryılmaz 3 kişi XJ 4.0
11-Salih Yardımcı 2 Kişi Suzuki Grand Vitara 2.0
12-İlker YOLDAŞ 3 Kişi
13-Gökhan Tosun 2 Kişi Frontera
14-Erem Ergüler 1 Kişi XJ 4.0
15-Mesut Köse 2 Kişi Suziki G.V 2,5
16-Erkan Eroğlu 1-2 Kişi Renegade 2.8
17-Aytaç Mutlu 4 Kişi ZJ 5.2
18-İsmail 06 Kişi ZJ 5.9
19-Murat çelik 3 kişi xj 4.0
20-Mehmet çakmak 2 kişi zj4.0
21-Tunc Cavcav 2 kişi G55

Arkadaşlar Kayıtları Cuma Akşamı kapatıp ona göre sipariş vereceğiz. Takribi Maliyet Kişi başı 50 Tl civarı cıkıyor. (ön bilgi )
1 Kuzu 20 Kişi lik miş.

Kamp alanı da Kılıçlar Köyü Mesire yerinde olacak.

Orada mevcut olan Kuzu cevirme yeri ve masalar kullanılacak bu sayede.
Kuzular % 80 civarında pişirilerek götürülecek Kalan % 20 oranın da orada biz offroad gezisi yaparken pişirilecek.

[size=14pt]BU HAFTA LIK KONTENJAN DOLMUŞTUR. BİR SONRAKİ ETKİNLİKTE BERABER OLMAK DİLEĞİYLE KATILAMAYAN ARKADAŞLARDAN AF DİLİYORUZ. [/size]

Kıymetli dostlar ;
Hafta sonları minik buluşmalar dışında;Ayda bir kere düzenlediğimiz büyük etkinliklerden biri daha;Murat başkan organizasyonunda oluşturulmuş olup, buluşma gününe az bir zaman kalmıştır.

Özelden gelen birkaç soruya dilim döndüğünce yanıt vereyim.
-Etkinliğe aileniz veya sevdiğiniz dostlarınızla birlikte elbette katılabilirsiniz.Yüzde 80 aileli geliniyor zaten.
-Güzergah kırıcı olmamakla beraber , sadece 4x4 araçlara uygundur.
-Offroad yapmak isteyenler için gideceğimiz alanda çeşitli su geçişleri, tırmanışlar,rampalar vs mevcuttur.
-Gezilerimizde alkol olayına çok fazla girilmemesi, gurup sayfasının başlarındaki mesajlarda da zaten mevcuttur.Dileyen köşesine çekilir gönlünce alkolünü alır.Elbette cola içen gibi oda kendi keyfine bakar.Ama diğer birçok gezi gibi alkol odaklı olmasından ziyade DOĞA, 4X4, OFFROAD, PİKNİK, TANIŞMA, BULUŞMA, KAYNAŞMA, İYİ /YENİ DOSTLAR EDİNME amacı gütmekteyiz.Eminiz sizlerin de amacı budur.
-Pazar günü hafif yağış beklenmekle beraber daha evvel o bölgede yağış hiç yokken şehir merkezine döndüğümüzde sağnak yağışla karşılaştık.Yani tedbirli olmakla beraber ben yağış olacağını sanmıyorum.Ha bu arada keşke yağsa ! diyen kişide çok.Özledik çamuru:smiley:Herkese içten selam ve saygılarımızla.

Dostlar kişi başı 50 tl tutabilmesi çok zayıf bir ihtimal.Bizim gezilere gelenler biliyorlar.Toplam yapılan masraf herkesin yüzüne madde madde okunur, fişleri gösterilir kişi sayısına bölünür.Başkanla az evvel görüştük.35 tl civarı olur diye düşünüyor ve durum onu gösteriyor.Ama en kötüsüne hazırlık olsun diye 50 yazmış.Bravo iyi düşünce.Bu arada 3 çeşit içecek, salata, ekmek, kuzular, pişirme için odun malzeme vs, ustanın ücreti düşünülürse bu zevk için idealdir:smiley:
Sınırlama konmasından dolayı gelmeyi düşünen herkesten bende özür dilerim.21-22 araç iyi.Zaten neredeyse 60 kişiye yaklaştık.En huzurlusu, en güzeli bir sınırın olması.Yoksa 30 araca doğru gider diye düşünüyorum.Amaç eğlenmek, huzur bulmak...

İyi günler
Sy Nezir
Fotograflar çok güzel,paylaştığınız için teşekkür ederim.
Fotograflar Salın yaylası tarafında mı çekildi?,mahsuru yoksa öğrenebilirmiyim.
Saygılar
Batuhan
Ankara

Dalca abi sensiz nasıl akşam olacak pazar günü:(((
Birdahakine, yada kısa zamanda sana özel (tabi tüm dostlara) kamplı etkinlik derim:smiley: Özledik gece yarısına kadar ateşbaşı sohbetini...Sence?

jeomad' Alıntı:
[size=14pt]BU HAFTA LIK KONTENJAN DOLMUŞTUR. BİR SONRAKİ ETKİNLİKTE BERABER OLMAK DİLEĞİYLE KATILAMAYAN ARKADAŞLARDAN AF DİLİYORUZ. [/size]
Baskan bana tam olarak piknik ve kuzu çevirme noktasını maps.google.com dan işaretleyebilirmisin ??? Güvenc göleti etrafında telefon çekmiyor.

bide tahmini kaç civarı oralarda olcaksınız ???

Hafta sonu ürgüp göreme gezimiz olcak Pazar dönüşte belki yanınıza uğrarım. ::smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,684
Kayıtlı Üye Sayımız
166,532
Kaydolan Son Üyemiz
Tanersezen

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR