Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan jeomad Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 8,847
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 647,394
Ynt: Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu

outlaw06' Alıntı:
Dalca abi sensiz nasıl akşam olacak pazar günü:(((
Birdahakine, yada kısa zamanda sana özel (tabi tüm dostlara) kamplı etkinlik derim:smiley: Özledik gece yarısına kadar ateşbaşı sohbetini...Sence?
Canım Savaş hocam kalp kalbe karşıymış sen bunu yazarken, bende başkana sizi nerde bulurum diyodum ;D ;D ;D

Etiketler

outlaw06' Alıntı:
Anladım seni Monti:smiley: Çözdüm vallaha.Sen pazar günleri paşa kahvaltısı yapıyorsun.8 de kalkıp 9 da Tüvtürk e yetişme olayı sana çok uzak:smiley:))
Yok sevgili kardeşim cmt ürgüp göreme bi gece kalmalı motorla gidiyoruz. Sezon kapatmaya. Dönüşte pazar eve gitmeden yanınıza gelcem beaaa:smiley:))))

İyi günler
Sy Nezir
Çok güzel doğa fotograflarını bizimle paylaştığınız için teşekkür ederim.
Fotograftaki güzel doğa Ankara nın neresindedir?,mahsuru yoksa paylaşabilirmisiniz.(Salın yayalasına yakın mı?)
Saygılar
Batuhan
Ankara

aracın enjektörleri bugün sökülüyor eger bitecek olursa başkanın ek kontenjanı olur diye biliyorum bu ek kontenjandan faydalanmak isterim !

Çok hoşuma gitti de paylaşayım dedim: ;D ;D ;D ;D

76856_448893178489948_1006233969_n.jpg

orhan19' Alıntı:
aracın enjektörleri bugün sökülüyor eger bitecek olursa başkanın ek kontenjanı olur diye biliyorum bu ek kontenjandan faydalanmak isterim !
Orhan bey sizi tanımamamıza rağmen, bu oluşuma yüklediğimiz düşünce tarzı gereği ben gerçekten çok üzüldüğümü söyleyebilirim.İnşallah en masrafsız, en zararsız şekilde bu sıkıntı atlatılır.Siz zaten önceden söylemiştiniz ilk gezide geliyorum diye.Aracınızın arızası ekstern bir durum olduğundan, şayet yetişirse buyurun gelin...

İLETİŞİM :Murat BALCI :0533 5468842
BULUŞMA YERİ :Tüv/Türk Muayene İstasyonu
SAAT :09,00
TARİH :21/10/2012 Pazar
BİTİŞ :18.30/19.00 civarı İstanbul yolu

KATILIM; KİŞİ SAYISI; ARAÇ MARKA
1- Murat BALCI 5 kişi L200 - 0 533 546 88 42
2- Ersin GÜZEL 3 kişi Terrano II
3- Savaş TANIR kişi Cheroke 5.2
4- Cem KILIÇ 4 kişi DEV Defender
5- Eray CENGİZ 2 kişi Daihatsu Roky
6- Metin Erdoğan 2 Kişi CHEROKE 5.9
7-Bilgehan Erdoğan 2 kişi RUBİCON 2.8
8-Adnan Algün 3 kişi XJ 4.0
9-Mahmut Ceyhan 3 kişi DİSCO 3.9
10-Erhan Eryılmaz 3 kişi XJ 4.0
11-Salih Yardımcı 2 Kişi Suzuki Grand Vitara 2.0
12-İlker YOLDAŞ 3 Kişi Suzi 1,6
13-Gökhan Tosun 2 Kişi Frontera
14-Erem Ergüler 1 Kişi XJ 4.0
15-Mesut Köse 2 Kişi Suziki G.V 2,5
16-Erkan Eroğlu 1-2 Kişi Renegade 2.8
17-Aytaç Mutlu 4 Kişi ZJ 5.2
18-İsmail 06 2 Kişi ZJ 5.9
19-Murat çelik 3 kişi xj 4.0
20-Mehmet çakmak 2 kişi zj4.0
21-Tunc Cavcav 2 kişi G55

Arkadaşlar Kayıtları Cuma Akşamı kapatıp ona göre sipariş vereceğiz. Takribi Maliyet Kişi başı 35-50 Tl civarı cıkıyor. (ön bilgi )
1 Kuzu 20 Kişi lik miş.

Not:Her gezide yapıldığı gibi masraf kalem kalem ,fişleri faturaları ile toplanıp,çıkan yekün kişi sayısına bölünecektir.Daha evvel gelen arkadaşlar zaten biliyorlar...

Kamp alanı da Kılıçlar Köyü Mesire yerinde olacak.

Orada mevcut olan Kuzu cevirme yeri ve masalar kullanılacak bu sayede.
Kuzular % 80 civarında pişirilerek götürülecek Kalan % 20 oranın da orada biz offroad gezisi yaparken pişirilecek.

savaş kardeşim teşekkür ederim gelmeyi canı gönülden istiyorum hayırlısı diyelim artık bazen birşeyi çok istersen olmuyor

Savaş abi bu hafta sonu bi domuz avı durumu var 2 hafta üst üste 2 azılı domuz vurdular bende iştaha geldim bir program yaptık eğer gitmez isem tek kişiyim kuzudan 1 kaburga parçasıda bizede düşer elbet :smiley:) düşmez isede canınız saolsun
Batuhan bey fotoğraflarını yüklediğim yer eğer salın yaylasını biliyor iseniz oradan ışık dağına baktığınızda arka tarafında kalıyor fakat 20 km altında da olabilir üstüde kara yolundan orman yoluna girildiğinde kaç km ilerlediğimi ölçmedim.
Orhan bey tekrar geçmiş olsun umarım en az hasarla kurtarırsınız bu arada kaskonuz 1000 lira civarında hatalı yakıt sonucu oluşan hasarı karşılıyor olabilir bunu sorun isterseniz bu arada fotoğrafları beğendiğiniz için teşekkürler
Bu gün yıldız sanayisinde idim aracınız için yedek parcaya ihtiyaç duyarsanız mutlaka bakmanızı tavsiye ederim inanın üzerinde zerre toz dahi bulunmayan motorlar aktarma organları ve daha bir sürü araç parçaları var ama sıkı bir pazarlık etmeden ve bir kaç yere sormadan alışverişinizi tamamlamayın aynı parça arasında iki katı na yakın fiyat oynaması olabiliyor

erkan bey merhaba kasko ile ilgili uyarınızı dikkate alıp siğortacımı aradım lakin yakıt ile ilgili bir hasarı kapsayan bir şey olmadıgını söylüyor ışık dagı civarına çok gittim bu bölgeyi hiç hatırlayamadım inşallah başka bir zaman beraber gitmek nasip olur

DSC_0094.JPG

DSC_0306.JPG

DSC_0346.JPG

DSC_0504.JPG

DSC_0771.JPG

Karagölün fotoğrafları çok güzel çıkmış orhan bey elinize sağlık
Orhan bey eğer kaskonuz full ise öğle tamin ediyorum policenizi bir gözden geçirin cünki kaskoyu yaptırırken banada böyle birşey söylenmedi fakat kasko poliçesinde yazıyordu

İyi günler
Sy Nezir
Bilgi için teşekkür ederim
Saygılar
Batuhan

"""""""""""""""""""KONTENJANIMIZ DOLMUŞTUR."""""""""""""""""""""""""""""

İLETİŞİM :Murat BALCI :0533 5468842
BULUŞMA YERİ/SAATİ :Tüv/Türk Muayene İstasyonu SAAT:09,00
TARİH :21/10/2012 Pazar
BİTİŞ :18.30 İstanbul yolu

KATILIM; KİŞİ SAYISI; ARAÇ MARKA
1- Murat BALCI 7 kişi L200 - 0 533 546 88 42
2- Ersin GÜZEL 3 kişi Terrano II
3- Savaş TANIR 2 kişi Cheroke 5.2
4- Cem KILIÇ 4 kişi Defender
5- Eray CENGİZ 2 kişi Daihatsu Roky
6- Metin Erdoğan 2 Kişi CHEROKE 5.9
7- Bilgehan Erdoğan 2 kişi RUBİCON 2.8
8- Adnan Algün 3 kişi XJ 4.0
9- Mahmut Ceyhan 3 kişi DİSCO 3.9
10-Erhan Eryılmaz 3 kişi XJ 4.0
11-Salih Yardımcı 2 Kişi Suzuki Grand Vitara 2.0
12-İlker YOLDAŞ 3 Kişi
13-Gökhan Tosun 2 Kişi Frontera
14-Erem Ergüler 1 Kişi XJ 4.0
15-Mesut Köse 2 Kişi Suziki G.V 2,5
16-Erkan Eroğlu 2 Kişi Renegade 2.8
17-Aytaç Mutlu 4 Kişi ZJ 5.2
18-İsmail 06 2 Kişi ZJ 5.9
19-Murat çelik 3 kişi xj 4.0
20-Mehmet çakmak 2 kişi zj4.0
21-Tunc Cavcav 2 kişi G55

TOPLAM 56Kişi MAŞALLAH

Arkadaşlar Kayıtları Cuma Akşamı kapatıp ona göre sipariş vereceğiz. Takribi Maliyet Kişi başı 35-50 Tl civarı cıkıyor. (ön bilgi )
1 Kuzu 20 Kişi lik miş.
3 Kuzu 60 Kişi

Kamp alanı da Kılıçlar Köyü Mesire yerinde olacak.

Orada mevcut olan Kuzu cevirme yeri ve masalar kullanılacak bu sayede.

Kuzular % 80 civarında pişirilerek götürülecek Kalan % 20 oranın da orada biz offroad gezisi yaparken pişirilecek.

Sabah doğrudan Kamp alanına gidilecek. Hasta, Yaşlı, Hamile, cocuklar ve Kuzular indirilecek.

Offraod gezisi yapılacak

Hafif Parkur
Çamur Parkur
Hard Parkur
Cok sert Parkur

Pmr el telsizlerinizi almayı unutmayınız.
Çeki Halatlarınız ve Mapalarınız Yanımızda olsun.

Alkol Kullanmıyoruz.
Silah Kullanmıyoruz, Taşımıyoruz.
Araçlarınıza Hasar verecek Durumlara sokmanız için ısrar etmiyoruz.

Dikkat edelimki Tehlikeli bir etkinlik Yapıyoruz.

Araç sahibi offroad anlamında biryere dalıp girerken önce napacağını söylerse gerekli güvenlik önlemlerini alarak etaba girmesini sağlayalım. Aksi cok tehlike yaratabilir.

Saygı ve Sevgi cercevesinde hareket edeceğiz.

Her arac sahbi aracından, Yanındakilerde, Yaptıklarından, Aracının göreceği hasardan kendisi sorumludur.

Etkinlikten ayrılmak isteyenler Bana veya Savaş bey e Lütfen HABER vermelerini Rica ederiz.

Saygılarımla

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,703
Kayıtlı Üye Sayımız
166,545
Kaydolan Son Üyemiz
Behcet001453

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR