mesut kose
Hayat biter CJ bitmez...
Ynt: Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu
Hayırlı olsun sizin adınıza sevindim...
Hayırlı olsun sizin adınıza sevindim...
savas sonbaharla beraber benim sezon açıldı tırmanıslar başladı.ama her hafta değil pazarları yürüyüşlere sırf senin gittiğin etkinlikler için gitmem arada ama şunu bıl senın oldugun her yerde bende olurum can dostum gıbısın adam gıbı oturup her şeyı konusabıleceğım yeri gelince t artışıp kavada edebileceğım ama hep tatlılıkla bitireceğimiz sohbetlerimiz oldu olacakta( sen bana katlandığın sürede) evet bi koşu uludağ yapıp geldim pasımı attım face de ki gruptan çıkma işine gelince onun hesabını bana değilde beni çıkarıp üstüne beni banlayan çok sevili arkadaşıma sorsan daha net yanıt alırsın bir gecede yönetici olduk uludağ zirveden inip şehree bir geldim gruptan çıkarılmışım ee kısmetmiş ama dostlarımın olduğu her yerde bende olacağım bir kişi değil bu grup nede olsa çok güzel insanlar var. buradan takiip edeceğim artık etkinlikleri listede ilk başta sen ve diğer arkadaşlarım olduğu sürece proramım yoksa ordayım arayı uzatmam bu arada eğer birgüngrup olarak kahvaltı vs etkinlikleride yapar isen katılmayı çok isterim gece sineması olabilir(pijamalarımızla gelmek şartı ile) şaka tabi eğlence katalım şehir hayatımıza birazoutlaw06' Alıntı:Çido sana varya 3 tane çentik attım...Cezalısın.
Birincisi nerelerdesin? Dağlardan in artık (geçen hafta tırmandınmı neler yaptın? )
İkincisi face gurubumuzdan çıkmışsın..Hayırdır?
Üçüncüsü arada yaz özletme.Biz dost dedikmi dostdoğru dost oluruz.Sende öylesin ki; ara uzamasın.
Altını çizdiğimizin üstünü çizmeyiz))))
Çok edebi oldu özür
madde 1) ablacım anlayamadım , face gurubundan atılma işini?kim yönetici yaptı kim attı?cidowsky' Alıntı:savas sonbaharla beraber benim sezon açıldı tırmanıslar başladı.ama her hafta değil pazarları yürüyüşlere sırf senin gittiğin etkinlikler için gitmem arada ama şunu bıl senın oldugun her yerde bende olurum can dostum gıbısın adam gıbı oturup her şeyı konusabıleceğım yeri gelince t artışıp kavada edebileceğım ama hep tatlılıkla bitireceğimiz sohbetlerimiz oldu olacakta( sen bana katlandığın sürede) evet bi koşu uludağ yapıp geldim pasımı attım face de ki gruptan çıkma işine gelince onun hesabını bana değilde beni çıkarıp üstüne beni banlayan çok sevili arkadaşıma sorsan daha net yanıt alırsın bir gecede yönetici olduk uludağ zirveden inip şehree bir geldim gruptan çıkarılmışım ee kısmetmiş ama dostlarımın olduğu her yerde bende olacağım bir kişi değil bu grup nede olsa çok güzel insanlar var. buradan takiip edeceğim artık etkinlikleri listede ilk başta sen ve diğer arkadaşlarım olduğu sürece proramım yoksa ordayım arayı uzatmam bu arada eğer birgüngrup olarak kahvaltı vs etkinlikleride yapar isen katılmayı çok isterim gece sineması olabilir(pijamalarımızla gelmek şartı ile) şaka tabi eğlence katalım şehir hayatımıza biraz
sende benim için altı çizilecek arkadaşlardansın o kalemde hiç çıkmaz inan özletmem kendimi bende özledim çünkü sizi
outlaw06' Alıntı:madde 1) ablacım anlayamadım , face gurubundan atılma işini?kim yönetici yaptı kim attı?
madde 2) insanlar katlanmak,çekmek ,sabır yerine ,dönmek en kolay diyor.yapmam korkma.katlanırım
madde 3)Listede ismi en başta olmak demişsinO listedeki isimleri dikkatli oku bakayım benim ismim yokkiBen bu hafta gitmiyorum.Savaş ÜNLE o.Ben Savaş Tanır ımMurat yazmış.Sanırım Muratın arkadaşı Savaş Ünle.Ben değilim yani.Ben sadece DESTEK OLMAK adına listeyi yeniliyorum, düzenliyorum.Eeee böyle böyle DOSTLUK kavramını öğretecez birilerineGerçi adamın içinde yok öğretsen ne! (anladın sen)
Başkan kusura bakma yaw, özelden mesajlaşmak burda uzun sürüyor.Ok cepten msj laşalımjeomad' Alıntı:Arkadaşlar DEDİKODULARINIZ özeliniz de yapınız.
Sorunu olan soru nu olan la konuşsun Lütfen