Alfonse
Zirve
Ynt: Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu
Kollara hiç bişi olmaz. Uçlarındaki fişekler bozulur o kadar...
Ama;
Fişekleri ayrı alınca + preste fişekleri basmak için ayrı işçilik parası ödenirse + kolları sök tak işçiliği zaten var netekim
Hemen hemen yeni kollarla değişmesiyle aynı rakama gelebiliyor... Takılacak fişeklerin kaliteside ? işareti...
Fakat keseni korumak adına bi araştır istersen, belki çok farkeder...
( ;D bunu yazdığımı Akgün amcaya söyleme ;D kızar bana ;D Kapiş? ;D )
On numara adamdır Akgün Amca... !!! He Is My Hero !!!
outlaw06' Alıntı:Alp bunların hepsini yüzyüze anlatmanı ve not almayı isterim.İnşallah ilk görüştüğümüzde.Biliyorsun konuyu/olayı/mekaniği/motoru/elektroniği/çözüm yollarını/olasılıkları vs vs , beni de anlıyor sanıyorsun o yüzden.Bilmediğim için anlamıyorum.Çarşamba sabah ön gergi kollarını değiştirmeye gideceğim.Ses yapıyor çukura kasise girince takıntı oldu bende.Selamını söylerim Akgün amcaya ve Ahmet ustaya...
Artık sevinçle alana doğru yola çıkayım.Annem geliyor.aylar oldu görüşmeyeli.Bu yaz memlekete gidemedim.Ben kaçar millet...
Kollara hiç bişi olmaz. Uçlarındaki fişekler bozulur o kadar...
Ama;
Fişekleri ayrı alınca + preste fişekleri basmak için ayrı işçilik parası ödenirse + kolları sök tak işçiliği zaten var netekim
Hemen hemen yeni kollarla değişmesiyle aynı rakama gelebiliyor... Takılacak fişeklerin kaliteside ? işareti...
Fakat keseni korumak adına bi araştır istersen, belki çok farkeder...
( ;D bunu yazdığımı Akgün amcaya söyleme ;D kızar bana ;D Kapiş? ;D )
On numara adamdır Akgün Amca... !!! He Is My Hero !!!