jeomad
05335468842 - L 200
Ynt: Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu
Arkadaşlar güzel resimler
Paylaşım için teşekkür ler
Arkadaşlar güzel resimler
Paylaşım için teşekkür ler
Sana da benimle aynı dünyayı, aynı coğrafyayı, aynı oksijeni, aynı markanın sevdasını payaştığın için teşekkürler AlpAlfonse' Alıntı:Teşekkürler paylaşımlar için....
outlaw06' Alıntı:YA DALCA ABİ KAVUN TATLI BEN NAAPİM DİYE Bİ SÖZ VARYA HANİ ABİCİM BEN BURADAN DEFALARCA HERKESE RİCA ETTİM; HERKES CEP TEL İNİ ÖZELDEN BANA YAZSIN PLZ DEDİM.AMA SADECE SEN VE 2-3 ARKADAŞIN CEBİ VAR BENDE.
TÜNELE GİRMEDEN SON ÇIKIŞ BEYLER;HERKESTEN CEP TEL İSTİYORUM.BİR YERE GİDERKEN HERKESE CEPTEN MSJ ATAYIM Kİ KİM NEREDE HERKES BİLSİN.MADEM BİR EKİP RUHU İLE, BERABERLİKLE, YÜREKTEN BİR ORTAM İSTİYORUZ O HALDE GELMEK GELMEMEK GELEMEMEK MÜSAİT OLAMAMAK ÖNEMLİ DEĞİL.HERKES HER AN MÜSAİT OLAMAZ ZATEN.ÖNEMLİ OLAN HER DOST DEDİĞİMİZ;DİĞER DOSTLARINDAN HABERDAR OLSUN.HERKESTEN CEP TEL BEKLİYORUM PLZ))
outlaw06' Alıntı:Sana da benimle aynı dünyayı, aynı coğrafyayı, aynı oksijeni, aynı markanın sevdasını payaştığın için teşekkürler Alp
Sanal ortamda tartışma yada çekişme anında büyük harfle yazmak; artık sana bağırıyorum! demektir, evet doğru.Ama bu tür sitelerde yada forumlarda; Dalca gibi saygıya dayalı bir ilişkimiz olan bir dosta/abiye cevap yazarken ve özel bir konuyu belirtirken büyük harfle yazmak; başkalarına da o mesajı vermek, forumu hızlı takip edenlere de;bakın bu önemli! okuyun lütfen! demek anlamına gelir...Şayet içeriğini okuyan ,hala ordan bağırma manası çıkarıyorsa/çıkarmak istiyorsa zaten baya bi anlayışı kıt bir arkadaş olmalı ki; o arkadaşla çokta görüşmek istemem zaten Alp çim))Alfonse' Alıntı:Savaş,
İyi diyorsun, hoş diyorsun.... Niyetin çok güzel....
Ama;
Kaç zamandır görüyoruzki bazen kocaman kocaman büyük harf kullanıyorsun mesajlarını yazarken...
Bu tarz sanal ortamda "bağırmak, hatta kabaca bağırmak" manasına geliyor(muş)...
İlk başlarda, yıllar önce hepimiz uyarılarak öğrendik bunu
Biz anlarız, seni biliyoruz da; yabancı birisi okuyunca - şey anlar - mey düşünür v.s.
-diye aklımdan geçiyor naçizane-
Biliyormuydun bu etik kuralı bilmiyorum ama uyarmak, hatırlatmak istedim...
Tüm İyi Niyetimle Selamlar...
Mu.Ba... baştan aşağı komedi ama çok gülünce insanın yanakları çok kasılıyor.Zamanla da ağrı yapmaya başlıyor.Alfonse' Alıntı:Eyvallah ;D ;D ;D
Aynı dünya sevdası tamam, aynı oksijenede tamam ama aynı marka konusuna takılırım
Jeep i çok severim ama araç markası peşinde çok bağırmak hoş olmuyor kanaatindeyim...
Her markanın her mekanik tekniğin kendisine göre artıları eksileri vardır. (;D batmayan makine de yoktur ;D)
Bir marka model v.s. araç hakkında çok konuşan çok yazan çok öven kişi birde o makinanın sahibi ise komik olabiliyor bazı bazı...
Bak mesala Mu.Ba... çok komik adam yaf ;D ;D ;D
outlaw06' Alıntı:Sanal ortamda tartışma yada çekişme anında büyük harfle yazmak; artık sana bağırıyorum! demektir, evet doğru.Ama bu tür sitelerde yada forumlarda; Dalca gibi saygıya dayalı bir ilişkimiz olan bir dosta/abiye cevap yazarken ve özel bir konuyu belirtirken büyük harfle yazmak; başkalarına da o mesajı vermek, forumu hızlı takip edenlere de;bakın bu önemli! okuyun lütfen! demek anlamına gelir...Şayet içeriğini okuyan ,hala ordan bağırma manası çıkarıyorsa/çıkarmak istiyorsa zaten baya bi anlayışı kıt bir arkadaş olmalı ki; o arkadaşla çokta görüşmek istemem zaten Alp çim))
Şu an yakaladığımız ortamda 10-12 tane gerçekten kıymetli beyefendi, oturup kalkmayı bilen, sohbet edilir, yenip içilir, gezilir dostluk adımı attığımız tanıştığımız kişiler oluştu.Daha başka yeni tanışma planımız olan 3-4 arkadaş daha var.Ortam güzel ve daha da güzele gidecek inşallah.O anlamda arada büyük harf yazmama şimdilik takan yok; çünkü benim nasıl biri olduğumu geçen hafta beynamda espirilerimle, 16 kişiye yemek servisi yapmamla zaten gördüler.Saygılar arkadaşım
outlaw06' Alıntı:Mu.Ba... baştan aşağı komedi ama çok gülünce insanın yanakları çok kasılıyor.Zamanla da ağrı yapmaya başlıyor.
Bu arada hiç kaytarma sen JEEP zj hastasısın.Batarda, çıkarda, kırılırda o ayrı.O her araç için geçerli...
outlaw06' Alıntı:........sen JEEP zj hastasısın.............
Monti hocam kanatlarımı kabartttınAlp iyi arkadaşımızdır.SelamlarMonti' Alıntı:Alp hocam no problem. Savaş hocayla bizim bu kısa zamandaki hukukumuz her türlü yazışmayı kaldırır dimi Savaş hocam ??? ;D