Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan jeomad Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 8,847
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 646,757
Ynt: Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu

outlaw06' Alıntı:
Alp bunların hepsini yüzyüze anlatmanı ve not almayı isterim.İnşallah ilk görüştüğümüzde.Biliyorsun konuyu/olayı/mekaniği/motoru/elektroniği/çözüm yollarını/olasılıkları vs vs , beni de anlıyor sanıyorsun o yüzden.Bilmediğim için anlamıyorum.Çarşamba sabah ön gergi kollarını değiştirmeye gideceğim.Ses yapıyor çukura kasise girince takıntı oldu bende.Selamını söylerim Akgün amcaya ve Ahmet ustaya...
Artık sevinçle alana doğru yola çıkayım.Annem geliyor.aylar oldu görüşmeyeli.Bu yaz memlekete gidemedim.Ben kaçar millet...

Kollara hiç bişi olmaz. Uçlarındaki fişekler bozulur o kadar...

Ama;
Fişekleri ayrı alınca + preste fişekleri basmak için ayrı işçilik parası ödenirse + kolları sök tak işçiliği zaten var netekim :smiley:
Hemen hemen yeni kollarla değişmesiyle aynı rakama gelebiliyor... Takılacak fişeklerin kaliteside ? işareti...

Fakat keseni korumak adına bi araştır istersen, belki çok farkeder...

( ;D bunu yazdığımı Akgün amcaya söyleme ;D kızar bana ;D Kapiş? ;D )

On numara adamdır Akgün Amca... :smiley: !!! He Is My Hero !!! :smiley:

Etiketler

outlaw06' Alıntı:
..............
.............
Artık sevinçle alana doğru yola çıkayım.Annem geliyor.aylar oldu görüşmeyeli.Bu yaz memlekete gidemedim.Ben kaçar millet...

Annenin Mübarek Ellerinden Öperim...
Gözün Aydın...

:D :D :D

outlaw06' Alıntı:
Dün MÜHYEDE KIMILDANMAYA GELEN arkadaşlara ve yeni tanıştığım Erem beye çok teşekkürler.Spontan bir buluşma idi ama Erem abi senle tanışmak güzeldi.Allaha şükür karşıma son 1 aydır hep senin gibi beyefendi insanlar çıkıyor.Dün yüzüne söylemedim ki; buradan ilan edeyim:9Aracınında maşallahı var, Allah güle güle binmeyi nasip etsin.
Beyleeerr; Erem bey dün ilk defa geldi xj si ile.Çok beyefendi bir insan.Tanışınız.Tavsiyedir.
Erem abi direksiyon kutusu yağ değişimi ve temizlikle düzeldi :smiley:

Savaşcığım, ben de sana dünkü buluşmaya vesile olduğun için teşekkür ederim. Kıymetli arkadaşlar edindiğime inanıyorum şimdiden, umarım arkadaşlıklarımız nice seneler devam eder.

İyi düşüncelerin için çok teşekkür ederim, güzel insanlarla karşılaşman biraz da senin güzelliğinden olmasın?

Direksiyon kutusu sorunun bu kadar basit çözüleceğine olan inancımı zaten dün birkaç kez yinelemiştim, geçmiş olsun, güle güle kullan.

En kısa zamanda görüşmek üzere...

Bunlarda bendekiler. Gecikme için üzgünüm bilgisayarımda problem vardı. Herkese selamlar.

IMG_1255.JPG

IMG_1256.JPG

IMG_1257.JPG

IMG_1258.JPG

IMG_1266.JPG

cidowsky' Alıntı:
ne olsun canım yaaaa işteee öle dolanıyoz dağ tepelerinde likya yollarında :smiley: senden whats up asıl

iyidir... :smiley: piyade zanaatını öğrenmeye çalışıyorum :smiley:

Savaş gözün aydın . Hem annen için hemde araçdaki sorunun kolay çözüldü için .

savaş bey-murat bey iyi geceler bu hafta sonu (21Ekim pazar) kuzuyu çeviriyormuyuz? hiç dile getiren yok merak ettim.

savaş hayırdır aracında ne sıkıntı vardı

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,684
Kayıtlı Üye Sayımız
166,532
Kaydolan Son Üyemiz
Tanersezen

SON KONULAR

Geri