Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan jeomad Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 8,847
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 646,757
Ynt: Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu

Monti' Alıntı:
Buyrun videonuz :

http://www.youtube.com/watch?v=SN92IHkvVyw&feature=plcp

Çok uğraştırdı bakın bidahakine bi kıyak isterim.

Ayarları 720P ye alıp seyredin. o zaman çok daha güzel oluyo.
Video için çok tşk elinize emeginize saglık.

Etiketler

orhan19' Alıntı:
arkadaşlar merhaba görseller çok güzel imrenmemek elde deyil insallah daha nice birliktelikler olur arkadaşlar kabul ederseniz bende 4x4 ve doğa sevdalısı biri olarak gurubunuzda aktif yer almak istiyorum kendimi kısaca tanıtacak olursam 1971 Ankara dikmen öveçler doğumluyum şu anda subayevlerinde ikamet etmekteyim evli ve 1 oglan 1 kız çocugu babasıyım SAYGILAR

Orhan Bey;

Hoşgeldiniz ,
Önümüzde ki etkinlikte Kuzu cevirmeyi Planlıyoruz, (Ya Nasip Kısmetimiz de var ise)
Ateşimize Odun Atarmısınız

murat bey hoşbulduk tabiki ne demek ateşe odun atıp hatta pişmişmi diye tadınada bakabilirim saygılar

outlaw06' Alıntı:
Yeni arkadaşlar ; Alp (Alfonse) u tanımıyorsunuz sanırım. Alp Ankarada offroad işinin en başlarından beri bu işe emek vermiş bir arkadaşımızdır.Özellikle Cherokee 5,2 konusunda duayendir.Çooookkk guruplar arkadaşlıklar ortamlar da gördüğü için felsefeyi de çözmüş biridir.Sağol Alp öpüyorum dostum katkın için.İnşallah kalp kırma olmaz hiçbir zaman!Allah biliyor ki; benim tek amacım GÜZEL KALPLİ ,doğayı seven, 4X4 tutkunu insanların bir araya gelmesi, eğlenmesi.Mutluluğa hepimizin çok ihtiyacı var.Hayatı birbirimize zehir etmnin anlamı yok.Sen şunu dedin, sen şöyle yaptın ağzın eğri burnun kısa ohooooo.Mevlana ne demiş; kendi kusurlarıma bakmaktan başkasında hata bulamadım!!!!!!!!MEVLANA BU DEVİRDE YAŞASA MEVLANAYI BEĞENMEZDİK İNAN!Hoşgörü sevgi KALP KIRMAMA!Akşam eve gittiğin zaman aç gönül torbanı, vicdanını da al karşına.O zaman o sen gerçek sensin.Vicdan ve gönlünle yüzleştiğin an...

Sağolasın varolasın...

Umarım herşey umduğun gibi olur....

...Hayallerin Daim, Hedefin Yüksek, Beklentin Az, Sevgin Sevenin Bol Olsun...

Paylaşımlar, görseller şahane....

Ellerinize sağlık, Teşekkürler....

21-10-2012 tarihli gezinin yeri hakkında video ;D ;D ;D ;D ;D

Ilk 4:25 i seyredin. 720P seyredin

http://www.youtube.com/watch?v=xemFsdEGRzs&feature=relmfu

Gorseller sahane. Hepinizin eline emegine saglik. Bilgisayarimdan kaynaklanan sorun sebebiyle telden giriorum. En kisa zamanda bendeki 2-3 resmide paylasacagim
Murat abi bu arada 21' indeki geziye benide ekleyebilirsin. Bir aksilik olmazsa ailemle birlikte yaninizdayim.

mydarling' Alıntı:
Gorseller sahane. Hepinizin eline emegine saglik. Bilgisayarimdan kaynaklanan sorun sebebiyle telden giriorum. En kisa zamanda bendeki 2-3 resmide paylasacagim
Murat abi bu arada 21' indeki geziye benide ekleyebilirsin. Bir aksilik olmazsa ailemle birlikte yaninizdayim.
Aytaç annene babana çok selam söyle hayatım.Kardeşim resimleri bekliyoruz.

salih yardımcı' Alıntı:
Değerli Doğa sever Gezenbilir üyeleri ,
Çok güzel bir organizasyon olmuş,emeği geçenleri kutlarım.
İnşallah bir sonrakinde beraber oluruz.
Selamlar...
Teşekkürler, nice güzel organizasyonlarda görüşmek üzere diyelim.Bizden de selamlar...

haydiii kaçırdığımız organizasyona bak :( bende 06 JP plaka cherokee ci arkadaşın arkadaşlarıyla Seat buluşmasındaydım,Beraber gittikleri bir gezi hakkında baya yorum yaptık fotoğrafları inceledik vs :(:(

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,684
Kayıtlı Üye Sayımız
166,532
Kaydolan Son Üyemiz
Tanersezen

SON KONULAR

Geri