Ynt: Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu
Gunaydın Ankaralı doğa dostları
@ Baskan; bir dahaki geziye bir Defender + bi Nissan Pick up la gelebiliriz belki ? destur varmıdır ???
Gunaydın Ankaralı doğa dostları
Saol varol Savaş hocam, o senin güzelliğinoutlaw06' Alıntı:Güzel insan hepsi yakışıyor sana!
Harika Savaş ve Orhan hocam. Boşver kiloyu felan. Benimde 31/12/2011 den beri bi tane değmedi ağzıma hayatımda yapğtığım en güzel işlerden biri. Ha bi 8 kilo kadar ortağım oldu ama varsın olsun. Yakında onlarıda verecem değişik planlarım var Arar ara birbirimizi gaza getirip olası geri dönüşü engellememiz lazımorhan19' Alıntı:sn. monti dışı seni içi beni yakar resim 1 sene öncesine ait 85 kiloyum tarihinde güzelligiyle bir karar alıp 11/11/2011 de sigarayı bıraktım tarihler 10/10/2012 yi gösteriyor tartı 105 kiloyu gösteriyor tek suçlu sigara deyil tabiki mangalında suç ortaklığı var.
Alp hocam bir dahaki geziye katılırmısın acaba diye düşünmekteyim ??? ???Alfonse' Alıntı:mühyede kımıldamak derken... Böyle mi yani ;D ;D ;D
;D ;D ;D ;D ;D ;D
bu foto Mühyede de,
yıllardan 2009 du galiba, sonra dahada yıllar yıllar bisürü bişiler oldu : özledim yaf off günleri..... kaşıntı başladı bende gene ;D
@ Baskan; bir dahaki geziye bir Defender + bi Nissan Pick up la gelebiliriz belki ? destur varmıdır ???