Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan jeomad Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 8,847
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 646,842
Ynt: Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu

Gunaydın Ankaralı doğa dostları

outlaw06' Alıntı:
Güzel insan hepsi yakışıyor sana!
Saol varol Savaş hocam, o senin güzelliğin ;)

orhan19' Alıntı:
sn. monti dışı seni içi beni yakar resim 1 sene öncesine ait 85 kiloyum tarihinde güzelligiyle bir karar alıp 11/11/2011 de sigarayı bıraktım tarihler 10/10/2012 yi gösteriyor tartı 105 kiloyu gösteriyor tek suçlu sigara deyil tabiki mangalında suç ortaklığı var.
Harika Savaş ve Orhan hocam. Boşver kiloyu felan. Benimde 31/12/2011 den beri bi tane değmedi ağzıma hayatımda yapğtığım en güzel işlerden biri. Ha bi 8 kilo kadar ortağım oldu ama varsın olsun. Yakında onlarıda verecem değişik planlarım var ;) ;) Arar ara birbirimizi gaza getirip olası geri dönüşü engellememiz lazım :eek: :eek:

Alfonse' Alıntı:
mühyede kımıldamak derken... Böyle mi yani ;D ;D ;D

;D ;D ;D ;D ;D ;D

bu foto Mühyede de,
yıllardan 2009 du galiba, sonra dahada yıllar yıllar bisürü bişiler oldu ::smiley: özledim yaf off günleri..... kaşıntı başladı bende gene ;) ;D
Alp hocam bir dahaki geziye katılırmısın acaba diye düşünmekteyim ??? ???

@ Baskan; bir dahaki geziye bir Defender + bi Nissan Pick up la gelebiliriz belki ? destur varmıdır ???

Etiketler

Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu

Sayin monti m
Baskan dedin herkesin diline takildi.

"Ben baskan degilim"

Sadece murat balci yim

Bildiklerimden cok bilmediklerimle rehberlik yapmaya calisiyorum

Gelen kisiler arkadaslarinizi gelmeyin demek dogru olmaz. Sizin gibi kiymetli insanlar olacaklarini dusunuyorum onlarinda.

Memnun olur saygi duyarim katilmalarindan.

:smiley:)

jeomad' Alıntı:
Sayin monti m
Baskan dedin herkesin diline takildi.

"Ben baskan degilim"
;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D Baskansiz grup mu olur ??? ???

Sen başkan değilim deyip bu işten sıyrılamazsın.

İstersen oylama yapalım görelim ;D ;) :eek: :eek: :eek: :eek:

Arkadaşlar 2009 model 53 bin km de, sıfırdan beri bende olan Cıvıc Elegance aracım çok acil 32,000 tl ye satılıktır...

HONDA 002.jpg

HONDA 008.jpg

Acil bir ödemem var.Araçlardan birini ivedi satmam lazım.20,500 e cherokee yi de satabilirim.Bu modellerde araç isteyen eş-dostunuz varsa haber uçurun kankalar:smiley:

herkese selmalar

siteyle yeni tanıştım ve 1-2 aydır siteyi takip ediyorum, paylaşımları kıskandım gerçekten

daha yeni bir jimny sahibi oldum, araç modifiyesiz, bu haliyle günlük ve soft off-road kullanmayı düşünüyorum
hafta sonları aracımla doğaya çıkıp, patikalardan geçip, yeşillik mekanlarda dağ taş yürümek istiyorum

Ankara'yı pek bilmiyorum, ayrıca zamanım malesef kısıtlı (iş+aile)
bu çerçevede, günübirlik gerçekleştirebileceğim, ankaraya 1 saat civarı uzaklığı geçmeyecek bu tarz yerler, rotalar tavsiye edebilir misiniz?

muhabbeti böldüysem ya da yanlış yerde cevap arıyorsam affola.

Herkese günaydın,

Bende değişiklik yapacağımdan arabamı satıyorum. Bilginize

IMG_3113.jpg

ismail06' Alıntı:
Herkese günaydın,

Bende değişiklik yapacağımdan arabamı satıyorum. Bilginize
İsmail hocam videodaki atlamanı seyrettinmi? Arabanın içinden daha heybetli gözüküyodu aslında. Kamera çekimi biraz zayıflatmış sanki :-\

Araçta yapılan işlemler,

1- ROUGHT COUNTRY 4,5 inç yüksetme kiti,

2- 32x11 cooper lastik ve MC jant

3- Dodik

4- Üst Sepet

5- 8 Ad. 500 w Hella Sis

6- 12.000 lik Vinç

7- Özel tasarım çelik ön tampon

8- 2 ad. 20 lt yakıt tankı

9- Şnorkel

10 - Kaput üstü sineklik

11- Cam rüzgarlıkları

12- Müzik sistemi değiştirldi

13- Ön Farlar yenilendi

14- Diskler, balatalar komle yenilendi

15- Eksoz sistemi

16- Elektrik tesisatı komle güçlendirildi.

Aracın kilitleri, direksiyon körüğü, arka aks, diferansiyel vs. vs. yenilendi. bilenler aracı biliyor zaten. 190.000 de 10 gün önce LPG sistemi komple yenilendi. Araç için bilgi almak istiyorsanız (Ne kadar harcandı, neler yapıldı vs) Şaşmaz HMC Servis ile görüşebilirsiniz. Bütün herşey burada yapıldı. Anlayacağınız aracı aldığımda standart bir haldeydi. En iyi malzemeleri kullanarak, hiç paradan esirgemeden 10 numara bir araç yaptım. Saygılar.
Plaka : 06 JP 840 CHEEROKE 5,9

Monti' Alıntı:
İsmail hocam videodaki atlamanı seyrettinmi? Arabanın içinden daha heybetli gözüküyodu aslında. Kamera çekimi biraz zayıflatmış sanki :-\

Gördüm hocam, emeğine sağlık. Güzel bir video olmuş

Arkadaslar, foresterda kocaman bi nazarlığım oldu :( :( :( :(

BAzı cam çatlakların tamiri yapıldığını duymuştum. Araştırıyorum. Tecrübe eden memnun kalan kalmayan varmı ???

Çatlak aşağıdaki gibi;

12102012756.jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,688
Kayıtlı Üye Sayımız
166,532
Kaydolan Son Üyemiz
Tanersezen

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR