Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan jeomad Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 8,847
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 646,851
Ynt: Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu

sn. monti bey tespit yerinde çorumluyum yaş 41 kütük çorum sungurlu fakat Ankara dikmen doğumluyum iyi akşamlar

Etiketler

burak mehmet' Alıntı:
haydiii kaçırdığımız organizasyona bak :( bende 06 JP plaka cherokee ci arkadaşın arkadaşlarıyla Seat buluşmasındaydım,Beraber gittikleri bir gezi hakkında baya yorum yaptık fotoğrafları inceledik vs :(:(
Dah ne organizasyonlar olur inşallah.Gelecek sefere diyelim hocam...

Bu arada JP plakalı araç (Erkan abinin araç) cherokee değil ; renegade 2,8. gaz verdikten sonra, pati çektikten sonra ; tıtıtıtıtuurrssssss diye turbo sesi çıkaran Jeep güzeli makina:smiley:

ARKADAŞLAR MADEM ; TÜH ORGANİZASYONU KAÇIRDIK, AAA HABERİM OLMADI, YA BAK ŞİMDİ BU HAFTA SİTEYE GİRMEMİŞTİM DİYORSUNUZ; O HALDE HERKES CEP TEL YAZSIN ÖZELDEN BANA YADA MURAT BALCI BAŞKAN A.HERKESE ETKİNLİĞE 3 GÜN KALA CEPTEN MESAJ ATALIM.MÜSAİT OLAN GELİR.LÜTFEN HERKES CEP TEL YAZSIN ÖZELDEN!!!

orhan19' Alıntı:
sn. monti bey tespit yerinde çorumluyum yaş 41 kütük çorum sungurlu fakat Ankara dikmen doğumluyum iyi akşamlar
Hocam bak nası 19 yaşında bile zannedilme ihtimalin var. ;D ;D

outlaw06' Alıntı:
Dalca abi, motorcumusun , offroad cumusun? :smiley:))
Bmw cimisin, subarucumusun.
Gezginmisin, kampçımısın:smiley:))))
Savaş Hocam hepciiinden acıcık ;) ;) ;) ;D ;D ;D

sn. monti dışı seni içi beni yakar resim 1 sene öncesine ait 85 kiloyum tarihinde güzelligiyle bir karar alıp 11/11/2011 de sigarayı bıraktım tarihler 10/10/2012 yi gösteriyor tartı 105 kiloyu gösteriyor tek suçlu sigara deyil tabiki mangalında suç ortaklığı var.

savaş bey onu başarabilmek herkesin harcı deyil sizi kutlarım o şekil kontrol bende olsa bende gezilerde içerim ben bir dal içiyim inanın ertesi gün içmeye başlarım.

outlaw06' Alıntı:
Çok yorgunum...muhyede epey kımıldandım.:smiley:

mühyede kımıldamak derken... Böyle mi yani ;D ;D ;D

Ekli dosyalar

• img117.jpg
    img117.jpg
    80.1 KB · Görüntüleme: 225

jeomad' Alıntı:
Bu pasta ile tüm dilekleriniz gerceklessin Arkadaslar

Hani pasta ??? ??? ??? ???

Biz niye ayrılmadan önce koko veya memoda ciğer yemedikki Murat?? Kurt gibi açım valla...

:smiley: Geber yatlık yiyip yatıyorum :smiley: iyi geceler...

( Murat aklıma soktun, rüyamda kesin yakut görücem ;D açıkta bi yerim kalsa kartal görürüm ;) )

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,688
Kayıtlı Üye Sayımız
166,533
Kaydolan Son Üyemiz
Beratin

SON KONULAR

Geri