Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan jeomad Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 8,847
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 646,791
Ynt: Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu

savaş şu bebiş ziyaretini çarşamba yapma neee olurrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr ben gelememmmmmmmmmmmmmmm parşembe yap ya da cuma

Etiketler

...

DSC_1693.JPG

cidowsky' Alıntı:
şener bu kare çok güzel olmuş ellerine sağlık

Teşekkür ederim. Benimde çok hoşuma gitti doğrusu. Buraya foto atarken tek tek mi atıyoruz yoksa hepsini seçip atabiliyormuyuz?

DSC_1659.jpg

@ÇAĞIN telsiz alma maceram inan film olur:smiley:))Ankamol e gittim teknosalara baktım yok.Elektro world e gittim 90 tl ye motorola var almadım.Arkadaşı aradım buçuklu kanallr olmayabilir dedi.Ordan bastım eskşehr yoluna ordaki elektro worlde.baktım cobralar 180 den aşağı yok.o motorolayı sordum var 90 tl dediler.dedim buçuklu kanal çekmiyormuş.yok her kanala uyumlu dendi.iyi verin dedim.ellerinde yokmuş.sadece demosu var.aradı bulamadılar.bu arada bir çocukla çok temiz mt 655 2 adet için de 90 tl ye pazarlığımız bitti babası işte çocuk il dışında telleşiyoruz sürekli benle babasını buluşturmaya çalışıyor.bir yandann da ışıkdağına erkan nezirle keşfe gidecez saat olmuşmu akşam 21,00:smiley:)) ondan sonra çocuk babasını işten izin almaya ikna edemedi bastım geri ankamol e:smiley:o motorolayı aldım kutuyu açtırdım ne şarz aleti var ne pil:smiley: attım kutuyu gittim eve.bizim telsizci İlkere söyleyecem en iyisi temiz bir çift ikinci el motorolayı 85-90 a almak abi.180 vermeye gerek yok.en fazla piller bitiktir 10 tl ye pil alırım.
Telsiz sunumu olmadı bu arada.İlker utandı konuşma yapmadı:smiley:abi ticarete dökmeyelim diyor:smiley:

ARKADAŞLAR ÇARŞAMBA AKŞAM ÇOCUK GÖRME İŞİNE 4 KİŞİ CEVAP YAZDI 4 ÜDE FİRE VERDİ BİLE.:smiley:TİMURUN FİLLERİ GİBİ VALLAHA:smiley: NEYSE BAŞKA TARİHE ALALIM.ZATEN GİRİP OTURMA FALAN OLMAZ HERHALDE 2 DAKKA GİRİP ÇIKARIZ:smiley:HERKESE SELAM

Güzel pazar günü için emeği geçen herkese,özellikle Savaş Beye çok teşekkürler.
Kırmadan,parçalamadan
Kazasız,belasız
Tamamladık...
Darısı yapılacak diğer gezilere..
Sevgi ve saygılarımla....

çocuk bakmaya gelmeyi bende çok isterim.. sanırım en yakınmda doğacak olanda benim ufaklık olacağı için banada bir nevi alıştırma olur...

Savaş abi ben internetten yaklaşık 1 yıl önce MİDLAND M48 aldım çok da memnunum. Şarjlı pilleri ve kulaklıkları da mevcut, alt kanalları yani buçuklu kanallarda var. Şimdi yeni modeli çıkmış Midland Plus buradan özelliklerini inceleyebilirsin.
http://www.sanalreyonum.com/urun/midland-2-li-el-telsizi-m48-plus--c907-_944845.aspx?CatID=36591

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,684
Kayıtlı Üye Sayımız
166,532
Kaydolan Son Üyemiz
Tanersezen

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR