Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
@ÇAĞIN telsiz alma maceram inan film olur))Ankamol e gittim teknosalara baktım yok.Elektro world e gittim 90 tl ye motorola var almadım.Arkadaşı aradım buçuklu kanallr olmayabilir dedi.Ordan bastım eskşehr yoluna ordaki elektro worlde.baktım cobralar 180 den aşağı yok.o motorolayı sordum var 90 tl dediler.dedim buçuklu kanal çekmiyormuş.yok her kanala uyumlu dendi.iyi verin dedim.ellerinde yokmuş.sadece demosu var.aradı bulamadılar.bu arada bir çocukla çok temiz mt 655 2 adet için de 90 tl ye pazarlığımız bitti babası işte çocuk il dışında telleşiyoruz sürekli benle babasını buluşturmaya çalışıyor.bir yandann da ışıkdağına erkan nezirle keşfe gidecez saat olmuşmu akşam 21,00)) ondan sonra çocuk babasını işten izin almaya ikna edemedi bastım geri ankamol eo motorolayı aldım kutuyu açtırdım ne şarz aleti var ne pil attım kutuyu gittim eve.bizim telsizci İlkere söyleyecem en iyisi temiz bir çift ikinci el motorolayı 85-90 a almak abi.180 vermeye gerek yok.en fazla piller bitiktir 10 tl ye pil alırım.
Telsiz sunumu olmadı bu arada.İlker utandı konuşma yapmadıabi ticarete dökmeyelim diyor
Güzel pazar günü için emeği geçen herkese,özellikle Savaş Beye çok teşekkürler.
Kırmadan,parçalamadan
Kazasız,belasız
Tamamladık...
Darısı yapılacak diğer gezilere..
Sevgi ve saygılarımla....
Savaş abi ben internetten yaklaşık 1 yıl önce MİDLAND M48 aldım çok da memnunum. Şarjlı pilleri ve kulaklıkları da mevcut, alt kanalları yani buçuklu kanallarda var. Şimdi yeni modeli çıkmış Midland Plus buradan özelliklerini inceleyebilirsin.
http://www.sanalreyonum.com/urun/midland-2-li-el-telsizi-m48-plus--c907-_944845.aspx?CatID=36591