Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan jeomad Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 8,847
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 646,802
Ynt: Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu

CKAYA' Alıntı:
Murat,

Senin oralarda bir parkur kesfetsen de topluca hep beraber gezsek? Bak yigenin teklifini yapti zaten ;D Hatta beraber kesfedelim parkuru ne dersin ?

Murat,
Halil Amcayı arıyorum ben paftayı getirsin masada belirleyelim parkuru...Bu arada halo dayıdan gelme sizin oraların 10.000 shot fotoğrafıda var bakar bakar belirleriz:D

Etiketler

burak mehmet' Alıntı:
Murat,
Halil Amcayı arıyorum ben paftayı getirsin masada belirleyelim parkuru...Bu arada halo dayıdan gelme sizin oraların 10.000 shot fotoğrafıda var bakar bakar belirleriz:D
lan olum akşam akşam kopardın beni :smiley:)) senin muhabbetin daha iyi başkan söyle yardımcı oldun aydınlatsın bizi :smiley:)))

erka' Alıntı:
evet abi çok ustaca çekilmiş bir kare.. şener abimizin ellerine sağlık teşekkür ederim bende..

Ne demek abi ben teşekkür ederim. Fotoğraf çekmeye bayılıyorum, elimden geldiği kadar güzel kareler yakalamaya çalıştım. Beğendiğinize sevindim

mozbay1907' Alıntı:
lan olum akşam akşam kopardın beni :smiley:)) senin muhabbetin daha iyi başkan söyle yardımcı oldun aydınlatsın bizi :smiley:)))

OZAMAN HEP BİRLİKTE hOLA DAYI BİZİDE ÇAMURA BATIR :D

CKAYA' Alıntı:
Sener Bey in objektifinden fotograflar ayri guzel bu arada benimle telsizinin ciftini paylasti cok tesekkur ederim kendisine :smiley:

Rica ederim Çağın bey ben teşekkür ederim.

@Murat
@Şener
@Burak ilk kar düştüğü gün rota hazır olsun kardeşim:smiley: Haritamı bulursunuz paftamı bilmem. Büyük etkinliğe daha 1 ay var.Bundan sonra ilk büyük etkinlik 06 ocakt.Aralarda boşlukları dolduralım:smiley:))

burak mehmet' Alıntı:
Murat,

Hocam bunu hakikata dokelim bak mutlaka yapalim Murat. Burak sende iyice iyilesde artik don aramiza, bak sensiz bir kamp dusunemiyorduk senin bu seferki yerini Dincer aldi. Dincerede gecmis olsun diyorum onemli birsey yok ama sol arka makas kirdi. Ama cozum 10 numara idi... ;D ;D ;D Vincin nerelerde ise yarayacagi belli olmaz :smiley:

---BEYLER, BAYANLAR, ARKADAŞLAR, ABİLER DUYMADINIZMI? :smiley:)))
Çarşamba akşam 19,30 da Gökhanın kızının görmesine gidecez.Kimler müsait se bana bildirsin lütfen.3-5 araç toplanıp gidelim.Malumunuz minik kızımızın hediyesini götürecez:smiley: (Gökhan asla buraya girmez face çi o_O yüzden rahatım.Kimse de sürprizi söylemesin:smiley:))

outlaw06' Alıntı:
Çarşamba akşam 19,30 da Gökhanın kızının görmesine gidecez.Kimler müsait se bana bildirsin lütfen.3-5 araç toplanıp gidelim.Malumunuz minik kızımızın hediyesini götürecez:smiley: (Gökhan asla buraya girmez face çi o_O yüzden rahatım.Kimse de sürprizi söylemesin:smiley:))

Savas Abi carsamba 18.30-21.30 kursum var katilamiyacagim ??? uzgunum.

Savas Abi sen hangi marka telsiz aldin bu arada? Gezi sirasinda birisi bize sunum yapacakti da ben kacirdim sanirim yada o sunum hic olmadi mi?

outlaw06' Alıntı:

savaş abi benimde araç muayene işlerim var. Yetiştirebilirsem gelmek isterim. Yarın sena jeep de biraz işlerim var fren hortumları falan değişecek, ön takımda bir kaç parça değişecek aynı gün araç çıkar ve muayene tekrarını yaptırabilirsem mutlaka gelmeye çalışırım yada bir şekilde sürprizinize katkıda bulunmak isterim.

outlaw06' Alıntı:
@Murat
@Şener
@Burak ilk kar düştüğü gün rota hazır olsun kardeşim:smiley: Haritamı bulursunuz paftamı bilmem. Büyük etkinliğe daha 1 ay var.Bundan sonra ilk büyük etkinlik 06 ocakt.Aralarda boşlukları dolduralım:smiley:))
bu haftasonu bakalım bi keşife çıkarız herhalde haber ederim ben :smiley:) bizim oralara kar düşmüştür abi :smiley: biraz daha düşerse daha iyi olur :smiley:

outlaw06' Alıntı:
abi gelmek isterim ama iş çıkış saati bizim belli olmuyor o yüzden net biley söyluemiyorum :(

fotoğraf renkler ve kare olarak harika cidden ama affınıza sığınarak benden çoookkk daha usta büyüklerimden defalarcaözür dileyerek bişi söleyebilirmiyim bakar bakmaz fotoğrafa sağında bir kahverengi uzun ne olduğunu anlamadığım bir obje var o taraftan birazcık kessemiydiniz acaba ? ;D ;D birde solda arkadaki ağaçta yarım kalmış onuda akreden çıkarsak olurmuymuşacaba çok rahatsız etmedi ağaç gerçi beni ama saygılar

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,684
Kayıtlı Üye Sayımız
166,532
Kaydolan Son Üyemiz
Tanersezen

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR