Teşekkürler.Kalbi doğa, insan, 4x4 sevgisi ile atan herkes her zaman etkinliklerimize gelebilir elbette.Mutluluk duyarız.Saygılar...Nigeria' Alıntı:Sayfayi uzun zamandir takip ediyorum. cok guzel ve eylenceli bir etkinlik olmus, bir daha ki etkinliginizde aranizda olmak dilegi ile, kazasiz ve her zaman mutlu gunlerle kalin. Herkese selamlar...
Mesut abi Salihle görüştüm.Gerekirse gelip sanayiye çekelim dedim.Ama araç yürüyormuş.Öğleden sonra gidecek para harcamaya sorun yokmesut kose' Alıntı:Salih merhaba, ne yaptın aracı sorun çözüldü mü ?
Orhan abi pirzolaları indirdin nasılda uzanmışsın abi)) herkese günaydınnnnnnorhan19' Alıntı:Günaydın tüm dostlar
Hüseyin abi senin ve misafirlerinin beyefendiliğini, uyumunu, yardımseverliğini, araba kaldığı zaman herkesten önce koşmanızı ne gözden kaçırdım ,ne gözden kaçırılacak kişilersiniz.Asıl ben size çok teşekkür ederim abi.Bu gurup sizin gibiler oldukça ömrüm yettikçe devam edecek inşallah...Herşey dostlar sayesinde.TOPUZ19' Alıntı:Güzel pazar günü için emeği geçen herkese,özellikle Savaş Beye çok teşekkürler.
Kırmadan,parçalamadan
Kazasız,belasız
Tamamladık...
Darısı yapılacak diğer gezilere..
Sevgi ve saygılarımla....
Ömer abi günaydın , senin gibi bir büyüğümden takdir almak mutlu etti.Sağol abidopamin' Alıntı:Savaş günaydın geziniz çok güzel geçmiş tebrikler
Burak çiçeği burnunda adaysın demek.Hayırlı olsun dilerim.özelden cep yaz lütfen.senin cebin yok.burak mehmet' Alıntı:çocuk bakmaya gelmeyi bende çok isterim.. sanırım en yakınmda doğacak olanda benim ufaklık olacağı için banada bir nevi alıştırma olur...
Şenercim adresi aldım.Bakacam.Bu arada senden benim olduğum fotoları mailime rica ediyorum.kardeşim eline sağlık helal vallaha...elitemlak_06@mynet.comaraz' Alıntı:Savaş abi ben internetten yaklaşık 1 yıl önce MİDLAND M48 aldım çok da memnunum. Şarjlı pilleri ve kulaklıkları da mevcut, alt kanalları yani buçuklu kanallarda var. Şimdi yeni modeli çıkmış Midland Plus buradan özelliklerini inceleyebilirsin.
http://www.sanalreyonum.com/urun/midland-2-li-el-telsizi-m48-plus--c907-_944845.aspx?CatID=36591
Salih abi 1,5 yıl planlama aşaması, 4-5 ay evvel kurulan gurup.Yola çıktığım arkadaşın bir anda sebepsiz bye bye diyip gitmesi.Yalnız kalmam.Arkadaşların destek ve itmesi, ivmelemesi.Yeniden toparlanış.Her etkinlikte işi gücü çoluk çocuğu bile bazen ihmal edip günde 7-8 saat pc başında face den buradan takip ve uğraşı.Sonuçta senin gibi kıymetli insanların mutluluğunu görmek.Hayaldi gerçek oldu İnşallah bu şekil devam abi.Sizlerin sayesinde ve etkinliklerimize teşrifleri ile elbette Piknik alanında sürekli dolaşmaktan, biryerde kaçırdığımız bir sıkıntı varmı diye kafa yormaktan mangal bile yakamadım.Beni doyuranlarada teşekkürler))Özellikle Mesut abi ve Komutanımın masadan baya otlandım sucukları,tavuklarıMesut abi, ersin,erkan nezir,erkan renegade abi, çiğdem, cem ,erem abi,dalca abi, siz, gökhan, aytaç, eray, ilker inde destekleri emekleri içinde baki teşekkür ediyorum...HERKESE SAYGILAR SEVGİLER.ÇOK MUTLUYUMsalih yardımcı' Alıntı:Çok güzel bir günde,
Çok güzel bir yerde,
Çok güzel insanların,
Çok güzel bir şekilde bir araya gelerek,
Çok güzel vakit geçirdikleri,eğlendikleri,mutlu oldukları,
Çok güzel bir organizasyon oldu.
Başta savaş abi olmak üzere,organize eden,organize olan,renk ve zevk katan tüm dostlara teşekkürler.
Ailecek (hem çekirdek hemde büyük ailemiz) çok güzel bir pazar geçirdik.
Tekrarında buluşmak ümidiyle.
Savaş abi giderseniz çarşamba Gökhan ın bebeğini görmeye gelirim.
Selamlar,saygılar....
Günaydın da yoklama yapıldı Serkan yok yazıldınya sevk kağıdı getir yada gecikme abi))cr-v' Alıntı:herkese günaydın. mutlu ve huzurlu bir gün dileklerimle.