Ayda bin bin samuraı bulursam bende alacam cıvıc ı sattım şehir içinde az yakan bir araç düşünüyorum.palıo alacağıma samuraı alırım kışın dağa taşa kara da vururum.cherokee şehirde çok yakıyor her yerede vurulmuyor malumunuz.Eyyyvveet yok mu ayda bin bin samuraı? ))
güvercinlere yem vermek lazım ben bunu tam 8-9 yıldır düzenli olarak her sabah yapıyorum.ama kışın daha çok ihtiyaçları var.bir kuru ekmek alabiliriz hepimiz bakkaldan
Dalca abi benim pc enkaz , inan bana kapatırken bazen 11-12 dak ya kapandığını bilirim.Ama nasıl bir gaza geldiyse pc 2 saniyede işlem yapmaya başladı.10-15 yere birden yazdım o yazıyı.şimdi tek tek bulup siliyorum))yaw tamda etkinliğe 4 gün var tavana zıpladım vallaha.
selamlar. etkinlikler kısmına yazdım ama buraya da eklemek istedim. ismim serkan halkla ilişkiler üzerine çalışıyorum. 99 model 1.6 suzi sahibiyim ve aranıza katılmak istiyorum. referanslar : mesut köse- necati albayrak ve mustafa
İlk sen alacaktın sana sticker kalmadı Murat)) Şaka bir yana 4 arkadaşımız aldı sticker.Millet zaten pazar buluşacaz diyor.Orda törenle camları siler yapıştırırız
selamlar. etkinlikler kısmına yazdım ama buraya da eklemek istedim. ismim serkan halkla ilişkiler üzerine çalışıyorum. 99 model 1.6 suzi sahibiyim ve aranıza katılmak istiyorum. referanslar : mesut köse- necati albayrak ve mustafa
İlk sen alacaktın sana sticker kalmadı Murat)) Şaka bir yana 4 arkadaşımız aldı sticker.Millet zaten pazar buluşacaz diyor.Orda törenle camları siler yapıştırırız