Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan jeomad Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 8,847
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 666,998
Ynt: Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu

23.sıraya eklenen kişi ismine aldanmayın baydır pajero aracı olmasına rağmen bugüne kadar gezenbilir ismini duymamış ve haliyle üye olmamıştır pazargünü muhtemelen ailesiyle katılacaktır üye kaydı pazargünü tarafımızca arazide yapılacaktır

Etiketler

Dere tepe dümdüz gidiyorsunuz MAŞALLAH nerede bu kutsal tepeler?

CKAYA' Alıntı:
Harika Monti hocam 9 unda beraberce gezeriz insallah. Cok mutlu olurum grubumuzda bir jimny daha var Tuncay abi 3 u bulalim derim ;D ;D ;D

Birkac resim...
Jimny e ne yapsan yakışıyor çok güzel olmuş

@ Burak ve Murat ;D teşekkür ederim aydınlandım evet dört tane idi kendileri bir tanesi aldığım anda düştü kırıldı o yüzden 3 tane artık cam uydurabilirsem arkaya çalışma lambası yapacağım diğerini. Haftaya salı snorkelde geliyor bakalım.

outlaw06' Alıntı:
@ÇAĞIN
Vay vay vay jımny e bak)) neler yaparmışş

Kendi halinde takılıyor kendisi 9 unda büyük abileriyle oynamaya gelecek :

Bu vatandaşa pek günaydın olmamış anlaşılan, tam da geçerken kırılan ağaç aracının üstüne düşmüş.

mesut kose' Alıntı:
Bu vatandaşa pek günaydın olmamış anlaşılan, tam da geçerken kırılan ağaç aracının üstüne düşmüş.
Madem gune Ankara manzaralarıyla başlıyoz, buyrun cevre yolundan bir goruntu : ;D

CKAYA' Alıntı:
Harika Monti hocam 9 unda beraberce gezeriz insallah. Cok mutlu olurum grubumuzda bir jimny daha var Tuncay abi 3 u bulalim derim ;D ;D ;D

Birkac resim...
Sagol valla, su an fikir jimnastiği yapmaya basladım yakiinda bi surpriz olabilir bakalım hayırlısı

Sadece aslında buyuklere oyuncak kıvamında Samurai dusunsem daha iyi heralde, Jimnyler baya bi daha pahalı gibi.

Herkese gunaydin. Sis ve kar yagisi devam ediyor.

Monti' Alıntı:
Sagol valla, su an fikir jimnastiği yapmaya basladım yakiinda bi surpriz olabilir bakalım hayırlısı

Sadece aslında buyuklere oyuncak kıvamında Samurai dusunsem daha iyi heralde, Jimnyler baya bi daha pahalı gibi.

Soyle guzel bir samurai her turlu ihtiyaci karsilar bence Eger olursa super olur merakla bekliyorum

CKAYA' Alıntı:
Soyle guzel bir samurai her turlu ihtiyaci karsilar bence Eger olursa super olur merakla bekliyorum
Ben su Jimny Samurai sayfalarına bi dalayım bakalım neler cıkaracaz dipten ??? ;D ;D ;D ;D

satilik samurai jimny lerede bakmak lazim abi kimbilir lazim olur belki fiyat bilgisi ;D ;D

Günaydın Sabah 7.30 da uyandım.Yüzümü gözümü yuğup 3-5 kültürfizik hareketi ile yeni 24 saate hantal ve bitkin vucudumu hazırlarken dışarıda lapa lapa kar yağdığını gördüm.3-5 lokma atıştırıp araziye çıkıp ilk kar fotolarını yayınlama şampiyonu olacaktım sözde.Ama 2 damla kar yağdığı zaman enteresan bir şekilde trafik ogün icad olmuş gibi davranan, karşıdan karşıya geçen geyik sürüsü moduna giren,ürken koyunların biribirini eze eze topluca sağa yada topluca sola biribirilerisi sıkıştırmasını taklit eden ankara şöförü kitlesi tam 1 saate yakın süre benimde of pof çekerek köroğlu caddesiniz henüz bitirmeme vesile olmuşlardır.Buradan hepsini kutluyorum.Abiler biz yağmur ve karda araba kullanmasını, saygılı olmasını, bir araba önde olsam kardır ayıbını bırakmayı nerden nasıl öğrenecez?Evropalıda bize uymuş Azrail gelmiş canım alır yar gelmiş başım eller misali CD plakalı araç sağdan beni bir sıkıştırıyor öne geçmeye bir uğraşıyor yuh dedim Neyse.Kar bitti yol açıldı fotoğraf çekmek yalan oldu))

SON KONULAR - FORUM