outlaw06
2002 WJ 4.7 ( Düplü )
Ynt: Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu
devam
devam
jeomad' Alıntı:@ismail06
Arkadaşlar geçen haftaki etkinlikte aramızdan ayrılmak zorunda kalan İsmail bey (ismail06) kuzu cevirme katılım payını bırakarak ayrılmıştır.
Gösterdiği bu onurlu davranışından dolayı tekrar kendisine TEŞEKKÜR EDERİM.
Salih abi yedigöller süper olur ama ben bu ay sonuna kadar müsait değilim.1- 2 haftaya kadarda 3,000-3,500 km lik yol beni bekliyorAma bir organize yaparsanız, yapılırsa elimden gelen desteği veririm.salih yardımcı' Alıntı:Değerli Dostalar,
Hard olsun Soft olsun,biz şu anda gördüğüm kadarıyla aynı dilden konuşup anlaşamıyor pozisyonundayız gibi sanki.
TRT çocuktaki Keloğlan çizgi filmin de iki dev kardeş var.Hiç anlaşamıyorlar biri diyor "Annem çağırıyor eve gitmemiz lazım" öteki diyor "hayır eve gitmemiz lazım annem çağırıyor" ;D
Biz doğa aşığı insanlarız, maksat doğada olmak, iki dostla muhabbet etmek,yemek içmek,gezip görmek amaç...
Burada farkılı bir aksiyon yok.
Bu tarz gruplarda mutlaka bir önayak,öncü olması lazım ki organizasyonlarda başı çeksin grubu toparlasın çeksin çevirsin,biz aramızda "başkan"diyoruz.İsteriz ki Murat başkan olsun,Murat başkan ben biraz geri çekileyim derse elini elbet bir değerli arkadaşımıza verir ve misafir olarak bize arkadaşlık yarenlik yapar.
Dedim ya amaç dostluk ahbaplık içinde gezip görmek, yemek,içmek...
Bu arada Yedigöller gezisi bence güzel olur,ben gitmeyi çok istiyorum,öncülük eden arkadaşımız olursa önümüzdeki haftalarda bir gezi güzel olur gibime geliyor,tenekede tavuk için tenekelerim hazır.
Selam ve saygılarımla...
Mesut bey ay sonuna kadar mazeretim var.Ama aç sen istersen liste.Gelmek isteyenler olacaktır.Gereken desteği veririz.mesut kose' Alıntı:Günaydın, kimsenin bir yerlere gideceği yok anlaşılan, hadi o zaman pazar günü bir Elmadağ Off Road -Gezi yapalım Odtü Doğu kapısında buluşuruz Karataş üzerinden yukarı doğru çıkar bir hava alırız ne dersiniz bu haftayı boş geçmeyelim...
mesut abi ben bu hafta avdayım size iyi eğlencelermesut kose' Alıntı:Günaydın, kimsenin bir yerlere gideceği yok anlaşılan, hadi o zaman pazar günü bir Elmadağ Off Road -Gezi yapalım Odtü Doğu kapısında buluşuruz Karataş üzerinden yukarı doğru çıkar bir hava alırız ne dersiniz bu haftayı boş geçmeyelim...
Mesut bey; senede bir kere annem babam memleketten gelir ve bu süreçte ben bütün zamanımı onlara, arta kalan zamanımıda işlerime ayırırım.Benim şuan mazeretim bu.1 hafta 10 güne kadarda 3,000-3,500 km lik bir ildışı çıkışım olacak.Başka asla ve asla bende bir sıkıntı yok.Her sayfada, her gurupta arada böyle sessizlikler olur.Buna alışmak lazım.Bayramdı seyrandı millet önüne bakıyor şu anda.Bir hafta geçer, 15 gün geçer bir bakarsın sayfada mesajlara yetişemiyorsun, bir bakarsın büyük bir etkinlik listesi açılmış bile))Buna alıştık artık.mesut kose' Alıntı:Hayret, bu sayfayı hiç bu kadar sessiz kimsesiz görmemiştim, Ersin sana iyi avlanmalar diliyorum, Savaş bey umarım işleriniz bir an önce biter bakın sizler olmayınca kimseden ses bile çıkmıyor, bense sanırım Elmadağ - Yukarı Karataş - Yaylabağ taraflarında olacağım gelen olursa ne ala ...