Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan jeomad Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 8,847
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 650,019
Ynt: Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu

devam

düzce 015.jpg

düzce 019.jpg

düzce 072.jpg

Etiketler

burda bir yalnış anlaşılma var sanırım extreme offroad kelimesini ben kullandım murat abi böyle bişey demedi zaten, sadece araclarımın neler yaptıgını gördüm bundan sonrada diğer etkinliklerdende yapmak istiyorum diye yazdı.Extreme offroad diye belirtmemin sebebide bayramdan önce yaptığımız etkinlikte donanımlı araclarıyla katılıpta biz bu parkuru beğenmedik deyip geri dönen arkadaşlar için belirtiyorumki bundan sonraki etkinliklerde yarıda bırakıp gitmesinler,biz extreme offroad tarzında offroad yapan kişiler değiliz amacımız araçlarımızla köy yollarında yaylalarda gezmek kamp atmak araçlara ve doğaya zarar vermeden geziler yapmaktır.

herkese merhaba bugün erkan beyle tamda burda bahsedilen bir gezideydik sağolsun dün akşam davet etti beni sabah 8.30 gibi yollara döküldük. kararlaştırılandan 30 dakika önce hemde. normalde 30 dakika gecikmeli başlar tüm yola çıkışlar biz bir ilki yaptık bugün :smiley: koca bir gün yollarda aracıyla yaylaları gezdik durduk hava beklediğimden çoook soğuktu dondukkk :smiley: ama harika bir gündü tekrar tekrar teşekkür ederim. ilk öncee bir kartalla karşılaştık aracı park ettiğimiz yamacın hemen ucundan aracın burnunun hizasından kalktıı çokk muhteşem bir andı 1.30 ay önce bulduğumuz ve tedaviye yolladığımız kartaal yavrusu cesurumuzu hatırlattı bana sonra orman içinden devam ederken 2 tane dişi geyikle karşılaştık hemen aracımızın önünden tek vücut şekilde süzülerek geçtiler bugünün ikinci muhteşem anı bu oldu benim için bol bol fotoğraf çektik erkan 290 civarı fotoğraf çekmiş ben daha bakmadım bile bu gezinin görselleri için bir sayfa açacağım orda paylaşacağım merak eden olur ise beklerim.

şimdi konuya bi kaç yorumda ben yapayım gezenbilirde yer alan bir çok dal var ben bu dallarla burda tanıştım bu siteyi bu kadar güzel yapanda bence bu kadar çeşitli olması fotoğraf dalış dağcılık offroad trekking yamaç paraşütü at binme atv bir çok sporu yapan biri olarak bunların çoğunu aynı çatı altında toplayabilen gruplar bence uzun vadede devam edebiliyorlar. offroad camiyasında gördüğüm bir çok aksaklığı diğer spor dallarında görmüyorum bunun da bana göre bazı nedenleri var ama bunları geçiyorum. bence eğer bu grup bir çok dalda etkinlik düzenlemeyi ve katılımcı çoğunluğu istiyorsa bu dallarla ilgili bilgili kişilerden faydalanmalı gruba destek olacak yararlı olacak kişileri bünyesine çekmeli

herkese sevgilerle

@çİĞDEM
Çiğdemcim gezmek ve keşfetmek için harika bir yol arkadaşı seçmişsin.Erkanın gittiği yerler gerçekten de süper.Gezinizde eğlenmenize sevindim.
@ERSİN
Bu arada Ersin kardeşim aslında hepimiz aynı şeyi konuşuyoruz ama birbirimizi anlıyamıyoruz:smiley: Erkan ben sen Murat gittiğimiz yaylada (tenekede tavuk) yaptığın gün ne konuştuk?sadece offroad dğil herşey yapacaz demedikmi zaten? :smiley:)) E şimdi başkan bunu sanki dün gece düşünmüş bir karar almış gibi yazınca arkadaşlar yanlış anladı.hem dikkat et yazılnlara; sert offroad, tehlikeli ofroad var cümleler içinde.
Herşey çok güzel olacak
selam saygılar herkese

savaş düzcede hala kararvermedim gidebilirim emin değilim keyfime ve kahyasına sormam lazım ;D

jeomad' Alıntı:
@ismail06

Arkadaşlar geçen haftaki etkinlikte aramızdan ayrılmak zorunda kalan İsmail bey (ismail06) kuzu cevirme katılım payını bırakarak ayrılmıştır.
Gösterdiği bu onurlu davranışından dolayı tekrar kendisine TEŞEKKÜR EDERİM.

İsmail beye teşekkür ederiz.
Örnek bir davranış.
Selamlar...

Değerli Dostalar,
Hard olsun Soft olsun,biz şu anda gördüğüm kadarıyla aynı dilden konuşup anlaşamıyor pozisyonundayız gibi sanki.
TRT çocuktaki Keloğlan çizgi filmin de iki dev kardeş var.Hiç anlaşamıyorlar biri diyor "Annem çağırıyor eve gitmemiz lazım" öteki diyor "hayır eve gitmemiz lazım annem çağırıyor" ;D
Biz doğa aşığı insanlarız, maksat doğada olmak, iki dostla muhabbet etmek,yemek içmek,gezip görmek amaç...
Burada farkılı bir aksiyon yok.
Bu tarz gruplarda mutlaka bir önayak,öncü olması lazım ki organizasyonlarda başı çeksin grubu toparlasın çeksin çevirsin,biz aramızda "başkan"diyoruz.İsteriz ki Murat başkan olsun,Murat başkan ben biraz geri çekileyim derse elini elbet bir değerli arkadaşımıza verir ve misafir olarak bize arkadaşlık yarenlik yapar.
Dedim ya amaç dostluk ahbaplık içinde gezip görmek, yemek,içmek...

Bu arada Yedigöller gezisi bence güzel olur,ben gitmeyi çok istiyorum,öncülük eden arkadaşımız olursa önümüzdeki haftalarda bir gezi güzel olur gibime geliyor,tenekede tavuk için tenekelerim hazır.
Selam ve saygılarımla...

Günaydın, kimsenin bir yerlere gideceği yok anlaşılan, hadi o zaman pazar günü bir Elmadağ Off Road -Gezi yapalım Odtü Doğu kapısında buluşuruz Karataş üzerinden yukarı doğru çıkar bir hava alırız ne dersiniz bu haftayı boş geçmeyelim...

salih yardımcı' Alıntı:
Değerli Dostalar,
Hard olsun Soft olsun,biz şu anda gördüğüm kadarıyla aynı dilden konuşup anlaşamıyor pozisyonundayız gibi sanki.
TRT çocuktaki Keloğlan çizgi filmin de iki dev kardeş var.Hiç anlaşamıyorlar biri diyor "Annem çağırıyor eve gitmemiz lazım" öteki diyor "hayır eve gitmemiz lazım annem çağırıyor" ;D
Biz doğa aşığı insanlarız, maksat doğada olmak, iki dostla muhabbet etmek,yemek içmek,gezip görmek amaç...
Burada farkılı bir aksiyon yok.
Bu tarz gruplarda mutlaka bir önayak,öncü olması lazım ki organizasyonlarda başı çeksin grubu toparlasın çeksin çevirsin,biz aramızda "başkan"diyoruz.İsteriz ki Murat başkan olsun,Murat başkan ben biraz geri çekileyim derse elini elbet bir değerli arkadaşımıza verir ve misafir olarak bize arkadaşlık yarenlik yapar.
Dedim ya amaç dostluk ahbaplık içinde gezip görmek, yemek,içmek...

Bu arada Yedigöller gezisi bence güzel olur,ben gitmeyi çok istiyorum,öncülük eden arkadaşımız olursa önümüzdeki haftalarda bir gezi güzel olur gibime geliyor,tenekede tavuk için tenekelerim hazır.
Selam ve saygılarımla...
Salih abi yedigöller süper olur ama ben bu ay sonuna kadar müsait değilim.1- 2 haftaya kadarda 3,000-3,500 km lik yol beni bekliyor:smiley:Ama bir organize yaparsanız, yapılırsa elimden gelen desteği veririm.

mesut kose' Alıntı:
Günaydın, kimsenin bir yerlere gideceği yok anlaşılan, hadi o zaman pazar günü bir Elmadağ Off Road -Gezi yapalım Odtü Doğu kapısında buluşuruz Karataş üzerinden yukarı doğru çıkar bir hava alırız ne dersiniz bu haftayı boş geçmeyelim...
Mesut bey ay sonuna kadar mazeretim var.Ama aç sen istersen liste.Gelmek isteyenler olacaktır.Gereken desteği veririz.

mesut kose' Alıntı:
mesut abi ben bu hafta avdayım size iyi eğlenceler

Hayret, bu sayfayı hiç bu kadar sessiz kimsesiz görmemiştim, Ersin sana iyi avlanmalar diliyorum, Savaş bey umarım işleriniz bir an önce biter bakın sizler olmayınca kimseden ses bile çıkmıyor, bense sanırım Elmadağ - Yukarı Karataş - Yaylabağ taraflarında olacağım gelen olursa ne ala ...

mesut kose' Alıntı:
Hayret, bu sayfayı hiç bu kadar sessiz kimsesiz görmemiştim, Ersin sana iyi avlanmalar diliyorum, Savaş bey umarım işleriniz bir an önce biter bakın sizler olmayınca kimseden ses bile çıkmıyor, bense sanırım Elmadağ - Yukarı Karataş - Yaylabağ taraflarında olacağım gelen olursa ne ala ...
Mesut bey; senede bir kere annem babam memleketten gelir ve bu süreçte ben bütün zamanımı onlara, arta kalan zamanımıda işlerime ayırırım.Benim şuan mazeretim bu.1 hafta 10 güne kadarda 3,000-3,500 km lik bir ildışı çıkışım olacak.Başka asla ve asla bende bir sıkıntı yok.Her sayfada, her gurupta arada böyle sessizlikler olur.Buna alışmak lazım.Bayramdı seyrandı millet önüne bakıyor şu anda.Bir hafta geçer, 15 gün geçer bir bakarsın sayfada mesajlara yetişemiyorsun, bir bakarsın büyük bir etkinlik listesi açılmış bile:smiley:))Buna alıştık artık.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,764
Kayıtlı Üye Sayımız
166,583
Kaydolan Son Üyemiz
onurcagritosun

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR