Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan jeomad Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 8,847
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 650,037

Etiketler
Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu

orhan19' Alıntı:
teşekkür ederim murat bey sizide buradan tebrik ederim böyle bir organizasyonu bu şekilde başarıyla kazasız belasız herkesi hoşnut ugurlayarak tamamlamanız takdire şayandır.Tanışmayı çok istedim ama bu sefer olmadı en kısa zamanda olur inşallah BAYRAMINIZI KUTLUYORUM

Tesekkur ederim.
Günes batarken ciktiğim son tepe de jubilemi yaptim sessiz ce. Daha fazlasi cok tehlikeli. Umarim Arkadaslar bundan sonraki etkinlikleri bu etkinlikleri örnek alarak ve daha da gelistirerek devam ettirirler.

Ynt: Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu

jeomad' Alıntı:
Tesekkur ederim.
Günes batarken ciktiğim son tepe de jubilemi yaptim sessiz ce. Daha fazlasi cok tehlikeli. Umarim Arkadaslar bundan sonraki etkinlikleri bu etkinlikleri örnek alarak ve daha da gelistirerek devam ettirirler.
Jubile falan ne iş başkan? Offroada devam ama başkanlıktan jubile mi yoksa?

@ Monti
Jubilem Offroad Yapmaya yönelik,
Offroad da yapmak istediklerimi yaptım, Bundan sonrası kaza bela
Artık Offroad a seyirciyim, Etkinliklerinize de Misafir.
Biraz da Outdoor yapacağım

Mübarek kurban bayramınızı tebrik ediyorum.....
Vaktim uyduğu süre etkinliklere katılmak isterim.Kuzu çevirmeyi pencereden seyreymek zorunda kaldım.
Kısmet sonraki etkinliklere inşallah...
Selamlar,saygılar..

Değerli Dostlar,
Sizlerin ve ailelerinizin Mübarek Kurban bayramını kutluyor,
Sağlık,mutluluk ve huzur içinde bir bayram geçirmeyi temenni ediyorum.
Selam ve saygılarımla.

Salih Yardımcı-Suzuki G.Vitara 2.0 Ankara

Bu akşam üstü Nallıhan Beypazarı arası kuş cennetine Yarın yapılacak offroad yarışlarını izlemeye gidiyorum.
Gelmek isteyen arkadaşlar ceb ten ulaşabilir

https://www.facebook.com/events/380222702061476/?fref=ts

başkanın mesajlarından sonra şevkimiz kırıldı murat beyin böyle anı bir kararla kendini pasifize etmesinin nedeni nedir acaba ben murat beyin bir kızgınlık neticesi bu söylemleri dile getirdigini gönlünden geçenler olmadığını düşünüyor ve böyle oldugunu umud ediyorum saygılar.

orhan19' Alıntı:
başkanın mesajlarından sonra şevkimiz kırıldı murat beyin böyle anı bir kararla kendini pasifize etmesinin nedeni nedir acaba ben murat beyin bir kızgınlık neticesi bu söylemleri dile getirdigini gönlünden geçenler olmadığını düşünüyor ve böyle oldugunu umud ediyorum saygılar.

@Orhan Bey;

*** Grubu SAVAŞ TANIR beyle SOHBET ederken kurduk,

*** Ersin GÜZEL ve Erkan NEZİR beyin destekleri ile bir hale getirdik.

*** Yapılmayanları arzuladık ve hemen yaptık,

*** Ben de Tekrar yeni aracımla tırmanmak istediğim tepeye tırmanıp iki aracımın arasındaki farkları gördüm. Yapmak istediklerimi yaptım.

*** Size bu etkinliğin ÖRNEK ALINARAK daha da üzerine sizler ekleyerek yapmanızı diliyorum şu an.

*** Hep bizden beklemenize gerek yok.

*** Canı ne yapmak isteyen varsa yazsın

*** Herkes fikrini yazsın.

*** Gerisini getirin artık, Kurallara boğmayalım hayatımızı, Bende misafir olucam ama artık tehlikeli offroad yapmak istemiyorum. Yapmak istediğim cok daha farklı şeyler var önümde ve bunları yapmak için fazla vaktim yok.

*** Herşey offroad dan ibaret değil. Yürümek var Koşmak var, Fotoğraf cekmek var, Tüfenk Atmak var, Ata binmek var, Balık Tutmak var, Ben yapacaklarımı yazmaya devam edeceğim. Dileyen katılır Dileyen başka şeyler yapar. Darılma gücenme olmasın. Kalabalık olmak cok iyi değil. Ama birlik olmak cok güzel bir şey.

*** Ben işim gereği her hafta 1000-2000 Km L200 ile yol ve Arazi de Offroad yapıyorum zaten. Sadece abartmak istemiyorum.

*** Biraz da yürümem lazım. Çok kilo yaptım vermem lazım.

*** Siz sorun biz de cevap verelim. Yapıp yapmamak size kalsın

Bilmem Anlatabildim mi ?

Saygılarımla

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,764
Kayıtlı Üye Sayımız
166,583
Kaydolan Son Üyemiz
onurcagritosun

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR