Ynt: Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu
orhan19' Alıntı:
başkanın mesajlarından sonra şevkimiz kırıldı murat beyin böyle anı bir kararla kendini pasifize etmesinin nedeni nedir acaba ben murat beyin bir kızgınlık neticesi bu söylemleri dile getirdigini gönlünden geçenler olmadığını düşünüyor ve böyle oldugunu umud ediyorum saygılar.
@Orhan Bey;
*** Grubu SAVAŞ TANIR beyle SOHBET ederken kurduk,
*** Ersin GÜZEL ve Erkan NEZİR beyin destekleri ile bir hale getirdik.
*** Yapılmayanları arzuladık ve hemen yaptık,
*** Ben de Tekrar yeni aracımla tırmanmak istediğim tepeye tırmanıp iki aracımın arasındaki farkları gördüm. Yapmak istediklerimi yaptım.
*** Size bu etkinliğin ÖRNEK ALINARAK daha da üzerine sizler ekleyerek yapmanızı diliyorum şu an.
*** Hep bizden beklemenize gerek yok.
*** Canı ne yapmak isteyen varsa yazsın
*** Herkes fikrini yazsın.
*** Gerisini getirin artık, Kurallara boğmayalım hayatımızı, Bende misafir olucam ama artık tehlikeli offroad yapmak istemiyorum. Yapmak istediğim cok daha farklı şeyler var önümde ve bunları yapmak için fazla vaktim yok.
*** Herşey offroad dan ibaret değil. Yürümek var Koşmak var, Fotoğraf cekmek var, Tüfenk Atmak var, Ata binmek var, Balık Tutmak var, Ben yapacaklarımı yazmaya devam edeceğim. Dileyen katılır Dileyen başka şeyler yapar. Darılma gücenme olmasın. Kalabalık olmak cok iyi değil. Ama birlik olmak cok güzel bir şey.
*** Ben işim gereği her hafta 1000-2000 Km L200 ile yol ve Arazi de Offroad yapıyorum zaten. Sadece abartmak istemiyorum.
*** Biraz da yürümem lazım. Çok kilo yaptım vermem lazım.
*** Siz sorun biz de cevap verelim. Yapıp yapmamak size kalsın
Bilmem Anlatabildim mi ?
Saygılarımla