Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan jeomad Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 8,847
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 650,037
Ynt: Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu

mesut kose' Alıntı:
Arkadaşlar Yedigöllerin zamanı geldi haberiniz ola.

@Mesut Bey;
Yedi göller hakkında biraz bilgi vereyim isterseniz;

Şu an tam vakti evet haklısınız,

*** Orada Kuru Fasulye Pişirmek Lazım
*** Kamp Malzemesi gidenlerin tam olması Lazım (Cadır, Mat, Şişme yatak, Uyku Tulumu,)
*** Ateş de Kabuklu ceviz atıp közün içine pişirmeyi ve kırıp yemeyi deneyin.
*** Semaver de Cay Keyfi Yapmak Lazım
*** Fotoğraf makinası ve Pilleri unutmamak Lazım.

Etiketler

Bu hafta sonu Düzce Offroad Grubunun yılın son yarış organizsayonu var
Bolu Düzce civarında;

Kalabalık bir etkinlik olur,
Gönlüm orda olmak istiyor.

Cumartesi sabah erkenden Bolu dan 50 Km uzakta olan 7 göllere gidip Pazar sabah da yarış Düzce yarışı da izlenebilir mesela
sonrada Ankara ya dönülebilinir

@ismail06

Arkadaşlar geçen haftaki etkinlikte aramızdan ayrılmak zorunda kalan İsmail bey (ismail06) kuzu cevirme katılım payını bırakarak ayrılmıştır.
Gösterdiği bu onurlu davranışından dolayı tekrar kendisine TEŞEKKÜR EDERİM.

jeomad' Alıntı:
Bu hafta sonu Düzce Offroad Grubunun yılın son yarış organizsayonu var
Bolu Düzce civarında;

Kalabalık bir etkinlik olur,
Gönlüm orda olmak istiyor.

Cumartesi sabah erkenden Bolu dan 50 Km uzakta olan 7 göllere gidip Pazar sabah da yarış Düzce yarışı da izlenebilir mesela
sonrada Ankara ya dönülebilinir

İyi fikir, neden olmasın.

murat bey düşüncelerinize saygı duyuyorum standart donanımlı aracımla bende offroad filan yapmıyorum doğada sadece gidilebilecek görülebilecek uç noktalara gitmeye ugraşıyorum semaverde bir çay demleyip bir göl kenarında bir ormanda yudumlarsam benim içinde tepe nokta bu oluyor.ne diyelim o zaman bir etlinlikte el sıkışmak üzere hoşçakalın.

jeomad' Alıntı:
@Orhan Bey;

*** Grubu SAVAŞ TANIR beyle SOHBET ederken kurduk,

*** Ersin GÜZEL ve Erkan NEZİR beyin destekleri ile bir hale getirdik.

*** Yapılmayanları arzuladık ve hemen yaptık,

*** Ben de Tekrar yeni aracımla tırmanmak istediğim tepeye tırmanıp iki aracımın arasındaki farkları gördüm. Yapmak istediklerimi yaptım.

*** Size bu etkinliğin ÖRNEK ALINARAK daha da üzerine sizler ekleyerek yapmanızı diliyorum şu an.

*** Hep bizden beklemenize gerek yok.

*** Canı ne yapmak isteyen varsa yazsın

*** Herkes fikrini yazsın.

*** Gerisini getirin artık, Kurallara boğmayalım hayatımızı, Bende misafir olucam ama artık tehlikeli offroad yapmak istemiyorum. Yapmak istediğim cok daha farklı şeyler var önümde ve bunları yapmak için fazla vaktim yok.

*** Herşey offroad dan ibaret değil. Yürümek var Koşmak var, Fotoğraf cekmek var, Tüfenk Atmak var, Ata binmek var, Balık Tutmak var, Ben yapacaklarımı yazmaya devam edeceğim. Dileyen katılır Dileyen başka şeyler yapar. Darılma gücenme olmasın. Kalabalık olmak cok iyi değil. Ama birlik olmak cok güzel bir şey.

*** Ben işim gereği her hafta 1000-2000 Km L200 ile yol ve Arazi de Offroad yapıyorum zaten. Sadece abartmak istemiyorum.

*** Biraz da yürümem lazım. Çok kilo yaptım vermem lazım.

*** Siz sorun biz de cevap verelim. Yapıp yapmamak size kalsın

Bilmem Anlatabildim mi ?

Saygılarımla
Emeklenmeden yürünmez. Daha emeklemeye bile başlamadı grup. ??? ??? ??? ???

jeomad' Alıntı:
*** Biraz da yürümem lazım. Çok kilo yaptım vermem lazım.
Hard enduroya başlayalım başkan bak nası kilo veriyosun hehehe ;D ;D ;D ;D

CE3_rbseatosky.jpg

murat abiye katılıyorum hersey offroad tan ibaret değildir başka etkinlikler ve sporlarda yapmak gerekir trakking (dağ yürüyüşü ) gibi trap atışı kamp ve kültürel gezi gibi bu tarz aktiviteler grup olarak düzenlenecektir murat abi extreme offroadı bırakmış olabilir normal diğer etkinliklere yine başkanlık yapacaktır umarım benim av sezonu acıldı tavşan ve keklik avında olcagım belli bir süre :smiley:

Esselamun aleyküm millet:smiley:
Yahu arkadaşlar kusura kalmayın evde misafirler var, malumu ali niz anne baba burdalar onlarla ilgileniyorum, bayram da sıkı bir tatil yaptık (gerçi ben ameleyim bayramlarda, hayvan pazarıydı,kesimdi vs:smiley: ) ailecek.Burayada çok yazamıyorum evde pc yok:smiley: Çocuklar büyüyene kadar eve pc sokmamaya çalışacağım.Tv yi bile atsam mı diyorum:smiley: Bu arada neler konuşuyorsunuz, neler kaynatıyorsunuz, hangi mecralardasınız arkadaşlar ve başkan Murat kardeşim...
-Şimdi bende konuya dilim döndüğünce birşeyler yazmaya çalışayım (Ersin dostum özetlemiş zaten bende biraz açayım)
-Murat başkan her zaman yaptığın gibi yine enteresan bir çıkış yaptın saygı duyarım.Ama a güzel kardeşim, a iyi arkadaşım biz zaten extrem offroad falan yapmıyoruz.Sen bu işe yıllarını vermişsin ;satndart l200 le extrem offroad mı olur?Ya da diğer standart araçlarla!Biz pikniğe ,kampa, yeni bir yer keşfine gidip gelirken yolda gördüğümüz küçük delereri, minik tepeleri 4X4 lerimiz marifeti ve senin gibi eskilerin kattığı tecrübelerle aşmaya azcık ruhumuzu gıdıklamaya çalışıyoruz hepsi bu!EXTREM OFF ROAF U BIRAKTIM dediğin zaman gördüğün gibi insanların kafası karıştı...
-Bu oluşumun başında aldığımız karar doğrultusunda zaten; amacımız sadece offroad değil atıcılık, atv gezisi, keşif gezisi, kamp atma, paıntboll a gitme, bovlıng, at ,binme, havalı tüfek müsabakası vs vs vs diye sıralamıştık zaten ve bunlar ilerideki etkinliklerde olacaktı zaten.E şimdi kalkıpta eline klavyeyi alıp ;Ben artık o işlerle uğraşacam, herşey offroad değil dediğin zaman dam üstünde saksağan oldu biraz.Zaten bunları konuşmuştuk.Neden sanki bir seyahata gidiyormuş havasında yazdın anlamadım:smiley:
---Temiz ,saygın, olgun , iyi niyetli 10-12 arkadaşı bir araya getirdik.Daha Bismillah:smiley:)) dur hele bir halt başarmış değiliz daha.Birşeyin zirvesinde de değiliz:smiley:Ne oldu yahu bir nefes alalım.Gurup otursun, sürekli gelen, arayıp soran, etkinliklere katılan taban oluşsun, 3-5 seneden vazgeçtim 1 sene bari adımız yürüsün:9 de sonra yaz böyle zor çözülebilen, suda erimiyen mesajlar:smiley:
---Velhasılı kelam sevgili arkadaşlar şu an Murat unutmuş olabilir ama ;şu offroad camiasında ne kadar selam verilmeyecek adam varsa hepsinin gözü üzerimizde.Şu an böyle bir olaya girmesini, zaten ilerki aşamada olası planlarımızı sanki köşesine çekilip tek ypacakmış gibi sunmasını (özel mesajla değil açık yüreklilikle) burdan kınıyorum.
---Madem bir işe soyunduk , sana başkan dedik, güzel insanlarla bir oluşuma girdik ve durumda şu ana kadar süper ötesi Allaha şükür lütfen ne sen ne başkası bu tür aktraksiyonlarda bulunmasın...
BAŞTA MURAT BAŞKAN OLMAK ÜZERE HERKESE SELAM VE SAYGILARIMLA OUTLAW...

Selamlar UFFROAD cu arkadaşlar,

ilgimi çekti,bakmadan geçemedim.. yapılanlar,kurulanlar,etkinlikler,idealler vs.vs. oldukça güzel. daha doğrusu güzel başlangıçlar.. ama gördüğüm zaten gerçek eski akım OFFROAD cu ruhu taşınamayan, yeni akım UFFROAD cu ruh akımına sahip bir grub sayılırsınız.. kendiiçinizdeki bu geçmişlik ise bencede oyun bozanlık.. extremi, soft u geçin.. içinizde bir arkadaşımız var, Alfonso lakablı ALP isminde.. bence siz gerçek anlamda "Hard Offrod" u onda görün derim.. dikkat edin, sorun anlatsın demedim, sadece görün ve onu izleyin dedim..
hatam ve kusurum var ise, affola.. benimkisi nacizane bir şahsi düşünceydi..

selam ve saygılar
Kemal Sarıgül

KEMALS42' Alıntı:
Selamlar UFFROAD cu arkadaşlar,

ilgimi çekti,bakmadan geçemedim.. yapılanlar,kurulanlar,etkinlikler,idealler vs.vs. oldukça güzel. daha doğrusu güzel başlangıçlar.. ama gördüğüm zaten gerçek eski akım OFFROAD cu ruhu taşınamayan, yeni akım UFFROAD cu ruh akımına sahip bir grub sayılırsınız.. kendiiçinizdeki bu geçmişlik ise bencede oyun bozanlık.. extremi, soft u geçin.. içinizde bir arkadaşımız var, Alfonso lakablı ALP isminde.. bence siz gerçek anlamda "Hard Offrod" u onda görün derim.. dikkat edin, sorun anlatsın demedim, sadece görün ve onu izleyin dedim..
hatam ve kusurum var ise, affola.. benimkisi nacizane bir şahsi düşünceydi..

selam ve saygılar
Kemal Sarıgül
Kemal bey dediğiniz gibi hardı soft u bırakalım da bence de doğada, 4x4 te, güzel insanlarla tabiata kaçışta mutluluğu aramaya devam bencede...
Bu arada Alp bu işin piridir.Mevlanaya demişler ne biliyorsun, hiçbirşey demiş.Alp le geçtiğimiz hafta yaptığımız uzun tel görüşmesinde aynısını söyledim.HİÇBİRŞEY bilmediğimizi bilmem çok mutlu ediyor beni dedim.Adam işi biliyor ve bir stil sahibi.En önemliside bu.
Katılımınız için teşekkürler.

outlaw06' Alıntı:
Doktor ne yaptın bayramda.Bayram yaptınmı? :smiley:))
Yok hocam yaw. Benim oğlan biraz hastalandı onla uğraştık. Ankara bekçiliği yaptık. Ustelikte hiç motor sportif faaliyet yapamadan geçirdik koca 5-6 günü.

Vallah gunu birlik bi gezi organize olsada gelsem diye baktım ama kimseden de ses çıkmadı :(

Monti' Alıntı:
Yok hocam yaw. Benim oğlan biraz hastalandı onla uğraştık. Ankara bekçiliği yaptık. Ustelikte hiç motor sportif faaliyet yapamadan geçirdik koca 5-6 günü.

Vallah gunu birlik bi gezi organize olsada gelsem diye baktım ama kimseden de ses çıkmadı :(
Abi çok geçmiş olsun.yahu benim uşaklarda son 2 aydır afedersin bir isal bir kusma sırayla gelip gelip gidiyor.Doktora gidiyorum bir çeşit toz veriyor.Salgın varmış...Bayramın 4. günü aslında beypazarında organizasyon vardı ama misafirleri var gidemedim.Murat başkan yazmıştı gidiyorum diye takılsaydın.Neyse canavarı öp abi geçmişler olsun...

Sevgili dostlar 2-3-4 kasımda düzcede offroad oyunları var.Çok güzel etkinlik yapıyorlar.Ben 22-23 eylüldekine gitmiştim.Ben büyük ihtimal gidemiyorum ama kamp özleyene tavsiye ederim.Birkaç fotosunu atmaya çalışayım 22-23 eylülde gittiğim etkinlikten...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,764
Kayıtlı Üye Sayımız
166,583
Kaydolan Son Üyemiz
onurcagritosun

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR