Ynt: Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu
Esselamun aleyküm millet
Yahu arkadaşlar kusura kalmayın evde misafirler var, malumu ali niz anne baba burdalar onlarla ilgileniyorum, bayram da sıkı bir tatil yaptık (gerçi ben ameleyim bayramlarda, hayvan pazarıydı,kesimdi vs
) ailecek.Burayada çok yazamıyorum evde pc yok
Çocuklar büyüyene kadar eve pc sokmamaya çalışacağım.Tv yi bile atsam mı diyorum
Bu arada neler konuşuyorsunuz, neler kaynatıyorsunuz, hangi mecralardasınız arkadaşlar ve başkan Murat kardeşim...
-Şimdi bende konuya dilim döndüğünce birşeyler yazmaya çalışayım (Ersin dostum özetlemiş zaten bende biraz açayım)
-Murat başkan her zaman yaptığın gibi yine enteresan bir çıkış yaptın saygı duyarım.Ama a güzel kardeşim, a iyi arkadaşım biz zaten extrem offroad falan yapmıyoruz.Sen bu işe yıllarını vermişsin ;satndart l200 le extrem offroad mı olur?Ya da diğer standart araçlarla!Biz pikniğe ,kampa, yeni bir yer keşfine gidip gelirken yolda gördüğümüz küçük delereri, minik tepeleri 4X4 lerimiz marifeti ve senin gibi eskilerin kattığı tecrübelerle aşmaya azcık ruhumuzu gıdıklamaya çalışıyoruz hepsi bu!EXTREM OFF ROAF U BIRAKTIM dediğin zaman gördüğün gibi insanların kafası karıştı...
-Bu oluşumun başında aldığımız karar doğrultusunda zaten; amacımız sadece offroad değil atıcılık, atv gezisi, keşif gezisi, kamp atma, paıntboll a gitme, bovlıng, at ,binme, havalı tüfek müsabakası vs vs vs diye sıralamıştık zaten ve bunlar ilerideki etkinliklerde olacaktı zaten.E şimdi kalkıpta eline klavyeyi alıp ;Ben artık o işlerle uğraşacam, herşey offroad değil dediğin zaman dam üstünde saksağan oldu biraz.Zaten bunları konuşmuştuk.Neden sanki bir seyahata gidiyormuş havasında yazdın anlamadım
---Temiz ,saygın, olgun , iyi niyetli 10-12 arkadaşı bir araya getirdik.Daha Bismillah
)) dur hele bir halt başarmış değiliz daha.Birşeyin zirvesinde de değiliz
Ne oldu yahu bir nefes alalım.Gurup otursun, sürekli gelen, arayıp soran, etkinliklere katılan taban oluşsun, 3-5 seneden vazgeçtim 1 sene bari adımız yürüsün:9 de sonra yaz böyle zor çözülebilen, suda erimiyen mesajlar
---Velhasılı kelam sevgili arkadaşlar şu an Murat unutmuş olabilir ama ;şu offroad camiasında ne kadar selam verilmeyecek adam varsa hepsinin gözü üzerimizde.Şu an böyle bir olaya girmesini, zaten ilerki aşamada olası planlarımızı sanki köşesine çekilip tek ypacakmış gibi sunmasını (özel mesajla değil açık yüreklilikle) burdan kınıyorum.
---Madem bir işe soyunduk , sana başkan dedik, güzel insanlarla bir oluşuma girdik ve durumda şu ana kadar süper ötesi Allaha şükür lütfen ne sen ne başkası bu tür aktraksiyonlarda bulunmasın...
BAŞTA MURAT BAŞKAN OLMAK ÜZERE HERKESE SELAM VE SAYGILARIMLA OUTLAW...