Kumsallarda foto çekip yayınlamak he!Vicdansız GökhanYakışır kardeş doya doya eğlen...
Bu sene 2 kere sahile inmek nasip oldu.Birinde 3 gün yağmurla, diğerinde 2 gün iş-güçle uğraştık.Özledim valla
Mesut abi, Salih abi dün sohbet harikaydı.Sizde gitseydiniz dün akşam yemeği yalnız yiyecektim kendimle başbaşa)))))))))))))))))))))))Öldüüm gülmekten))))))..İncik güveci işini ayarlayın da damaklarınızı zevkten tavan yaptırayım))
Mesut abi, Salih abi dün sohbet harikaydı.Sizde gitseydiniz dün akşam yemeği yalnız yiyecektim kendimle başbaşa)))))))))))))))))))))))Öldüüm gülmekten))))))..İncik güveci işini ayarlayın da damaklarınızı zevkten tavan yaptırayım))
Bizim sitenin (ev) her yıl Ramazan ayında geleneksel olarak yaptığı toplu imece usulu iftar yemeğini dün kapıya asmışlar Cumartesi diye,ben de dün Cumartesi bana uygun dedim.
Sözümün arkasındayım Cumartesi dedikse Cumartesi ben gelirim,siteninkine gidemeyiz artık.
Sizin için de uygunsa Cumartesi buluşalım.
Selamlar.
Sitede toplu iftar oradaki ilişkiler açısından gereklilik ve katılım arz ediyorsa, biz her zaman buluşuruz abi, sadece konuştuk dün akşam.Belki yengemin ve senin senede 1 kere sofraya oturmak arzusu duyduğu kankaları vardır sitedeSen makul karar neyse ona uy
Aleyküm Selam Turgay Kardeş.
Mesut abiye katılıyorum.Ben haftaya İstanbul da olacağım ama herhalde Otelden hiç çıkamam.
Ne yapalım camdan görüntüsü de yeter. ???
Selamlar...
Aleyküm Selam Turgay Kardeş.
Mesut abiye katılıyorum.Ben haftaya İstanbul da olacağım ama herhalde Otelden hiç çıkamam.
Ne yapalım camdan görüntüsü de yeter. ???
Selamlar...
Numan bey,
Nazik davetiniz için çok teşekkür ederim.Biz yaklaşık bir hafta Bostancı Green Park Otelde eğitim toplantısında olacağız.
Bizim toplantılar son derece yorucu ve yoğun geçiyor,her akşamına da bir program koyuyorlar.
Fırsat bulabilirsem sizinle tanışmaktan mutluluk duyarım.
Görüşmek ümidiyle.
Selamlar,saygılar.
Pardon Mesut abi,Açlığın getirmiş olduğu psikoloji ile ne yaptığımı bilemedim,onümde olsalar belki hepsini yiyebilirdim.(iftarda yani) ;D
Ama çok güzeller değil mi? : :
Mesut abi Pilavdan dönenin kaşığı da kırılsın,çatalı da lakin bu sitede ki geleneksel iftar buluşması beni zor duruma soktu.
Sitedeki yılda 1 kez yapılıyor imece usulu herkes birşeyler hazırlayıp bahçede iftar yapıyoruz,sosyal yönden iyi oluyor malumçağımızda komşuluk ilişkileri çok zayıf.
Diğer yandan size sözüm var,dönmek istemiyorum.
Bana siz bir akıl verin Savaş abiyle beraber.
Ne yapayım?
Dostlarıma mı geleyim komşularıma mı gideyim? ??? ??? ???
Fena arada kaldım.
Selamlar...