Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan jeomad Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 8,847
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 652,036
Ynt: Ankara Offroad Ve Outdoor Etkinlikleri Grubu

Erkan Nezir kardeşim ;Gurupça yaptıklarımız konusunda yazdığım metinleri tekrarın için yürekten teşekkürler.Hassasiyetin için sana bir teşekkür gönderiyorum kardeşim.Arada bilgi tazelemesi, sayfamızı izleyen dostlara bu tür metinler yazmamı takan yok zaten:smiley:))
-Gurupta sayfamıza bir kere MERHABA yazana dahi teşekkür ettiğim metinlerden sadece biri bu:smiley:Ula arkadaş biride kalkıp bir gün ; yahu bak bu adam neler yapıyor demedi bu gurupta:smiley:Tanımadığım adamlardan takdir üstüne takdir alıyorum bir günde guruptan biri; birbirimizi asla tanımayan adamlardık şimdi gidip bir evde 12-13 kişi sabahlıyoruz, halı saha maçları oynuyoruz bu adamın fikri, paıntboll oynuyoruz bu adamın fikri, 40 a yakın 10 tanesi büyük etkinlik düzenledin.Gece yarıları toplantılar düzenledin.......doğum günü, çocuk görme............vs sağol....................... demedi yahu:smiley:))))))))))))))))İnanın artık gülüyorum.Arada bir gönül alma; başkan nbr falan:smiley:(ve asla bir teşekkür, sağol filan beklemiyorum şu saatten sonra.ağzımla istedim neremle içim derler ya:smiley: )
-Kimse de alınmasın vallaha, marifet iltifata tabiidir derler.Sanki şu yaşananlar, bir araya gelmeler, yapılanlar yerden bitiyor:smiley:Yahu ben sırf katılıyorsunuz diye dahi en az ;15-20 teşekkür metni yazdım gurup üyelerine:smiley:Sırf eğlenmeye geliyorsunuz diye:smiley:
-Herkese tekrar guruba katılımları, etkinliklere katılımları teveccühleri için kalpten teşekkürler.Siz olmazsanız elbette bu gurupta olmaz:smiley:)) (insan doluyor valla bazen.Eeeee herkes samimi oldu artık.eskiden pardon isim neydi diyordunuz ya birbirinize)

Etiketler

----*-Bu arada 312 paıntboll daki esnaflıktan bi haber; bize kendi er leri muamelesi yapan iki arkadaşı burdan kınamakla beraber bir daha orya gidilmemesi gerek diye düşünüyorum.Yatın şınav çekin falan demediler şükür.Saygıyı, güler yüzü, esnaflığı bilen başka bir alan bulunabilir.Başta organizeyi yapan Salih ve diğer abilerimizinde bir fikri olacaktır .

Savaş Cherokee' Alıntı:
----*-Bu arada 312 paıntboll daki esnaflıktan bi haber; bize kendi er leri muamelesi yapan iki arkadaşı burdan kınamakla beraber bir daha orya gidilmemesi gerek diye düşünüyorum.Yatın şınav çekin falan demediler şükür.Saygıyı, güler yüzü, esnaflığı bilen başka bir alan bulunabilir.Başta organizeyi yapan Salih ve diğer abilerimizinde bir fikri olacaktır .

Öncelikle herkese selamlar ve iyi hafta sonları diliyorum...
Savaş abi grup için yaptıkların ve özverin tartışılmaz, gerçekten büyük emek ve zaman harcayarak oluşturduğun güzel organizasyonlarda güzel ve kaliteli insanların bir araya gelmiş olmasıda şahsım ve grubumuz adına mutluluk verici.
Bu gruba girmeden öncede burada bulunan herkesin bir hayatı, eşi, dostu vardı elbette ama ANOFF'tan sonra benim iş ve aile hayatımdan sonra birde ANOFF oldu... Bir çok abimle ve kardeşimle (Gerçekten abi ve kardeş olarak görüyorum ) haftada en az 3-4 gün bir araya gelerek güzel ve eğlenceli vakit geçiriyorum.

Paintball konusunda ise; daha önce bu oyunu hiç oynamamış birisi olarak daha kaliteli ve güzel parkurları olan başka bir mekan araştırabiliriz diye düşünüyorum... Katılan tüm abilerimize, kardeşlerimize ve değerli ailelerine teşekkür ediyorum...

Selam ve Saygılarımla....

Başkan sen bitanesin yaw, hemen hemen her etkinlikten sonra özellikle sana teşekkür ediyoruz zaten, ayrıca grup içindeki arkadaşların seninle olan samimiyetleri ve teveccühleri de her bir arkadaşımızın gözlerinden okunuyor zaten.

İnanmıyorsan bak Salih'in Gözlerine :smiley:

IMG_3600.JPG

Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu

Çok eğlenceli olmuş, kontenjanın çabuk dolmasından dolayı kaçırdık saglık olsun ikinci paintball turnuvasına artık. Bu arada Murat halisaha listesini açta isim yazalım:smiley:
Herkese iyi haftasonları diliyorum.

bana nasıl kıydınızda vurdunuz beni.. şu tipime bak.. :( hakkatten deli gibiyim :D

DELÄ° BURAK.JPG

Bende resimler bu kadar, bu organizasyonu başarılı bir şekilde hayata geçiren Sevgili Salih Özen arkadaşımıza ve grubun bu kıvama gelmesi için ne kadar emek harcadığını özellikle benim çok iyi bildiğim Sevgili Savaş Başkana ve faaliyetlerimize katılan bizi hiç bir zaman yalnız bırakmayan değerli grup üyelerimize çök teşekkür ederim.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,790
Kayıtlı Üye Sayımız
166,604
Kaydolan Son Üyemiz
mehmedoah

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR