Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan jeomad Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 8,847
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 652,039
Ynt: Ankara Offroad Ve Outdoor Etkinlikleri Grubu

Paintball bence çok harikaydı vede çok keyifli geçti her şeye rağmen zaten amaç beraber olmaktı
Bu arada dün geceye katılarak ve bu organizasyonda emeği gecen tüm dostlara teşekkür ederim .

Savaş Başkan bazen de emeğin karşılığını sonuçlarla alınır çıkan güzel sonuçlar o emeğin sonucudur budur bence zevek veren
Ha burada senin emeğin gözardı edilemez en büyük teşekkürü ise bu kadar değerli insanı bir araya bunca zaman toplayabilmek zaten başarının en büyüğü sen zafer kazanmışsın bile bazen bakışlar bazen candan sarılmalar her şeyi ifade eder .Bence bu kadar insan bir arada olarak bunun cevabını veriyor .

BÜYÜK BAŞAKAN SAVAŞ BAŞKAN

Etiketler

Savaş Cherokee' Alıntı:
Erkan Nezir kardeşim ;Gurupça yaptıklarımız konusunda yazdığım metinleri tekrarın için yürekten teşekkürler.Hassasiyetin için sana bir teşekkür gönderiyorum kardeşim.Arada bilgi tazelemesi, sayfamızı izleyen dostlara bu tür metinler yazmamı takan yok zaten:smiley:))
-Gurupta sayfamıza bir kere MERHABA yazana dahi teşekkür ettiğim metinlerden sadece biri bu:smiley:Ula arkadaş biride kalkıp bir gün ; yahu bak bu adam neler yapıyor demedi bu gurupta:smiley:Tanımadığım adamlardan takdir üstüne takdir alıyorum bir günde guruptan biri; birbirimizi asla tanımayan adamlardık şimdi gidip bir evde 12-13 kişi sabahlıyoruz, halı saha maçları oynuyoruz bu adamın fikri, paıntboll oynuyoruz bu adamın fikri, 40 a yakın 10 tanesi büyük etkinlik düzenledin.Gece yarıları toplantılar düzenledin.......doğum günü, çocuk görme............vs sağol....................... demedi yahu:smiley:))))))))))))))))İnanın artık gülüyorum.Arada bir gönül alma; başkan nbr falan:smiley:(ve asla bir teşekkür, sağol filan beklemiyorum şu saatten sonra.ağzımla istedim neremle içim derler ya:smiley: )
-Kimse de alınmasın vallaha, marifet iltifata tabiidir derler.Sanki şu yaşananlar, bir araya gelmeler, yapılanlar yerden bitiyor:smiley:Yahu ben sırf katılıyorsunuz diye dahi en az ;15-20 teşekkür metni yazdım gurup üyelerine:smiley:Sırf eğlenmeye geliyorsunuz diye:smiley:
-Herkese tekrar guruba katılımları, etkinliklere katılımları teveccühleri için kalpten teşekkürler.Siz olmazsanız elbette bu gurupta olmaz:smiley:)) (insan doluyor valla bazen.Eeeee herkes samimi oldu artık.eskiden pardon isim neydi diyordunuz ya birbirinize)

alıp kırsalar kalemimi kanımla yazarım sevdiğimi abilerin gülü...

Savaş Cherokee' Alıntı:
Erkan Nezir kardeşim ;Gurupça yaptıklarımız konusunda yazdığım metinleri tekrarın için yürekten teşekkürler.Hassasiyetin için sana bir teşekkür gönderiyorum kardeşim.Arada bilgi tazelemesi, sayfamızı izleyen dostlara bu tür metinler yazmamı takan yok zaten:smiley:))
-Gurupta sayfamıza bir kere MERHABA yazana dahi teşekkür ettiğim metinlerden sadece biri bu:smiley:Ula arkadaş biride kalkıp bir gün ; yahu bak bu adam neler yapıyor demedi bu gurupta:smiley:Tanımadığım adamlardan takdir üstüne takdir alıyorum bir günde guruptan biri; birbirimizi asla tanımayan adamlardık şimdi gidip bir evde 12-13 kişi sabahlıyoruz, halı saha maçları oynuyoruz bu adamın fikri, paıntboll oynuyoruz bu adamın fikri, 40 a yakın 10 tanesi büyük etkinlik düzenledin.Gece yarıları toplantılar düzenledin.......doğum günü, çocuk görme............vs sağol....................... demedi yahu:smiley:))))))))))))))))İnanın artık gülüyorum.Arada bir gönül alma; başkan nbr falan:smiley:(ve asla bir teşekkür, sağol filan beklemiyorum şu saatten sonra.ağzımla istedim neremle içim derler ya:smiley: )
-Kimse de alınmasın vallaha, marifet iltifata tabiidir derler.Sanki şu yaşananlar, bir araya gelmeler, yapılanlar yerden bitiyor:smiley:Yahu ben sırf katılıyorsunuz diye dahi en az ;15-20 teşekkür metni yazdım gurup üyelerine:smiley:Sırf eğlenmeye geliyorsunuz diye:smiley:
-Herkese tekrar guruba katılımları, etkinliklere katılımları teveccühleri için kalpten teşekkürler.Siz olmazsanız elbette bu gurupta olmaz:smiley:)) (insan doluyor valla bazen.Eeeee herkes samimi oldu artık.eskiden pardon isim neydi diyordunuz ya birbirinize)

Başkana bir snickers verelim assoliste bağlamış defalarca sağol dedik varol dedik demeye de devam ederiz tüm çabaların için teşekkürler başkan Allah birliğimizi beraberliğimizi bozmasın. Seviyoruzzz ulennn:smiley:)

Bu gün çok bereketli bir gündü benim için öğleden sonraki sınavım bittikten sonra köye gittim ve akşam 17.30 da dönüş yolunda önce bu yılkı atlarına rastladım Kasımlar köyünde :smiley:

P5050023.JPG

P5050024.JPG

P5050025.JPG

P5050026.JPG

Sonrasında bu manda ve yavrusu malak çıkıverdi ama akşamın ışığının yetersizliği ve ters ısıktan dolayı makine sorun cıkar dı ve ikisini aynı karede almayı başaramadım bir kac manda daha fotoğrafladım

P5050030.JPG

P5050031.JPG

P5050032.JPG

ve bu sincapcık cıkıverdi ve aracımının altında kalmaktan son anda kurtuldu ve can havli ile nefes alırken bir kayanın üstünde yine uzak kaldı öncesinde yakından bir poz daha cekme fırsatım oldu fakat gün ışığı yeterli olmayınca ve flaşı acmayı unuttuğumdan çok bulanık cıkmış bu yüzden paylaşmıyorum

P5050041.JPG

Bu günün süprizleri hala bitmemişti yolda bu koyunlarla kuzularına rastladım, kuzular annelerinin yanında hoplaya zıplaya koşuyorlardı ve takıldım peşlerine :smiley:

P5050046.JPG

Geride kalanı kurt kapar misali bu oğlağı kapmayı düşündüm bir an, okadar tatlıydıki sonrasında kaptım da önüne geçip biraz sevdikten sonra annesinin yanına ait olduğu yere tekrar bıraktım :smiley:

P5050051.JPG

Koyunları ağıla kadar takip ettik ama karşımıza bu azman çıktı tabi arac tan inemedik koyunların sahibi gelene kadar

P5050057.JPG

Ve bir kaç kilo et kaybetme riskini alarak ağıla girdik, muhteşemdi koyunlar kuzular keçiler oğlaklar ve iceride bir süpriz daha vardı benim için :smiley:
Hadi süprizi bulun bende devamını getireyim turgay bey, eda hanım buradasınız değilmi pc acık bırakıp gitmediniz :smiley: :smiley:

P5050058.JPG

Günaydın arkadaşlar yarın akşam için güncel halı saha listemizi açalım;

1-Murat Özbay
2-Salih özen
3-Burak Mehmet üçkol
4-Dinçer Izzet Canol
5-Savaş Cherokee
6-Tolga Ören
7-Murat Ünver
8-Murat Abi (Murat Ünver)

Günaydın Arkadaşlar, iyi haftalar hepinize :smiley:

Dün önce Eymir, sonra da Kutsal tepe'deydim epey bi süre. Doruk ile uçurtma uçurduk. Bizden gelen giden olmadı epey bi bakındım etrafa ama...

günaydın arkadaşlar 2013 amatör telsizcilik sınavı için son başvuru 10/05/2013 c sınıfı belge almak çok zor deyil 48 sayfa okunsa akılda kalır 50 puan almak yeterli ben sahsen başvuru yaptım http://www.kiyiemniyeti.gov.tr/default.aspx?pid=148

serdar06' Alıntı:
Günaydın Arkadaşlar, iyi haftalar hepinize :smiley:

Dün önce Eymir, sonra da Kutsal tepe'deydim epey bi süre. Doruk ile uçurtma uçurduk. Bizden gelen giden olmadı epey bi bakındım etrafa ama...

Günaydın..
Dün biz gelicektik ama hafif esinti olunca evin etrafında gezdireim İpek bebeği dedik. iyikide öyle yapmışız. Bizim evin etrafıda ne güzelmiş :D Tavuz kuşları gördük keçiler ceylanlar kazlar ördekler köpek balıkları midilliler vs gördük hemde hepsi evimize 150 mt mesafedeymiş... Sözde İpek hanımı gezdirdik ama biz daha çok eğlendik..
https://www.facebook.com/media/set/?set=a.10152435268456686.1073741828.565316685&type=3

mozbay1907' Alıntı:
Günaydın arkadaşlar yarın akşam için güncel halı saha listemizi açalım;

1-Murat Özbay
2-Salih özen
3-Burak Mehmet üçkol
4-Dinçer Izzet Canol
5-Savaş Cherokee
6-Tolga Ören
7-Murat Ünver
8-Murat Abi (Murat Ünver)
Mesut abi yok.. olmassa bende oynamam :D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,790
Kayıtlı Üye Sayımız
166,604
Kaydolan Son Üyemiz
mehmedoah

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR