mozbay1907
Kamp III
Ynt: Ankara Offroad Ve Outdoor Etkinlikleri Grubu
Arkadaşla polemiğe girmek istemiyorum
Arkadaşla polemiğe girmek istemiyorum
uyarsa çatışmaya girelim,mozbay1907' Alıntı:Arkadaşla polemiğe girmek istemiyorum
Ben o zaman akşam gelirken tedarikli geleyimburak mehmet' Alıntı:uyarsa çatışmaya girelim,
mustafasever' Alıntı:Burak kardeş bu resimler bu söylemler birbirinizi kuruyorsunuz akşama vallaha korkmaya başladım olmassa murtla ikiniz yan sahada bire bir çatışın olmazmı
mozbay1907' Alıntı:Ben o zaman akşam gelirken tedarikli geleyim
Sende cımbız felan al yanına saçmaları toplarken iyi olur ben öyle boyayla felan uğraşamamburak mehmet' Alıntı:tabi ilk yardım malzemesi getir kendine.. tentürdüyot (böylemi yazılıyor bilmiyorum ama ) gazlı bez dört tane ince tahta bi paket alçı getir...
Hayırlı Cumalar kardeşim..mozbay1907' Alıntı:Sende cımbız felan al yanına saçmaları toplarken iyi olur ben öyle boyayla felan uğraşamam
mişok mişok mu ?burak mehmet' Alıntı:Evin heryerinde börtü böcük olur..salyongazlar gelir mişok mişok demek zorunda kalırız..
erka' Alıntı:mişok mişok mu ?
Savaş Cherokee' Alıntı:Sevgili dostlar, abilerim,kardeşlerim, kıymetli ANOFF üyeleri ve takipçilerimiz;
ANOFF 11. büyük etkinliğinde kısmetse TRAP atışı yapılacaktır.İlklere imza atan gurubumuz yine bir ilki gerçekleştirecek.19 Mayıs pazar günü karataş dağına gideceğiz.Etkinlik aileli olup ilk defa etkinliğimize katılmak isteyen 4X4 sahipleri aileleri ile beraber katılabilirler.Şimdiden tüm dostlara duyurulur.
-Her etkinlik gibi bu etkinliğimizde de alkol kesinlikle yasaktır.
-Genel geçer ahlak kuralları, konvoy kuralları her zamanki gibi olmazsa olmazlarımızdandır.
-Piknik alanında offroad yapmak, araç kullanmak kesinlikle yasaktır.
-Mesut Köse tarafından belirlenecek alan dışında offroad yapmak, aracını kırıcı hareketlerde bulunmak, tehlikeli pozisyonlar oluşturmak yapmadığımız ve istemediğimiz hareketlerdir.
-Büyük etkinliklerimiz aileli olup daha evvel gurubumuz içerisinde bulunmamış olan 4X4 sahibi ailelere de açıktır.Lakin tanıştıktan sonra;gurup yönetiminin onayından geçmesi şartıyla ilerde tüm etkinliklere,spontanlara, ara buluşmalara katılınabilir.
-Gerçek bir dostluk, samimiyet, sevgi ortamı oluşturmuş olduğumuz gurubumuza yeni katılacak arkadaşların, ailelerin de; 30-40 kişi içerisinde 3-5 kişi ile samimi olabilmesini, insan ilişkisi kurabilmesini diler, böyle düşünen arkadaşları her zaman gurubumuza bekleriz.
Herkese selam ve saygılar.ANOFF
harbiden mişok mişok ne yahuserdar06' Alıntı:mişok mişok nedir abi