Ynt: Ankara Offroad Ve Outdoor Etkinlikleri Grubu
Dcanol' Alıntı:
Tekrar doğum günün kutlu olsun başkan.
Şunu bütün samimiyetimle söylüyorum ki; herbirinize tek tek dost derken, arkadaş derken, güzel bir ortam kurduk derken yüreğimin ta içinden söylediğimi dün bir kere daha anladım.
-İyiki Murat Balcıyla bu gurubu kurmuşuz
-İyiki o gittiği halde ben devam demişim
-İyiki Allaha çok şükür tek tek seçilmiş gibi insanlar çıktı karşıma
-İyiki size aksettirmediğim birçok zorluğa rağmen pes etmemişim devam demişim
-İsim isim yazmak istiyorum gurubu ama, insanlık hali; olur ya bir abimi, kardeşimi unuturum diye korkuyorum!Kısaca ANOFF diyelim o zaman;
Allah sizin, ailenizin, sevdiklerinizin, sizi sevenlerin vücuduna sağlık, kalbine inanç, çevresine HAKİKİ DOSTLAR, cebine bol bereketli ve keyifle yiyebileceği hayırlı bol bol para, sıhhat afiyet dolu bir ömür, kazasız belasız sıkıntısız, her türlü musibetten beladan, gözden nazardan, hasetçiden uzak,darlıktan uzak bir ömür nasip etsin inşallah.Şeytan işi musibet alışkanlıklardan ziyade; en güzel offroad, gezi, piknik, outdoor, spor etkinliklerinide kazasız belasız sevdiklerimizle ve aramızdan hiçbir arkadaşımıza; keşke gitmeseydi, özlemeseydik dedirtmeden sonuna kadar yaşatsın inşallah
Not;Neden arada sizlere dua ediyorum?
Peygamberimiz arkadaşlarına; günahsız kalple dua edin demiş.Arkadaşlarıda nasıl olacak?hepimiz günahkarız, insanız demiş.
Peygamberimiz de; birbirinize dua edin demiş.Sizin günahınız diğerinin günahı olmadığından, edilen dua günahsız biri tarafından edilmiş olur demiş.
O halde arada burda yazmasak ta birbirimize dua edelim ki günahsız kalple birbirimize duamız kabul olur