Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan jeomad Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 8,847
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 651,980

Etiketler
Ynt: Ankara Offroad Ve Outdoor Etkinlikleri Grubu

Merhaba,
Dün gayet keyifli bir maç oldu başta organizatör Murat olmak üzere tüm ANOFF'a katkılarından dolayı teşekkürler, saatin geriye alınması da çok isabetli oldu, yoksa maç sonrası gün paso mesaiye takacaktık.
Selamlar.

Turgay Vitara' Alıntı:
Merhaba,
Dün gayet keyifli bir maç oldu başta organizatör Murat olmak üzere tüm ANOFF'a katkılarından dolayı teşekkürler, saatin geriye alınması da çok isabetli oldu, yoksa maç sonrası gün paso mesaiye takacaktık.
Selamlar.
Asıl ben teşekkür ediyorum organizatör olayıda güzelmiş diyorum hep bizim organizasyon işine girmemiz lazım :smiley:

Paintboll Listesi

1. Savaş Cherokee
2. Salih özen
3. Murat Özbay
4. Burak Mehmet üçkol
5. Dinçer Izzet Canol
6. Mesut KÖSE
7. TC Akın İlerisoy
8. TC Atilla Ilerisoy
9. Açelya Çiçekçilik Veysel Ürün
10. Umutcan Akbay
11. Murat Ünver
12. Erdem Özkoçak
13. Tolga Örnek
14. TC Ersin Güzel
15. Mustafa Sever ( Yeni Mustafa abi)
16. Mustafa Abi (eski Mustafa abi)
17. Şener Güleç

Listemiz kapanmıştır. listede adı olupta gelmeyecek olanlar lütfen bildirsinler.
önümüzdeki hafta içi akşam saatlerinde düşünüyoruz.
Kesin zaman ve yer bildirilecektir.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-jeep-mat-siyah-kare-kasa-122890093/detay/
Abilerim kardeşlerim dostlarım ilanı vermiş bulunmaktayım :smiley:

mozbay1907' Alıntı:
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-jeep-mat-siyah-kare-kasa-122890093/detay/
yaşına göre inanılmaz dirilikteyse 'inanmıyorum'.inanılmazsa neden inanayım?
:smiley:))Ben bir kere bir araca ilan verdiğimde; 'arka koltuklara hemen hemen hiç oturulmamış bile' yazmıştım:smiley:
Beni de bir arkadaş uyarmıştı.ilan verirken oluyor böyle çıkışlar.
Hayırlı satışlar hayırlı müşteriler kardeşim

mozbay1907' Alıntı:
ŞARZ SİNOMASIYLA,BORDE DERİ DÖŞEMELERİ ayrı satmak istersen görüşelim...

Teyy Allahım... ben konuşamıyorum bu bebede yazamıyor :D

:smiley:)) Düzeltmeleri yaptım bakalım saolun gözümden kaçmış çok karasız ilan verdiğim için sanırım :smiley:

Tekrar doğum günün kutlu olsun başkan.

image.jpg

image.jpg

image.jpg

image.jpg

image.jpg

benim tipe bi bak hele Allah ım düşman başına deliyede benziyom cinede benziyom...

CÄ°N.jpg

Dcanol' Alıntı:
Tekrar doğum günün kutlu olsun başkan.
Şunu bütün samimiyetimle söylüyorum ki; herbirinize tek tek dost derken, arkadaş derken, güzel bir ortam kurduk derken yüreğimin ta içinden söylediğimi dün bir kere daha anladım.
-İyiki Murat Balcıyla bu gurubu kurmuşuz
-İyiki o gittiği halde ben devam demişim
-İyiki Allaha çok şükür tek tek seçilmiş gibi insanlar çıktı karşıma
-İyiki size aksettirmediğim birçok zorluğa rağmen pes etmemişim devam demişim
-İsim isim yazmak istiyorum gurubu ama, insanlık hali; olur ya bir abimi, kardeşimi unuturum diye korkuyorum!Kısaca ANOFF diyelim o zaman;
Allah sizin, ailenizin, sevdiklerinizin, sizi sevenlerin vücuduna sağlık, kalbine inanç, çevresine HAKİKİ DOSTLAR, cebine bol bereketli ve keyifle yiyebileceği hayırlı bol bol para, sıhhat afiyet dolu bir ömür, kazasız belasız sıkıntısız, her türlü musibetten beladan, gözden nazardan, hasetçiden uzak,darlıktan uzak bir ömür nasip etsin inşallah.Şeytan işi musibet alışkanlıklardan ziyade; en güzel offroad, gezi, piknik, outdoor, spor etkinliklerinide kazasız belasız sevdiklerimizle ve aramızdan hiçbir arkadaşımıza; keşke gitmeseydi, özlemeseydik dedirtmeden sonuna kadar yaşatsın inşallah:smiley:
Not;Neden arada sizlere dua ediyorum?
Peygamberimiz arkadaşlarına; günahsız kalple dua edin demiş.Arkadaşlarıda nasıl olacak?hepimiz günahkarız, insanız demiş.
Peygamberimiz de; birbirinize dua edin demiş.Sizin günahınız diğerinin günahı olmadığından, edilen dua günahsız biri tarafından edilmiş olur demiş.
O halde arada burda yazmasak ta birbirimize dua edelim ki günahsız kalple birbirimize duamız kabul olur:smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,788
Kayıtlı Üye Sayımız
166,603
Kaydolan Son Üyemiz
Enes Güllü

SON KONULAR

Geri