Kızım sana söylüyorum kumacım sen anlamozbay1907' Alıntı:Fotolara dikkat et bebişim bende varım hatun çekmiş iphoneda dik çektiğin fotoları gezenbilire attıgın zaman direk öle bi sıkıntı var
iroqua' Alıntı:Sevgili ANOFF ailesi; daha önce konuştuğumuz, kampta tekrar sohbetini yaptığımız ;Işık Dağı ÇanLı köyünde bulunan evime siz değerli arkadaşlarımı davet ettiğim tarih biliyorsunuz ki bu c.tesi dir.Bu c.tesi akşam köye gidip, evimde konaklayıp sabah 9 da zorlu bir keşif gezisine başlayacaz.3 araç ta 9 kişi veya 4 araçta 12 kişi civarı gidersek masrafları minimuma düşürüp ,gece sohbeti koyulaştırabiliriz..Davetime katılacak arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim
LİSTE
1, Erkan Nezir
2, Savaş Tanır
3, Mesut Köse
4, Akın İlerisoy
5, Atilla İlerisoy
6, Burak M Üçkol
7, Dinçer İ. Canol
8, Erkan Eroğlu
9, Erem Ergüder
10, Orhan baba
11, Eflatun abi
Günaydın büyüğüm...erka' Alıntı:gününüz aydın işleriniz yolunda cumanız mubarek olsun ANOFF
kardeşim BURAK iyiki 1950 de doğmamışsın sensiz çok eksik olurmuş o zaman ANOFFburak mehmet' Alıntı:Günaydın büyüğüm...
o ne güzel bir şe bu nikelaj...
ben hatalı bir dönemde doğmuşum. maksimum 1950 de doğsam bu canavarların hepsiyle tanışırdım ne güzel
mozbay1907' Alıntı:Salih abi yarın yoklamaya gidiyomusun günlerden şaşmaz yarın
erka' Alıntı:kardeşim BURAK iyiki 1950 de doğmamışsın sensiz çok eksik olurmuş o zaman ANOFF