Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan jeomad Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 8,847
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 651,977
Ynt: Ankara Offroad Ve Outdoor Etkinlikleri Grubu

mozbay1907' Alıntı:
Güncel halı saha listesi
1-Murat Özbay
2-Salih Özen
3-B.Mehmet Üçkol
4-Dinçer İzeet Canol
5-Savaş Tanır
6-Mesut Köse
7-Tolga Ören
8-Adil Evirgen (Opsiyonlu)
9-Ankaragüclü Jeremi
10-Turgay Vitara
11-Mustafa Memiş
12-Murat Ünver (2 kişi)
13-Necati Albayrak
14-H.Güzel Koçak
15-Serkan Aydoğan

Sanırsam yeteri kadar adam olduk ama yine herkes davetli sonucda amaç beraber olmak değişe değişe oynamaya devam sıkıntı yok :smiley:

Etiketler

CKAYA' Alıntı:
Ankaragüclü Jeremi ve takım arkadası keciorenguclu zubi zaretta (2 kişi)
ozaman ben zubizarettayla aynı takımda olayım kaleye geçmeyim hiç.. top çarpçak diye çok korkuyorum :(

Evet sevgili abilerim ve dostlarım. Her nekadar daha önce hiç paintboll oynamamış olsamda vazife kutsaldır diyerek ve alkışlara dayanamadığım için bana verilmiş olan görevim icabı PAINTBOLL LİSTESİNİ açıyorum. Gelmek isteyenler lütfen isimlerini yazsınlar yer ve zaman ile ilgili görüşlerinizi bekliyoruz. Saygı ve Selamlarımla...

1. Savaş Cherokee
2. Salih özen
3. Murat Özbay
4. Burak Mehmet üçkol
5. Dinçer Izzet Canol
6. Mesut KÖSE
7. TC Akın İlerisoy
8. TC Atilla Ilerisoy
9. Açelya Çiçekçilik Veysel Ürün
10. Umutcan Akbay
11. Murat Ünver
12. Erdem Özkoçak
13. Mustafa Sever

bildiğim kadarıyla gelecek olan abilerimin isimlerini yazdım.
zaten neredeyse 2 takım olduk :smiley:

Allahım nazarlardan, hasetten koru yarabbim.Maşallah.Futbol listesi 12 kişi paıntboll listesi daha bugün açıldı 13 kişi:smiley:
Sadece offroad ın kralını değil, dostluğunda, pikniğinde, sporunda, gezinin de,outdoor un da kralını yapıyoruz:smiley:
Maşallah.Teşekkürler ANOFF

Savaş Abi doğum günün kutlu olsun, sevdiklerinle nice mutlu, sağlıklı, huzurlu yıllara.
Akşam maçta görüşmek üzere.

snsslh' Alıntı:
Evet sevgili abilerim ve dostlarım. Her nekadar daha önce hiç paintboll oynamamış olsamda vazife kutsaldır diyerek ve alkışlara dayanamadığım için bana verilmiş olan görevim icabı PAINTBOLL LİSTESİNİ açıyorum. Gelmek isteyenler lütfen isimlerini yazsınlar yer ve zaman ile ilgili görüşlerinizi bekliyoruz. Saygı ve Selamlarımla...

1. Savaş Cherokee
2. Salih özen
3. Murat Özbay
4. Burak Mehmet üçkol
5. Dinçer Izzet Canol
6. Mesut KÖSE
7. TC Akın İlerisoy
8. TC Atilla Ilerisoy
10. Umutcan Akbay
11. Murat Ünver
12. Erdem Özkoçak
13. Mustafa Sever

bende oynamak isterim de hangi gün ne zaman

Savaş Cherokee' Alıntı:
Yahu kardeşim dün yazdım ya;Erkan abi güle güle git gel diye...
Sen o güneşin altında dosyalarda boğulurken o şu an Altınkum sahilinde:smiley:))Samsunda.VE TAM ŞU AN ORDA:smiley:Az evvel görüştük

OOOO SHİTTT GÖRMEMİŞİM... HAYIRLI YOLCULUKLAR ABİME...

snsslh' Alıntı:

1. Savaş Cherokee
2. Salih özen
3. Murat Özbay
4. Burak Mehmet üçkol
5. Dinçer Izzet Canol
6. Mesut KÖSE
7. TC Akın İlerisoy
8. TC Atilla Ilerisoy
10. Umutcan Akbay
11. Murat Ünver
12. Erdem Özkoçak
13. Mustafa Sever

Salih abi öncelikle teşekkür ederim artık yeni mustafa denmesinden kurtuldum çok sağolun

snsslh' Alıntı:

1. Savaş Cherokee
2. Salih özen
3. Murat Özbay
4. Burak Mehmet üçkol
5. Dinçer Izzet Canol
6. Mesut KÖSE
7. TC Akın İlerisoy
8. TC Atilla Ilerisoy
10. Umutcan Akbay
11. Murat Ünver
12. Erdem Özkoçak
13. Mustafa Sever

Salih Tolga Ören'i unuttun

İyi akşamlar arkadaşlarım abilerim canlarım şuandan bindiğim XJ yi eşiminde kullanamamasından dolayı satmayı düsünmekteyim detaylar konusunda bana ulaşabilirsiniz henüz aracı ilana çıkarmadım...

mozbay1907' Alıntı:
İyi akşamlar arkadaşlarım abilerim canlarım şuandan bindiğim XJ yi eşiminde kullanamamasından dolayı satmayı düsünmekteyim detaylar konusunda bana ulaşabilirsiniz henüz aracı ilana çıkarmadım...
Kardeşim hayırlı satışlar dilerim.Umarım gönlünüze göre bir araç alırsınız.

Doğum günümü telle arayarak, iş yerime çiçek gönderek, burdan, face ten, sms le, telgrafla, çeşitli hayır kurumlarına adıma bağış yaparak kutlayan tüm sevdiklerime, sevenlerime,abilerime,kardeşlerime ANOFF a yürekten teşekkürler:smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,788
Kayıtlı Üye Sayımız
166,602
Kaydolan Son Üyemiz
aytar6363

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR