Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan jeomad Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 8,847
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 651,974

Etiketler
Ynt: Ankara Offroad Ve Outdoor Etkinlikleri Grubu

Dcanol' Alıntı:
Bence ol diğer arkadaşlarında itirazı olmaz sanırım. İlk icraat ne olacak ben onu merak ediyorum :smiley: :smiley:

Arkadaşlar başkanınızın olarak 23 Nisanın bana vermiş olduğu yetkiye dayanarak açıklıyorum ki; Bundan sonra toplantılarımızda Ateş suyu serbesttir. Araç kullanan kişiler dışındakiler ateş suyunu içebilebilirler... hatta Fasıl buluşması en yakın zamanda düzenlenecektir, toplantımıza Zeki Müren'de teşrif edecek ve Erkan Eroğluna itafen "borusana ısmarladım BMW BMW,çelik jant tekerine dar gele oy dar gele"şarkısını seslendirecektir..

burak mehmet' Alıntı:
Arkadaşlar başkanınızın olarak 23 Nisanın bana vermiş olduğu yetkiye dayanarak açıklıyorum ki; Bundan sonra toplantılarımızda Ateş suyu serbesttir. Araç kullanan kişiler dışındakiler ateş suyunu içebilebilirler... hatta Fasıl buluşması en yakın zamanda düzenlenecektir, toplantımıza Zeki Müren'de teşrif edecek ve Erkan Eroğluna itafen "borusana ısmarladım BMW BMW,çelik jant tekerine dar gele oy dar gele"şarkısını seslendirecektir..
:smiley:))))))))))))
Kasada 180 civarı (ortalama) para var.Onunla ne yapmak istersin? :smiley:
Ben 4, sınıfta yarım saat vali olmuştum.Ağrı valisi:smiley:Babam sevinçten uyuyamamıştı.

Bando takımında oğlumun 23 nisan kutlaması:smiley:

çağrı23nisan 015.jpg

çağrı23nisan 016.jpg

23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMIMIZ KUTLU OLSUN.

Savaş abi Ahmet Kural ilk okulumu o ahmet kural ilkokulmu yaptırmış? :smiley:

mozbay1907' Alıntı:
Güncel halı saha listesi
1-Murat Özbay
2-Salih Özen
3-B.Mehmet Üçkol
4-Dinçer İzeet Canol
5-Savaş Tanır
6-Mesut Köse
7-Tolga Ören
8-Adil Evirgen
9-Ankaragüclü Jeremi

Evet isimleri alalım :smiley:

burak mehmet' Alıntı:

Yaşa başkan ;D

Öncelikle herkeze selamlar 23 nisana ulasala egemenlik ve çocuk bayramımız kutlu olsun

Çagın kardeş vallaha senin araban tahminimden çok genişmiş sadece dikkatli istiflerse izlemelisin bence
http://www.youtube.com/watch?v=vTSNvAiKhmw

Evde canı sıkılanlara hoş bir program armağan ediyorum, bizim gibi içi çocuk ruhlu ve 4x4 hayranlarına iyi seyirler :smiley:

http://www.youtube.com/watch?v=jRsQ-c9ec3s

iroqua' Alıntı:

Evde canı sıkılanlara hoş bir program armağan ediyorum, bizim gibi içi çocuk ruhlu ve 4x4 hayranlarına iyi seyirler :smiley:

http://www.youtube.com/watch?v=jRsQ-c9ec3s
erkan bu tarz bir gezi pilanlayıp yapalım derim videoyu izledim süper

Alıntı yapılan: mozbay1907 - Dün, 18:17:27
Güncel halı saha listesi
1-Murat Özbay
2-Salih Özen
3-B.Mehmet Üçkol
4-Dinçer İzeet Canol
5-Savaş Tanır
6-Mesut Köse
7-Tolga Ören
8-Adil Evirgen
9-Ankaragüclü Jeremi

Evet isimleri alalım

Read more: http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=90764.6590#ixzz2RJDszrnV

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,787
Kayıtlı Üye Sayımız
166,602
Kaydolan Son Üyemiz
aytar6363

SON KONULAR

Geri