burak mehmet
Kamp III
Ynt: Ankara Offroad Ve Outdoor Etkinlikleri Grubu
Adil abi bildiğin rövaşata gol attı ya...
Adil abi bildiğin rövaşata gol attı ya...
çok şey kaçırdın olm...mozbay1907' Alıntı:Günaydın güzel insanlar... Olm ne kaçması la ayakda zor duruyodum
Rica ederim , ne demek.Teşekküre değmez.Okan bey gerçekten harika bir program yaptı.Hakkını vermek lazım.Asıl siz bu işe emek veriyorsunuz, biz teşekkür ederiz.mserdemir' Alıntı:savaş bizi kırmayıp izci için oy verdiğin için teşekkürler,
grubunuzu takipediyorum çok harika bir iş cıkartdın,allah agzınızın tadını bozmasın.
dostluk kazanmış diyeceğim ama spor olmuş, ter atılmış, iyi olmuş, keyifli olmuş...Savaş Cherokee' Alıntı:Günaydın millet
Kaleciyle alakası yok abi.Zaten sürekli kaleciler değişiyordu.Adil abi, Mustafa abi, Yaşar abi vs in olduğu takım bizim ANOFF ağırlıklı takımı 12-0 yendiAcı gerçek bu))
Yaşar abi tekrar çok geçmiş olsun
Salih abi; arkadaşım Umut Sılayda 2000 var.Bordo 5 kapı.Ben geçen hafta bu Puntoyu alırken aslında onun arabasını düşünüyordum.Arkadaşımla pazarlık yapmaktan utanırım diye yanaşmadım.Yani çok temiz bir araba.Umut çok titizdir.Araç bordo.Asla offroad yapmamış bir araç.Sadece balığa ve ailesi ile pikniğe gider.ZJ almak için satacam diyordu.Bir görüş istersen.cebini sana msj lıyorum.selamlarsalih yardımcı' Alıntı:Değerli Dostlar,
Herkese selam.
Çağın kardeşim geçmiş olsun,Acil şifalar dilerim.
İLAN:
Temiz ,dosta gidecek 2000-2001-2002 model Suzuki Vitara 1.6 JLX 5 kapılı aramaktayım.Bir arkadaşım için.
Gördüğünüz,duyduğunuz,bildiğiniz varsa bna iletirseniz çok sevinirim.
Selamlar...