Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan jeomad Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 8,847
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 651,889

Etiketler

Ynt: Ankara Offroad Ve Outdoor Etkinlikleri Grubu

günaydın güzel insanlar....

dün akşam oynanan ve kıran kırana(!) geçen maçta mücadelelerinden dolayı rakibimize teşekkür ediyorum.
ayrıca yaşamış olduğu talihsizlikten dolayı da yaşar abiye geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum.

bana biri doğru değil yanlış okudun filan desin arkadaşlar.. maç 12-0 bitti ? en çok merak ettiğim iki soru iki kaleci kimlerdi 12 ? 0 ? :D

Günaydın millet:smiley:
Kaleciyle alakası yok abi.Zaten sürekli kaleciler değişiyordu.Adil abi, Mustafa abi, Yaşar abi vs in olduğu takım bizim ANOFF ağırlıklı takımı 12-0 yendi:smiley:Acı gerçek bu:smiley:))
Yaşar abi tekrar çok geçmiş olsun

mserdemir' Alıntı:
savaş bizi kırmayıp izci için oy verdiğin için teşekkürler,

grubunuzu takipediyorum çok harika bir iş cıkartdın,allah agzınızın tadını bozmasın.
Rica ederim , ne demek.Teşekküre değmez.Okan bey gerçekten harika bir program yaptı.Hakkını vermek lazım.Asıl siz bu işe emek veriyorsunuz, biz teşekkür ederiz.

Savaş Cherokee' Alıntı:
Günaydın millet:smiley:
Kaleciyle alakası yok abi.Zaten sürekli kaleciler değişiyordu.Adil abi, Mustafa abi, Yaşar abi vs in olduğu takım bizim ANOFF ağırlıklı takımı 12-0 yendi:smiley:Acı gerçek bu:smiley:))
Yaşar abi tekrar çok geçmiş olsun
dostluk kazanmış diyeceğim ama :D spor olmuş, ter atılmış, iyi olmuş, keyifli olmuş...

akrep

IMG_8722.JPG

salih yardımcı' Alıntı:
Değerli Dostlar,
Herkese selam.
Çağın kardeşim geçmiş olsun,Acil şifalar dilerim.

İLAN:
Temiz ,dosta gidecek 2000-2001-2002 model Suzuki Vitara 1.6 JLX 5 kapılı aramaktayım.Bir arkadaşım için.
Gördüğünüz,duyduğunuz,bildiğiniz varsa bna iletirseniz çok sevinirim.
Selamlar...
Salih abi; arkadaşım Umut Sılayda 2000 var.Bordo 5 kapı.Ben geçen hafta bu Puntoyu alırken aslında onun arabasını düşünüyordum.Arkadaşımla pazarlık yapmaktan utanırım diye yanaşmadım.Yani çok temiz bir araba.Umut çok titizdir.Araç bordo.Asla offroad yapmamış bir araç.Sadece balığa ve ailesi ile pikniğe gider.ZJ almak için satacam diyordu.Bir görüş istersen.cebini sana msj lıyorum.selamlar

Akşam ki maç için teşekkürler hepimize sahada ve kenardan mücadeleye katılan herkeze
Yaşar bey gercekten çok geçmiş olsun Mesut abi sizi uyardı geçme beni çalım atma siz yetmezmiş gibi üstüste bir sürü gol attınız oda defansta oyundan kesti sizi ama ben şahitim elini bile sürmedi size ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,784
Kayıtlı Üye Sayımız
166,598
Kaydolan Son Üyemiz
emerer

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR