Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan jeomad Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 8,847
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 651,780

Etiketler

Ynt: Ankara Offroad Ve Outdoor Etkinlikleri Grubu

Amaç ne?Dinçer amacın kötü kanka!
Hun lar, fin ler, cin ler, eti ler, ika lar, çin ler, çek ler, ika lar, laz lar, sri ler, leh ler aklına gelmiyor daaaa neden sadece RUS lar geliyor anlamakta güçlük çekmedi kimse!Senin içine cin kaçmış evladım...

Savaş Cherokee' Alıntı:
Hun lar, fin ler, cin ler, eti ler, ika lar, çin ler, çek ler, ika lar, laz lar, sri ler, leh ler aklına gelmiyor daaaa neden sadece RUS lar geliyor anlamakta güçlük çekmedi kimse!Senin içine cin kaçmış evladım...

savaş bizi kırmayıp izci için oy verdiğin için teşekkürler,

grubunuzu takipediyorum çok harika bir iş cıkartdın,allah agzınızın tadını bozmasın.

Savaş Cherokee' Alıntı:

Çek lerde iyidir büyüğüm herşeyleri iyi mesela duster lar 80 cm karda standart lastiklerle gidiyorlarmış...

Akşamki maç için eski sahaya giden olmaz inşallah yeni sahamız emekde Cumhuriyet Anadolu Lisesi Bahçesi 4.cad

mozbay1907' Alıntı:
Akşamki maç için eski sahaya giden olmaz inşallah yeni sahamız emekde Cumhuriyet Anadolu Lisesi Bahçesi 4.cad
PEKİ SAAT KAÇ GİBİ ORADA OLALIM.. BİDE BUGÜN BENİ HİÇ aRAMADIN?? yOKSA BENİ KARINLAMI ALDATIYORSUN ???

burak mehmet' Alıntı:
PEKİ SAAT KAÇ GİBİ ORADA OLALIM.. BİDE BUGÜN BENİ HİÇ aRAMADIN?? yOKSA BENİ KARINLAMI ALDATIYORSUN ???
Yok bebeğim rahatsızım biraz işlerde yoğun akşam aadam fazlalıgı olursa kenardan ızlemeyı dusunuyorum macı ben 10:20 gıbı felan orda olurum

Değerli Dostlar,
Herkese selam.
Çağın kardeşim geçmiş olsun,Acil şifalar dilerim.

İLAN:
Temiz ,dosta gidecek 2000-2001-2002 model Suzuki Vitara 1.6 JLX 5 kapılı aramaktayım.Bir arkadaşım için.
Gördüğünüz,duyduğunuz,bildiğiniz varsa bna iletirseniz çok sevinirim.
Selamlar...

Cok net bir skorla maci tamamladik :smiley:

image.jpg

mesut kose' Alıntı:
Cok net bir skorla maci tamamladik :smiley:
karşı takımın bütün ataklarını gol yiyerek savuşturduk :D
en iyi oynayan adamlarını birebir markaj hatta biraz şantaj yöntemiyle egale ettik..

Oynayan katılan seyreden destek veren gelipte kaçan (Murat) herkese teşekkürler,Çok eğlendim...
Bize testek veren Andoff a ayrıca teşekkür eder Yaşanan talihsizlikten dolayıda Yaşar abiye geçmiş olsun dilerim.

Günaydın Anoff

günaydın ANOFF.. günaydın ANOFFSPOR ;) yine yüzler kalpler gülüyor ne güzel..

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,778
Kayıtlı Üye Sayımız
166,595
Kaydolan Son Üyemiz
anilcanats

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR