Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan jeomad Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 8,847
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 650,094
Ynt: Ankara Offroad Ve Outdoor Etkinlikleri Grubu

Savaş Cherokee' Alıntı:
Senin gibi güzide insanların yüzündeki o neşeyi görmek herşeye değiyor.Sağol abim.Ama kamp ı kaçırdınız.Esas güzellik kamptaydı:smiley:

Bilmukabil Savaş abi,
Bir dahakine gelmeyi çok istiyorum,inşaallah bir iş çıkmaz.
Selamlar...

Etiketler
Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu

erka' Alıntı:
başkan çalışıyor...

Tarihi ani güzel yakalamissin Erkan abim. Baskan bosuna olunmuyor hizmet lazım:smiley: Baskan demişken aklıma Bülent Basgan videosu geldi belki görmeyen vardır. Küfür içerir:smiley:

http://www.youtube.com/watch?v=kGmybcG3_mY&feature=youtube_gdata_player

Emeği gecen bütün dostlara teşekkürler güzel bir organizasyondu

15188_10200558005805498_1870422007_n.jpg

28138_10200558006045504_280601401_n.jpg

554218_10200558005885500_1788408077_n.jpg

537337_10200558006845524_1597877798_n.jpg

529187_10200558007365537_1730418764_n.jpg

mozbay1907' Alıntı:
Evet arkadaslar Carsamba aksamı 11:00-00:00 satleri arasında halı saha macımız ıcın lıstemızı acalım artık ve spora devam edelim haftasonu yediklerimizi eritelim :smiley:
Not:Maçımız Emekde Cumhuriyet Anadolu Lisesi Bahçesindeki sahaya taşınmısdır malum park ve saha sıkıntısı :smiley:

1- Murat Özbay
2- Salih Özen
3-B.Mehmet Üçkol
4-D.İzzet Canol
5-Mesut Köse
6-Savaş Tanır
7-Adil Evirgen
8-Tolga Ören
9-Serkan Aydoğan

Evet gecen haftadan fire veren olmaz sanırım dönüşleri alalım :smiley:

Murat ben dun hastalandım yataklara dustum :smiley: mikrop sactım gelipde aksam herkese bulastırmayayım. Busefer beni affedin :(

Herkese gunaydın :smiley: Gorseller harika emege gecen herkese tesekkurler, yine guzel kareler cikmis ortaya nefis...

Günaydın güzel insanlar diyarı gene süper bir organzasyon ve süper kareler ellerinize saglık

Çağın geçmiş olsun kardeş acil şifalar akşama igneyle oyna istersen

günaydın arkadaşlar, günaydın ANOFF.. günaydın GEZENBİLİR..

906288_540546615995859_536048939_o.jpg

mozbay1907' Alıntı:
Evet arkadaslar Carsamba aksamı 11:00-00:00 satleri arasında halı saha macımız ıcın lıstemızı acalım artık ve spora devam edelim haftasonu yediklerimizi eritelim :smiley:
Not:Maçımız Emekde Cumhuriyet Anadolu Lisesi Bahçesindeki sahaya taşınmısdır malum park ve saha sıkıntısı :smiley:

1- Murat Özbay
2- Salih Özen
3-B.Mehmet Üçkol
4-D.İzzet Canol
5-Mesut Köse
6-Savaş Tanır
7-Adil Evirgen
8-Tolga Ören
9-Serkan Aydoğan
10-Necati Albayrak
11-Mustafa Memiş
12-Yaşar Çevik

Read more: http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=90764.6280#ixzz2QcgLeaQR

13- Mustafa SEVER

Beni yazmayı unutmuşsun murat oynatmazsanızda kale arkasında top getiririm tezaurat yaparım yani ben ordayım kardeş

çağın çok geçmiş olsun.. varmı elimizden gelip de yapabileceğimiz herhangi bir ihtiyaç..

herkese günaydın...

Çağıncım geçmiş olsun, haftaya kadar iyi ol ve sahalara dön...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,764
Kayıtlı Üye Sayımız
166,584
Kaydolan Son Üyemiz
ouzdede08

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.