frontera58
Kamp I
Ynt: Ankara Offroad Ve Outdoor Etkinlikleri Grubu
.
.
mesut abi, adaşım (erkan nezir) ile bir yan yana gelebilsek gezilerde kendisinden öğrenecek çok bilgimizin olduguna eminin ustamızdır foto konusunda.. ama yinede rica ederim gördüğüm güzellikleri çekmeye çalıştım elimden geldiğince.. ayrıca salih özen abime de teşekkürler makine için..mesut kose' Alıntı:Erkanlar böyle oluyor herhalde biri olmaz sa diğeri fotoğraf konusundaki eksiği hemen tamamlıyor . Erkan fotoğraflar için teşekkür ediyoruz, eline gözüne sağlık devamını isteriz ama, fotoğrafların hepsi de çok güzel.
Ev arabadan hayırlıdır Gökhanım.Üzülecek asla bişey yok.Her etkinlikte bana sormadan buluşma alanına gel.Koltuğun biri kesin bostur senin içinfrontera58' Alıntı:vakti geldi ayrılığın ne yapsak boş... :-(
savaş abi çok güzel bir hesap ve konuyu özetlemiş kapatmışsın.. JEEP bir sevda, yada kara sevda.. bunu ya alınca, ya kullanınca, ya da satmaya karar verince anlıyorsun...Savaş Cherokee' Alıntı:Başka bir linkte jeep almayı düşünen bir guruba yazdığım ve diğer arkadaşlarla bilgi alışverişimizden bir örnek.Ben yandım siz yanmayınBelki bir daha düşün diyeceklerimiz vardır bizim sayfada da))
WJ keyifli araç evet
ZJ de keyifli
Bu araçlara keyifsiz demek delilik olur.Ama ben birçok forumda, linkte daha evvel acı gerçeklerden de bahsettiğimde aforoz edildimYıllardır JEEP hastasıyım ve şu an da zaten 2002 4,7 WJ var.Geçen sene ZJ ile Jeep e dönüş için X5 imi abime verdimSadece Ocak, Şubat, Mart maliyetini net hesapla aktarmak istiyorum: (masrafı şahinden biraz fazladır, ona da değer diyip bütçesini altüst edenlere,çoluk çocuğunun nafakasından kesenlere, bir daha düşünüp almalarını tavsiye anlamındadır):
-Ocak yakıt; 1282 tl
-Şubat yakıt 1007 tl
-Mart yakıt 1129 tl
-6 aylık vergi (indirimli hali) ;1304 tl
-şaft kafa değişim; 590 tl
-sensör+fan muşuru 400 tl
-1 far ampülü 25 tl
Toplam; 5,737 tl.........Bir kere daha düşünün.
Yakıtı 12 yıldır Shell den alırım.12 krş-13 krş için kötü yakıt koymam.Yukardaki yakıt masrafları sadece evden işe işten eve ş.içi kullanım ve ayda sadece 1-2 kere ankara sınırları içi gezide harcanandır.İst izmire gitmiyorum yaniKm de zaten gaz+benzin en az 700 krş yakar WJ!Aksini iddia edenle kontağına iddiaya girerim.Hadi olsun 680 krş!
Not;Şu an sıvıların değişim i geldi.Ben 10 binde değil 8 bin km de yağ değişimi yapıyorum ve şu an servis km si doldu.Herkes biliyorki büyük ihtimal balataydı şanzuman def vs yağlardı filtrelerdi 750-1000 tl arası bir bakım masrafı çıkacak.
Bu araçları alanlara tek tavsiyem şudur;Ya iyi bir bütçeniz olmalı, ya da gerçekten herşeyi göze alacak kadar JEEP aşığı olmalısınız.
Ben Jeep kullanırken hep 2. binek artacım olmuştur.Sadece son 4 aydır yoktu binek aracım.Geçen hafta punto m.jet aldım.Nefes almaya yeniden başladım.Şu an Wj garajda ;sadece ayda 2 kere dışarı çıkmak üzere keyfine bakıyor
---Gerçekten hastası değilsen, yada sorumlu olduğun insanlar varsa ALMA!Git suzukiye bin derim tüm Jeep heveslilerine.selam ve saygılarımla
Read more: http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=92981.70#ixzz2Qo7rjoIC
Cansın abim Mesut abinin dediği gibi; gerçekten de Erkan Nezir i aratmadın.Huyunuzda yada suyunuzda varerka' Alıntı:savaş abi çok güzel bir hesap ve konuyu özetlemiş kapatmışsın.. JEEP bir sevda, yada kara sevda.. bunu ya alınca, ya kullanınca, ya da satmaya karar verince anlıyorsun...
eyvallah savaş abim çok teşekkür ederim...Savaş Cherokee' Alıntı:Ev arabadan hayırlıdır Gökhanım.Üzülecek asla bişey yok.Her etkinlikte bana sormadan buluşma alanına gel.Koltuğun biri kesin bostur senin için
ANOFF başsağlıgına giderse beni listeye yaz abiSavaş Cherokee' Alıntı:Elim bir ani felç sonucu 87 yaşında kaybettiğimiz Sayın İngiltere Kraliçesi ''Demir Lady'' lakaplı Margaret Thatcher e Allahtan rahmet, kederli ailesine ANOFF olarak sabrı cemil niyaz ederiz.ANOFF adına; Savaş Cherokee
erka' Alıntı:mesut abi, adaşım (erkan nezir) ile bir yan yana gelebilsek gezilerde kendisinden öğrenecek çok bilgimizin olduguna eminin ustamızdır foto konusunda.. ama yinede rica ederim gördüğüm güzellikleri çekmeye çalıştım elimden geldiğince.. ayrıca salih özen abime de teşekkürler makine için..
Abi yol uzak gitmeyecez.Zaten onlarda öyle helva dağıtma, 7 sinde 40 ında okuma ne yok abi.Ama ben törene ANOFF adına St.Paul Katedraline çelengimizi yolladım, 2.Elizabeth e de tel çektim.Gereken neyse yapıldı abimerka' Alıntı:ANOFF başsağlıgına giderse beni listeye yaz abi
Savaş Cherokee' Alıntı:Ev arabadan hayırlıdır Gökhanım.Üzülecek asla bişey yok.Her etkinlikte bana sormadan buluşma alanına gel.Koltuğun biri kesin bostur senin için
erka' Alıntı:yeni mustafa abi, ege paşa ile geliyor...