Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan jeomad Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 8,847
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 652,920
Ynt: Ankara Offroad Ve Outdoor Etkinlikleri Grubu

Dcanol' Alıntı:
Bence etkinliği erteleyebilirsek iyi olur.
Neden kurabiyem.Gerekçe de belirt lütfen ,yarışlar için mi?
-Bu arada ilk defa etkinlik takvimini erteleme konusunu soruyorum.İnşallah pişman olmam.Bu kadar dostluk,sevgi,vay be ne sevdik amma:smiley: dediğimiz bir ortamda İnşallah ; ''bu hafta gitme ''yada ''erteleme'' kararı çıkarsa bir diğeri kırılmaz dileyelim.Ben açık ve net olarak erteleme yada ertelememe durumunun yarışlara bağlı olduğunu yazdım.Olay net yani, karar gurubun!
-Penceredeki abilerim/ANOFF üyeleri lütfen sizde fikirlerinizi yazın da bu akşam liste açalım derim:smiley:

Etiketler

Savaş Cherokee' Alıntı:
Sırf tenekede tavuk üzerine bir etkinlik planımızda var zaten.
Güzel fikirde yarış izlemeye de zaman kalacakmı acaba?
Bu arada sen ETKİNLİK diyorsun anlaşıldı:smiley:)) başka beyler?
Sakın yanlış anlaşılmasın Grup ne derse ben hepsine varım bu grupla... Hatta diyorum ya aksi bir durum olmadıkça bana sormadan yaın adımı tüm organizasyonlara.

Ama yarış organizasyonları çok eğlenceli geçmiyor muhabbet sohbet bizim organizasyonlar gibi bol olamıyor.. benim Düşüncem hazır ilk defa 1 aydan fazla boşluk vermişken büyük organizasyona yapalım..

haaa ama şöyle bişeyde var Yarışları izlemeye kamplı gidersek onada varım :D ya ben illa Cumartesi sokakta yatıcam :D

burak mehmet' Alıntı:
Yarışların yapılacağı bölge ile gölet arası mesafe yakın zaten.. Bence biz gidelim organizasyonumuzu yapalım cumartesiden kampımızı atalım...(tenekede tavuk aparatı yapıyorum onu deneyelim:D )yarışları izlemeye gideceksekte öğleden sonra gideriz yarış bitiminde parkurada gireriz...
burak bendeki aparatta böyle bir şey kazğı vidalı bir incele istersen :smiley:

309942_3557200281558_1391341041_n.jpg

545169_3557197401486_575949937_n.jpg

ersngzl_06' Alıntı:
burak bendeki aparatta böyle bir şey kazğı vidalı bir incele istersen :smiley:
Abi senin malzeme güzelmiş..Senmi yaptın bu şekilde satılıyormu bu ?
bende daha basite indirgenmiş bişey yaptım.
foto yok ama kısaca anlatayım
kaymaklı ekmek kadayıfı tepsisinin 4 yerden deldim ve füze gibi iki ucu birleşik 2 tane şişi eğerek tavun oturacağı mekanizmayı yaptım...

burak mehmet' Alıntı:
Abi senin malzeme güzelmiş..Senmi yaptın bu şekilde satılıyormu bu ?
bende daha basite indirgenmiş bişey yaptım.
foto yok ama kısaca anlatayım
kaymaklı ekmek kadayıfı tepsisinin 4 yerden deldim ve füze gibi iki ucu birleşik 2 tane şişi eğerek tavun oturacağı mekanizmayı yaptım...
ben yapmadım ostimde benim bir arkadaş var o yaptı

Arkadaşlar cuma akşamı saha doldugu ıcın yenıden bır arastırma yapılmıs olup yarın aksam saat 23:00-00:00 saatleri Angaragücü tesislerinde yer bulunmustur.Listenin geneli ile görüşülmüş olup sahaya isim yazdırılmıştır.

Güncel liste
1- Murat Özbay (2 kişi)
2- B.Mehmet Üçkol
3-Salih Özen
4-D.İzzet Canol
5-Savaş Tanır
6-Mesut Köse
7-Tolga Ören
8-Murat Ünver
9-Y.Mustafa Abi
10-Çağın (2 kişi)
11-Adil Evirgen

Evet arkadaslar yokmu arttıran :smiley: Bu tenekede tavukları felan erıtmek lazım :smiley:

Ersin; bu aparatın artık kızılcahamam da sastıldığını duymuştum.Sen gördün mü hiç.
Burak; mesele sadece aparatı yapmak değil ki.Ateşe gömmek için üzerine tenekeyi nasıl kapatacaksın?Hava almadan kendi suyunda pişmesi lazım

Savaş Cherokee' Alıntı:
Ersin; bu aparatın artık kızılcahamam da sastıldığını duymuştum.Sen gördün mü hiç.
Burak; mesele sadece aparatı yapmak değil ki.Ateşe gömmek için üzerine tenekeyi nasıl kapatacaksın?Hava almadan kendi suyunda pişmesi lazım
Teferruatlı iş, salçası, soğanı , domatesi, köyde tavuk araması vs... Pişirme süresi, odun ateşi, kömür ateşi...

Savaş Cherokee' Alıntı:
abim biz bunu hep yapıyoruzda suyu toprağa akıyordu.şimdi akmayacak :D malzemenin tenekeye değmesi konusundada sıkıntı yok, değmiyor

Umutcan' Alıntı:
Teferruatlı iş, salçası, soğanı , domatesi, köyde tavuk araması vs... Pişirme süresi, odun ateşi, kömür ateşi...

Metro grosmarketten köy tavuğu alınır.Salça soğan patates olmassa olmazı.ilk ateşlemeden sonrada 45 dk da pişiyor.. ohhh mis..

varilde kuzumu yapsak :D

Savaş Cherokee' Alıntı:
Neden kurabiyem.Gerekçe de belirt lütfen ,yarışlar için mi?
-Bu arada ilk defa etkinlik takvimini erteleme konusunu soruyorum.İnşallah pişman olmam.Bu kadar dostluk,sevgi,vay be ne sevdik amma:smiley: dediğimiz bir ortamda İnşallah ; ''bu hafta gitme ''yada ''erteleme'' kararı çıkarsa bir diğeri kırılmaz dileyelim.Ben açık ve net olarak erteleme yada ertelememe durumunun yarışlara bağlı olduğunu yazdım.Olay net yani, karar gurubun!
-Penceredeki abilerim/ANOFF üyeleri lütfen sizde fikirlerinizi yazın da bu akşam liste açalım derim:smiley:

Şekerparem, Tabiki yarışlar için, yarışları ekipçe izlesek yorumlar çekirdek falan keyifli olur diye düşünüyorum. Ama çoğunluğa uyarım grubun kararı önemli. Bu arada arkadaşlar teneke tavuk apatarı ulus sobacılar çarşısında satılıyor ama tasarım süper Burak çım. Varilde kuzu bize yakışmaz tankerde dana yapsak süper olurr

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,805
Kayıtlı Üye Sayımız
166,615
Kaydolan Son Üyemiz
rkayapınar

SON KONULAR

Geri