mozbay1907
Kamp III
Ynt: Ankara Offroad Ve Outdoor Etkinlikleri Grubu
Günaydın güzel insanlar...
Günaydın güzel insanlar...
Demi normal şeyler bunlarburak mehmet' Alıntı:Ooo shıt çoraplar farklı... Olabilir yaşanan sorunlar bunlar
Değilmi Allah Allah... Herkeşin başına gelebilir.. Kimse artık o arkadaş üzerine gitmemek lazım..mozbay1907' Alıntı:Demi normal şeyler bunlar![]()
Yoksa ne ? yoksa Ne !!!!!!!! Çabık bir açıklama yap... azını burnunu kırırrımCKAYA' Alıntı:Ayakkabılar farklı ama bu bacaklar aman allahım yoksa?
? Çok enteresan bir cümle.mesut kose' Alıntı:Günaydın arkadaşlar,
Etkinliklerimizin güzel geçmesi bizim dostluğumuza, samimiyetimize ve olayı nasıl görmek istediğimizle alakalı olduğunu düşünüyorum, iyi ki varsınız. Bunun için hepinize kocaman bir teşekkür de benden![]()
Burağın ayakları bunlarmozbay1907' Alıntı:arşivden ne çıktı bu usta ayaklar kimin tahminler?
![]()
Valla abım farketmez nasıl uygun gorursenız...Savaş Cherokee' Alıntı:Lütfen bir an önce güdül yarışları konusunda fikrinizi yazın, zaten liste açma konusunda ilk defa bu kadar geciktik.Normalde malumunuz 13-14 gün önceden listemiz açılıyordu...Eğer etkinlik derseniz bir an önce listeyi açalım.Mercy beyler![]()
bencede benimSavaş Cherokee' Alıntı:Burağın ayakları bunlar)) yoksa değilmi?
))
Savaş Cherokee' Alıntı:ÖNEMLİ NOT; Bu hafta malumunuz çok şükür ki ayların emeği, geçmiş yılların deneyim ve birikimi gurubumuzun tüm güzide üyelerinin katılımları ile aylık düzenli yaptığımız büyük etkinlişklerden ; 9, büyük etkinliği olacak sorgun göleti kamplı etkinliği var.
Lakin (her ne kadar aramızda çok fazla offroad yarışlarına aşırı merak duyan olmasa bile;ki ben il dışındaki bir çok yarışa bile elimden geldiğince gidiyorum) bu hafta ulusal yarışların ilk etabı güdülde koşulacak.Bizim etkinliği, diğer haftaya erteleyelim, bu hafta yarış izleyelim diye düşlünen varmıdır arkadaşlarım / abilerim?
Sırf tenekede tavuk üzerine bir etkinlik planımızda var zaten.burak mehmet' Alıntı:Yarışların yapılacağı bölge ile gölet arası mesafe yakın zaten.. Bence biz gidelim organizasyonumuzu yapalım cumartesiden kampımızı atalım...(tenekede tavuk aparatı yapıyorum onu deneyelim)yarışları izlemeye gideceksekte öğleden sonra gideriz yarış bitiminde parkurada gireriz...