Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan jeomad Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 8,847
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 652,915

Etiketler
Ynt: Ankara Offroad Ve Outdoor Etkinlikleri Grubu

2. el çadır ararken şu ilana rastladım dalca cömert kardeşin ilanı ama ben almışken birkere alayım diyorum http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-spor-doga-sporlari-quecha-t4.2-dome-4-kisilik-2-odali-cadir-120753504/detay/

arkadaşlar sizinle kampa gidipte uyumak isteyen kim otururuz sabaha kadar tam zamanı ne sıcak ne soguk börtü böcek sivri yok lakin cumartesi 23.00 kadar çalışıyorum o saatten sonra bilmem olurmu

orhan19' Alıntı:
2. el çadır ararken şu ilana rastladım dalca cömert kardeşin ilanı ama ben almışken birkere alayım diyorum http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-spor-doga-sporlari-quecha-t4.2-dome-4-kisilik-2-odali-cadir-120753504/detay/
abim yanlış hatrımsamıyorsam c.tesi muratla bu çadırı inceledik 350 tl gibi bir fiyatı vardı.. Güzel çadır..

Bir saattir sizi kıskandırmak için ballandıra ballandıra spontan etkinliği analtıyordum,gönder e bastım boyut büyük dedi ve hepsi silindi....neyse..

Değerli dostlar herkese selam.
hafta sonu gezimiz gerçekten çok keyifli ve doyumsuzdu.Başta mesut abi olmak üzere tüm katılan dostlara teşekkürler,selamlar ,sevgiler,saygılar.
Fotoğraf makinesi abimde kaldığı için,cepten çektiğim birkaç foto ekleyeyim.
pazar görüşmek üzere...
Sağlıcakla kalın.

IMG-20130407-00581.jpg

IMG-20130407-00586.jpg

IMG-20130407-00596.jpg

IMG-20130407-00597.jpg

burak mehmet' Alıntı:
abim yanlış hatrımsamıyorsam c.tesi muratla bu çadırı inceledik 350 tl gibi bir fiyatı vardı.. Güzel çadır..
daha çok yazın kullanacagım için nefes alabilen birşey olsun istiyorum şuna gönlün kayıyo bununda kurması korkutuyo http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-spor-doga-sporlari-sahibinden-sifir-4-kisilik-cadir-ferrino-poseidon-2-plus-2-109209440/detay/

orhan19' Alıntı:
daha çok yazın kullanacagım için nefes alabilen birşey olsun istiyorum şuna gönlün kayıyo bununda kurması korkutuyo http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-spor-doga-sporlari-sahibinden-sifir-4-kisilik-cadir-ferrino-poseidon-2-plus-2-109209440/detay/
Abim daha önce hiç kamp yaptınmı ? Mesela ben yapmadım o yüzdende malzemelere çok para vermek istemiyorum,belki hoşuma gitmeyecek.
bence sende çok para verme abim malzemelere ilk başta.Baktın bu olay tam senin olayın ozaman harca tabi..
Yorumum tamamen seni kendim gbi düşündüğüm içindir kamp tecrüben varsa geçersizdir abim...

yorumlarına saygı duyarım kamp tecrübem yok diyebiliriz ava gidipte arabada sabahladığımız bel ,boyun ,sırt ağrılı günleri saymazsak bu yaz çocuklarda çok hevesli kamplı gezileri affetmeyecegim o yüzdendirki almışken 1 kere alayım demem ben dogada ne şekilde olursa olsun sıkılacagımı düşünmüyorum hele sizin gibi dostlarla sıkılmak sevmemek neymişki

Arkadaslar önumuz yaz bu ve bundan sonraki etkinliklere taaki kış gelene kadar pahali yada cok teknik malzeme almaniza gerek yok bence, herhangi buyuk avm lerdeki outdoor magazalarindan bir adet mat en fazla onbes lira bir adet tulum elli lira bir adet de cadir en fazla yetmis lira degerindeki malzemeleri alin daha fazla para harcamayin yazik gunah zaten ben her mevsim kamp yapacam diyorsanuz o zaman pahali ve daha teknik malzeme alabilitsiniz ama bu seferde o pahali malzemeleri yazin kullanmak yazik olur :D o yuzden dediğim gibi yazlik ucuz malzemelerle bu isi halletmeniz en iyi yol bence

mesut kose' Alıntı:
Arkadaslar onumuz yaz bu ve bundan sonraki etkinliklere taaki kis gelene kadar pahali yada cok teknik malzeme almaniza gerek yok bence, herhangi buyuk avm lerdeki outdoor magazalarindan bir adet mat en fazla onbes lira bir adet tulum elli lira bir adet de cadir en fazla yetmis liora degerindeki malzemeleri alin daha fazla para harcamayin yazik gunah zaten ben her mevsim kamp yapacam diyorsanuz o zaman pahali ve daha teknik malzeme alabilitsiniz ama bu seferde o pahali malzemeleri yazin kullanmak yazik olur :D o yuzden defigim gibi yazlik ucuz malzemelerle bu isi halletmeniz en uyi yol bence
evet arkadaşlar mesaj alınmıştır pahalıya hiç gerek yok kafamızı sokacak bir yer osun yeter

orhan19' Alıntı:
şu çadır işini çözmek gerekli artık yada burakgilin çadıra yatıyamı gitsem ne misafirliğe
orhan abi batıkent metrodan aldım ben iki senedir kullanıyorum çokta memnunum su gecirmiyor iki kişilkte şişme yatak içine sığıyor gecen baktım metroda var yeni gelmiş yalınış hatırlamıyorsam 109 yada 119 lira olması lazım uyku tulumunuda cepa dekatlona bakın derim

381982_4579382755481_778439262_n.jpg

Anoff 9. büyük etkinliği beypazarı sorgun göleti yol tarifi ve görselleri

Yeni Bit Eşlem Resmi1.jpg

Yeni Bit Eşlem Resmi2.jpg

Yeni Bit Eşlem Resmi3.jpg

Yeni Bit Eşlem Resmi4.jpg

Yeni Bit Eşlem Resmi5.jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,805
Kayıtlı Üye Sayımız
166,615
Kaydolan Son Üyemiz
rkayapınar

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR