Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan jeomad Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 8,847
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 655,969

Etiketler
Ynt: Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu

Logo işine katılıyorum , 10 gün sonra herkes çizimlerini yollasın oylama yapalım.
Fakat vurgulanmak istenen bilelim ki ona göre çizim hazırlayalım.
Ankara mı offroad mu jeep mi mangal mı?

geçmiş olsun dilekleri için herkese teşekkür ederim.

saygılar

Umutcan' Alıntı:
Logo işine katılıyorum , 10 gün sonra herkes çizimlerini yollasın oylama yapalım.
Fakat vurgulanmak istenen bilelim ki ona göre çizim hazırlayalım.
Ankara mı offroad mu jeep mi mangal mı?

geçmiş olsun dilekleri için herkese teşekkür ederim.

saygılar

Umutcan burada çok haklı. Logo olayında neler olmalı ya da olmamalı. Bu kriterler belirlensin de ona göre çalışalım. Sonuçta zahmetli bir iş bu iş. Vakit harcanıyo. Boşa kürek çekilmiş olmasın...

nasılım :D

IMG_0198.JPG

KFC_logo.png

Beyler logo konusunda genel anlamda temalar belli.Jeep, doğa, anoff adımızın öne çıkması vs gibi.Ama bir hayvan figürü kullanılabilir mesela.Bence birşeylerle de sınırlamamak lazım.Mesela bir çember içerisine sadece ANOFF öyle bir oturtulurki ,ok budur der herkes.Yada Mesut abinin yaptığı 5. çalışma gibi.Serdar abinin çalışması da daha belirginleştirilebilir hale gelirse oda güzel.Bence sınır koymayalım.Zaten genel temalar belli.Muratın kullandığı tırnak izleri mesela!Genelş anlamda temalarımızla çok alakalı olmasada çok güzel duryor.Bence sınırlamayalım.Herkes yap/boz una devam etsin.Mesela 15 logo sunuldu ortaya;1 hafta 10 güne abilerimiz,dostlarımızla toplanalım bir yerde oylayalım derim.Sizce?

Logo da sınırlama yok, gerçek anlamda zaten bakıldığında doğru logo kendini belli edecektir. Ana tema belli zaten ''[size=8pt]ANOFF[/size]'', ben kendi çalışmalarıma bakıyorum sadece dünden bugüne bakış açım çok değişti, sanki çok resmi daire işi gibi olmuş mesela ;) , daha yumuşatılabilir yada baştan aşağı değiştirilebilir diyorum, o yüzden de en güzelini bulmaya çalışmalıyız arkamızdan atlı kovalamıyor sonuçta '' yok böyle logo '' diyene kadar devam, ama şöyle yapalım yapılan çalışmaları şimdilik buraya eklemeyelim ki, kimse kimseyi yönlendirmiş belli kriterlerle etkilemiş olmasın böylece daha farklı daha görselliği güzel çalışmalar ortaya çıkacaktır.

hayırlı cumalar, işleriniz rast gitsin.. çuvalla para kazanın bugun..

Günaydın güzel insanlar GÜNAYDIN GÜNAYDIN GÜNAYYYYDIIINNNNNNNNNNNNNN

Savaş bey evet haykırıyorum günaydın diyee

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,842
Kayıtlı Üye Sayımız
166,639
Kaydolan Son Üyemiz
derinb

SON KONULAR

Geri