Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan jeomad Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 8,847
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 655,972

Etiketler
Ynt: Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu

Umutcan' Alıntı:
Aracın radyatörü delindi, kısmen kendim tamir ettim geziyorum , bu günde bir aksilik olmazsa tamamen çözeceğim.
Geçmiş olsun dilekleri için herkese teşekkür.

Umut hocam geçmiş olsun. Karter koruma yok muydu? nasıl oldu?
Benim Vitarada da yükseltme ve alt koruma yok. Doğrusunu söylemek gerekirse bir şey olacak diye korkuyorum.

Bir de bu hafta sonu özellikle cumartesi spontane bir organizasyon olur mu? Böylece ANOFF ile tanışma fırsatım olur.

Arkadaşlar dün Salih, Murat,Dinçer le akşam büroda toplanıp logo çalışması yapacaktır.Diğer birkaç arkadaşıda davet edecektik lakin il dışından misafirlerim gelmesi sebebiyle arkadaşlardan özür dileyerek erteledik.Bence burdan sürekli bumu olsun, şumu olsun yerine,herkes en beğendiği logoyu seçsin, hepsini ortaya koyup, bir yerde toplanıp en ç.ok oy alanı seçelim derim.Daha önce bir gurup sürekli burdan örnekler seçmeye çalşışıp en son şu an hiç beğenilmeyen bir logo seçmişlerdi.Mesela bir logo yapılıyor;10 kişi iyi diyor, biri şurasıda şöyle olsaydı diyince ondan vaz geçiliyor.Mesela Mesut abinin 5. logosu şu an genel anlamda beğeni almış, bende beğendim.Diğer arkadaşlarda çizim yaparsa hepsini ortaya koyup seçim yapabiliriz.

Site üzerinde anket falan açamıyor muyuz acaba? O şekilde oylamaya sunabiliriz logoları...

serdar06' Alıntı:
Site üzerinde anket falan açamıyor muyuz acaba? O şekilde oylamaya sunabiliriz logoları...
Serdar abi herkes en beğendiği logoyu çizerse, mesela 10 gün sonra herkesin logosu hazır oldu diyelim.Herkes logosunu art arda yayınlar oylama yaparız.(gibi)İşin aslı zaten yanlış bir yöntem uygulamaya başladık.Gurup yöneticileri bir araya gelip logoyu oluştursa bu iş çok daha mantıklı bir yoldan hallolurdu.(geçen Erkan abinin dükkanda konuşmuştuk bunu)

Sanırım herkes grubu sevip sahiplendiği için bu şekilde birşeyler yapıp yollama işine girişti. En azından grup yöneticilerinin de çalışmalarını kolaylaştırmak ve fikir vermek açısından iyi birşey bence. Erkan'ın dükkanında konuştuklarınızdan haberdar olmadığım için buraya bir çizim yolladım. Madem bu şekilde konuşuldu ben de yollamış olduğum çizimleri kaldırıyorum. Sonra nasıl aksiyon alınacaksa ona göre davranırız.

Arkadaşlar Mesut abiyle yaptığımız görüşme sonucu; herkes kendi logosunu burada yayınlamadan çizerse ;önümüzdeki hafta bir araya gelip (mesela tüm logoları birimizin mail adresinde toplayarak) en çok oy alan logoyu seçebiliriz.Hatta seçilen logo üzerinde de gerekirse küçük oynamalar yapılabilir.Buraya çok farklı farklı logolar ekleyerek bence bir yere varamayız:smiley:Bireysel çalışmalara devam.
Not;Birinci olacak logoya şaka değil gurup plaketi verilecektir:smiley:
@Serdar abi sana ve emeği geçen herkese çok teşekkürler.Elbette gurup sahiplenildiği için emek veriliyor:smiley:Ondan kimsenin şüphesi yok:smiley:))Yolladığımız logoları silmeye de hacet yok abi.Sadece buradan seçim yapamayız bir araya gelip yapalım diyoruz.Küsme:smiley:İhtiyarlık alametleri de başlamış:smiley:Erklan abinin dükkanda sende dedinya;hanım 4-5 çalışma yapsın.Bende 20 tane falan yapsın dedim güldük falan:smiley:

Yok be kardeşim ne küsücem çocuk muyuz :smiley: Dediğin doğru ihtiyarlık zor iş :smiley: Ben ondan sonra bişeyler konuştunuz, ona göre karar aldınız, ben de bilmeden buraya yolladım sandım. O yüzden az önce logoları kaldırdım. Büyüsü bozulmasın diye :smiley:

Çizimlerimiz devam edecek tabiki. Küslük falan yok laf çıkarmayın. Bulmuşum sizin gibi adamları neden küseyim :smiley:

Umutcan' Alıntı:
Günaydın herkese,

Bütün hafta yoğun çalıştığım için mesaj bile yazamadım ( işler bitsin ki hafta sonu gezeriz diye yoğun bir şekilde çalıştım fakat bir işim çıktığı için hafta sonu istanbulda olacağım )

Aracın radyatörü delindi, kısmen kendim tamir ettim geziyorum , bu günde bir aksilik olmazsa tamamen çözeceğim.
Geçmiş olsun dilekleri için herkese teşekkür.
geçmiş olsun umutcan

umutcan geçmiş olsun büyük bişey değil sanırım allahtan. Evrim bey hoşgeldiniz ANOFF'a

yok yok rubi candır...

66918_10200506588725194_1173873035_n.jpg

O Nasıl bir canavarya bizde yok sineklik yok rüzgarlık yok böceklik peşinde koşalım :(

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,842
Kayıtlı Üye Sayımız
166,639
Kaydolan Son Üyemiz
derinb

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR