mozbay1907
Kamp III
Ynt: Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu
günaydın güzel insanlar
günaydın güzel insanlar
salih abim bu resmi fotoshop zannediyordum önden olanı görmüştüm daha önce ama arkadan olanı ilk defa görüyorum sayende.. anladım ki gerçekmişsnsslh' Alıntı:herkese günaydın hayırlı işler, bol kazançlar --- ANOFF ---
erka' Alıntı:salih abim bu resmi fotoshop zannediyordum önden olanı görmüştüm daha önce ama arkadan olanı ilk defa görüyorum sayende.. anladım ki gerçekmişyazık olmuş rubiye
ah bu araplar ahh...
abi adam da en az 3 hatun var ki bunu düşünmüş hepsi öne ben oturacam diye tutturuyorsasnsslh' Alıntı:Erkan abicim linkte videosuda var izlemek istersen...
http://www.carscoops.com/2013/01/conjoined-jeep-wrangler-twins-filmed-in.html
mustafasever' Alıntı:Merhaba arkadaşlar arabama ön koltuğa kol dayamak için kolçak yaptırmak istiyorum nerede nasıl bir şey yaptırabilirim fikri olan varmı
teşekkür ederim
erka' Alıntı:yıl 2015 ağustos ANOFF 35. en büyük offroad etkinliği...<< hayal de mi etmeyelim.. >>
![]()
Bende eski araca sundan almıştım. gayet kaliteliydi. montajıda kolaydı kendim yapmıştım.mustafasever' Alıntı:Merhaba arkadaşlar arabama ön koltuğa kol dayamak için kolçak yaptırmak istiyorum nerede nasıl bir şey yaptırabilirim fikri olan varmı
teşekkür ederim
Monti' Alıntı:Bende eski araca sundan almıştım. gayet kaliteliydi. montajıda kolaydı kendim yapmıştım.
www.armster.com.tr![]()
![]()