Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan jeomad Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 8,847
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 656,691

Etiketler
Ynt: Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu

herkese günaydın hayırlı işler, bol kazançlar --- ANOFF ---

Two-Times-Jeep-1.jpg

doublewide-jeep-wrangler-jk-rear.jpg

snsslh' Alıntı:
herkese günaydın hayırlı işler, bol kazançlar --- ANOFF ---
salih abim bu resmi fotoshop zannediyordum önden olanı görmüştüm daha önce ama arkadan olanı ilk defa görüyorum sayende.. anladım ki gerçekmiş :( yazık olmuş rubiye :( ah bu araplar ahh...

erka' Alıntı:
salih abim bu resmi fotoshop zannediyordum önden olanı görmüştüm daha önce ama arkadan olanı ilk defa görüyorum sayende.. anladım ki gerçekmiş :( yazık olmuş rubiye :( ah bu araplar ahh...

Erkan abicim linkte videosuda var izlemek istersen...

http://www.carscoops.com/2013/01/conjoined-jeep-wrangler-twins-filmed-in.html

yıl 2015 ağustos ANOFF 35. en büyük offroad etkinliği... :smiley: << hayal de mi etmeyelim.. >> :smiley:

856487_516180091758021_1927047880_o.jpg

snsslh' Alıntı:
Erkan abicim linkte videosuda var izlemek istersen...

http://www.carscoops.com/2013/01/conjoined-jeep-wrangler-twins-filmed-in.html
abi adam da en az 3 hatun var ki bunu düşünmüş hepsi öne ben oturacam diye tutturuyorsa :smiley: şimdi yanına boncuk gibi dizer.. :smiley:

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=Q5mHPo2yDG8

izleyin güzelmiş

Merhaba arkadaşlar arabama ön koltuğa kol dayamak için kolçak yaptırmak istiyorum nerede nasıl bir şey yaptırabilirim fikri olan varmı

teşekkür ederim

mustafasever' Alıntı:
Merhaba arkadaşlar arabama ön koltuğa kol dayamak için kolçak yaptırmak istiyorum nerede nasıl bir şey yaptırabilirim fikri olan varmı

teşekkür ederim

abim orjinal olmayan malzemeler zamanla trim sesine neden oluyor haberin olsun.
eğer sesi müzikle bastırırrım ben falan dersen hepsiburada.com da 25 lira civarındalar montajıda çok basit kendin bile yapabilirsin..
mesela
http://www.hepsiburada.com/liste/z-tech-full-fonksyonlu-surgulu-kol-dayama-kolcak-siyah-12457/productDetails.aspx?productId=otelf12457&categoryId=20036583&SKU=OTELF12457&navq=fh_sort_by%3d-_match_rate%252c-item_sale_count_pl%26fh_secondid%3dotelf12457%26fh_lister_pos%3d3%26fh_location%3d%252f%252fcatalog01%252ftr_TR%252f%2524s%253dkol%255cu0020dayama%26fh_eds%3d%25c3%259f%26fh_refview%3dsearch#Gorseller

mustafasever' Alıntı:

teşekkür ederim
Bende eski araca sundan almıştım. gayet kaliteliydi. montajıda kolaydı kendim yapmıştım.

www.armster.com.tr ;) ;)

Monti' Alıntı:
Bende eski araca sundan almıştım. gayet kaliteliydi. montajıda kolaydı kendim yapmıştım.

www.armster.com.tr ;) ;)

peki bunu nereden alabilirim fiyatı hakkında bilğiniz varmı

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,855
Kayıtlı Üye Sayımız
166,650
Kaydolan Son Üyemiz
alkocburak

Çevrimiçi üyeler

Geri