Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan jeomad Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 8,847
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 656,703
Ynt: Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu

burak mehmet' Alıntı:
Abi cümle alem biliyor ben çay içmem çaya gelmem,Evli barklıyım çırağada gelmem... ama ben sana nasıl gelcem ya :(:(
burak abi sen içmek istediğini söyle ben hazır ederim merak etme sen ;)

Etiketler

burak kardesşime yardıma gelirim içmek dediniz degilmi

burak kardeşim çırağı gördüğüm kadarıyla tanıdım ama

Yaw bırakın şimdi çırağı, çayı, çorbayı büyük güveç kimde var onu söyleyin, bendeki 6-7 kişiye zor yeter. hafta sonuna az kaldı ;)

bende bir tane var ama mesut bey sizinkinden biraz büyüktür sanırım

mesut kose' Alıntı:
Eğer bulabilirsek şöyle 15 kişilik tek güveç iyi olur, bulamazsak artık iki güveç yaparız yapacak bir şey yok.
Abi Eflatun ve Orhan abiyle görüştük.Orhan abide varmış güveç.Bu arada 15 kişilik güveç tavsiye etmem.2 hatta 3 güveçte yaparsak daha iyi olur abi.Çok büyük güveçte olmuyor inan:smiley:

Sayın Eflatun abi ve Orhan abi ve diğer duymayan bilmeyen abilerim kardeşlerim;Bu pazar nasipse Güvenç te Mesut abinin meşhur Güveç ini yapma spontan buluşmamız var.(gerçi spontanlığı kalmadı 10 gün önceden belli oldu ya:smiley: Gelecekler zaten belli, hemen herkesle görüştüm.Lakin cuma yine de liste açarız.DAM lı girilmez bir etkinliktir.Erkekler matinesi:smiley:Herkese selam ve saygılar...

güveç bendede var 6-7 kişilik üç güveç yapalım garanti olsun ben şimdiden yeme içmeyi kestim semaverde çaylar benden burak sanada salep yada 3ü5i birarada getireyim

Mesut abi; bu arada herkes sert gezelim diyor bu sefer.2 büyük etkinliktir menzile ulaşamıyoruz kardan:smiley:Offroad dan sorumlu devlet bakanımız olarak etap hazırla lütfen abi:smiley:Güveçi erittirecek ve offroad ateşini söndürecek bir etap lütfen!

Valla ben bu hafta içini neredeyse kople CJ-8 nin eksiklerini yapmaya ayırdım benim araç hazır gibi nazar değmesin, sert bir gezi planlıyorum bakalım herkes hazır olsun o zaman şimdiden (çök kötü gaza gelirim haberiniz olsun :D :D )

Orhan babanın semaver çayı off offff nefis, pazar gününü iple çekiyorum inanın

Bu arada atış işi ne oldu Savaş ?

outlaw06' Alıntı:
Sayın Eflatun abi ve Orhan abi ve diğer duymayan bilmeyen abilerim kardeşlerim;Bu pazar nasipse Güvenç te Mesut abinin meşhur Güveç ini yapma spontan buluşmamız var.(gerçi spontanlığı kalmadı 10 gün önceden belli oldu ya:smiley: Gelecekler zaten belli, hemen herkesle görüştüm.Lakin cuma yine de liste açarız.DAM lı girilmez bir etkinliktir.Erkekler matinesi:smiley:Herkese selam ve saygılar...
Abooo abim ne ettin sen hatun uzun zaman sonra bi pazar evde :smiley:

mesut kose' Alıntı:
Valla ben bu hafta içini neredeyse kople CJ-8 nin eksiklerini yapmaya ayırdım benim araç hazır gibi nazar değmesin, sert bir gezi planlıyorum bakalım herkes hazır olsun o zaman şimdiden (çök kötü gaza gelirim haberiniz olsun :D :D )

Orhan babanın semaver çayı off offff nefis pazar gününü iple çekiyorum inanın

Bu arada atış işi ne oldu Savaş ?
Abi son çamurları değerlendirelim.Atış işi; çamur ve karsız günlere kalsın.Yazın outdoor faaliyetleri daha güzel olmazmı?Onunla zaman kalmaz offroad a.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,855
Kayıtlı Üye Sayımız
166,651
Kaydolan Son Üyemiz
pradosuz

Geri