burak gerçekten de hoş duruyor.. kanıma giriyorsun, xj den vazmı geçircen beni..burak mehmet' Alıntı:Erkan Abiiiiiiiii
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-jeep-joker-otomotiv...2000-model-jeep-grand-cherokee-4.0-laredo-118085924/detay/
Güzelmiş kerata yaw... Dükkanda tanıdık araç içinde 1. sınıf diyorlar...
Rota nedir savaş abi güvencmi yoksa başka bir yeremi gideceğiz, bu arada pazar günü karla karısık yağmurluymuş havaoutlaw06' Alıntı:Kıymetli ANOFF üyeleri; bugün yaptığımız toplantıda pazar günü için güveç i iptal ettik.Herkes son çamurları değerlendirmek istiyor.2-3 saat yemekle uğraşmak yerine lahmacun yaptırıp yemek ve çay işini hızlı halledip geziye devam edilecektir.Yazın kamplı etkinliklerde; güveç,kuzu çevirme,tenekede tavuk gibi yeme içme işlerine daha fazla zaman ayırabiliriz.Herkese saygı ve selamlar...
outlaw06' Alıntı:@Orhan abi
@Erkan kardeşim Mesut abi güvenç te parkur hazırlıyor.Offroad dan sorumlu devlet bakanım Mesut abi![]()
aboo benim zincirim yokiroqua' Alıntı:Mesaj alınmıstır abi, zincir, cekme halatı,kürek, balta, bot çizme ve daha bir sürü alet edevat ne varsa yanımıza almalıyız![]()
![]()
Benimde yok orhan abi, artık imece usulu bir şekilde parkuru tamamlıcazorhan19' Alıntı:aboo benim zincirim yok