Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan jeomad Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 8,847
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 656,670

Etiketler
Ynt: Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu

burak mehmet' Alıntı:
Erkan Abiiiiiiiii
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-jeep-joker-otomotiv...2000-model-jeep-grand-cherokee-4.0-laredo-118085924/detay/

Güzelmiş kerata yaw... Dükkanda tanıdık araç içinde 1. sınıf diyorlar...
burak gerçekten de hoş duruyor.. kanıma giriyorsun, xj den vazmı geçircen beni..

outlaw06' Alıntı:
Kıymetli ANOFF üyeleri; bugün yaptığımız toplantıda pazar günü için güveç i iptal ettik.Herkes son çamurları değerlendirmek istiyor.2-3 saat yemekle uğraşmak yerine lahmacun yaptırıp yemek ve çay işini hızlı halledip geziye devam edilecektir.Yazın kamplı etkinliklerde; güveç,kuzu çevirme,tenekede tavuk gibi yeme içme işlerine daha fazla zaman ayırabiliriz.Herkese saygı ve selamlar...
Rota nedir savaş abi güvencmi yoksa başka bir yeremi gideceğiz, bu arada pazar günü karla karısık yağmurluymuş hava :smiley:

Mesaj alınmıstır abi, zincir, cekme halatı,kürek, balta, bot çizme ve daha bir sürü alet edevat ne varsa yanımıza almalıyız :smiley: :smiley:

Kütüklü dağı, Kızılcahamam

P5120129.JPG

P5120136.JPG

P5120153.JPG

P5120149.JPG

Kütüklü dağı, Kızılcahamam

Birinci devrilen ağacın altından geçebildim ama ikincisinden geçemedim :( :( bu gibi süprizler için motorlu testere şart

P5120155.JPG

P5120156.JPG

P5120157.JPG

P5120162.JPG

Bu arada kütüklü dağı nerede dir diye merak edenler için kuzey anadolu dağlarının küçük bir kısmını oluşturan rakımı 1600 - 2000 metre arasında değişen bir bölgedir, ışık dağının kuzey batısında bulunmaktadır büyük bir kısmı ormanlarla ve çayırlarla kaplı cok fazla insan baskısı altında kalmamış bir yerdir

Yeni Bit Eşlem Resmi.jpg

Arkadaşlar telefonları symbian işletim sistemine sahip olanlar için güzel ve ücretsiz bir program buldum bildiğimiz üzre google erth programı sadece androit işletim sistemine sahip telefonlarda calışıyor ama bu program daha eski teknolojisi olan telefonlardada calışıyor ve içeriğinde bir cok harita bulunduruyor ama bizim için en cok işe yarayacak olan bing haritalarının google eart gibi gök yüzünden cekilmiş fotoğrafları olan harita gps sayesinde o an dünyanın neresinde olduğunuzu bir + şeklinde görüyorsunuz bizim gibi doğa sporları ile uraşanlar icin cok kullanışlı bir program tek kötü yanı ise telefonunuzda internet bağlantısı olmadığında bu programı ayrıntılı olarak kullanamıyoruz tıpkı bilgisayarımızdaki google earth gibi bu arada telefonu nokia olanlar bu programı nokia mazasından cok rahat indirebilirler

http://www.viewranger.com/en-gb

http://www.viewranger.com/en-gb/world-of-maps/free-maps

Cümleden selamlar değerli dostlar,
Maşaallah sayfaya bir gün bakamasak yazılar alıp başını gidiyor.Allah muhabbeti bol ve daim eylesin.
Savaş abi Güvençte güveçten vazgeçmek iyi olmuş, yazın yaparız bu sefer gezelim,kurtlarımızı dökelim,bir daha bu havaları bulamayız.
Pazar günü görüşek üzere selam,sevgi ve saygılar.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,855
Kayıtlı Üye Sayımız
166,650
Kaydolan Son Üyemiz
alkocburak

Geri