Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan jeomad Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 8,847
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 657,518
Ynt: Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu

MUHTEŞEM ANOFF AİLESİNE BİR KERE DAHA YÜREKTEN TEŞEKKÜRLER
-Beni aracında konuk eden Salih Özen dostuma yürekten teşekkürler
-Gurubumuza yeni katılan dostlarımıza uyumları ,beyefendilikleri,samimiyetleri için yürekten teşekkürler
-Her zamanki gibi alkol hassasiyetimize uyan tüm arkadaşlara,abilerime yürekten teşekkürler
-Hiçbir aşırılığa, düzen bozukluğuına mahal vermeden her zamanki gibi harika bir gün yaşamamıza sebep olan tüm katılımcılara yürekten teşekkürler
-İkramları ile bizi onure eden, ağzımızı tatlandıran yengelerimize ablalarımıza yürekten teşekkürler
-Varlıkları ile ortama gül kokusu yayan minik üyelerimize yürekten teşekkürler
Allah samimiyetimizi, ANOFF ailemizin birlikteliğini , bu güzel gezilerdeki huzur ve mutluluğumuzu bozmasın inşallah:smiley:
Not;Nisan ayında yapacağımız bir dahaki büyük etkinliğimize kadar sağlık ve mutluluk dileklerimle.Ayrıca büyük etkinliğe kadar 2 kere de spontan buluşma düzenlenecektir.Herkese saygı ve selamlarımla.

Etiketler

Günaydın muhteşem ANOFF ailesi iyi bir hafta daha geçirmeniz dileğiyle

Dünkü o muhteşem organizasyon emeği geçen ve organizasyona katılarak keyif kat sayısını artıran tüm dostlara selam olsun

teşekkürler herkese.

burak ben böyle yakalayabildim ... :smiley:

IMG-20130303-01103.jpg

salih özen abimin muhteşem köfteleri.. sevgi var emek var aşk var :smiley:

IMG-20130303-01110.jpg

haydarpaşa vapuru değil.. orhan baba'nın 3.2 did pajeroooo....

IMG-20130303-01102.jpg

Erkan Abim Teşekkür ederim.
bu arada bizdede kuru pilav varmış. Zaten dün sac kavurmayıda aşırı lezzetli olmasından dolayı yiyemedim :(

burak mehmet' Alıntı:
Erkan Abim Teşekkür ederim.
bu arada bizdede kuru pilav varmış. Zaten dün sac kavurmayıda aşırı lezzetli olmasından dolayı yiyemedim :(
Kır soğanı yanına bide acur tursusu iyi olur işte ;D ;D ;D.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,862
Kayıtlı Üye Sayımız
166,657
Kaydolan Son Üyemiz
Calderone1336

Çevrimiçi üyeler

Geri